#

Yüzbaşı
14 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
#
16 yıl
Onboard ses kartı
Selamlar;

Bilgisayarımda kullanılan onboard ses kartının özelliklerini nasıl görebilirim?
#
16 yıl
Usb 1.1\u0027in Usb 2.0\u0027a Dönüştürülmesi -Çözüldü-
Selamlar;

Bilgisayarımda usb 1.1 bulunmakta fakata tahmin edeceğiniz veri aktarımlarım sonsuza değin sürmekte.

Bunu bir şekilde usb 2.0 yapmanın yolu var mıdır?
#
16 yıl
Goldmaster sky-30300 modelinde atv\u0027nin şifre olayını çözebilen var mı?
Arkadaşlar anlatılan herşeyi eksiksiz yapmam rağmen(emu aktifleştirmesi.biss.kod vb) bir türlü açmayı beceremedim bu lanet kanalı.yapabilen var mı?
#
16 yıl
The Missing
Cnbc-e olmasa herhalde iyi film izlemek daha güç hale gelecek.Geçenlerde Good Bye Lenin ve The Wind That Shakes the Barley gibi iki başyapıtı yayınlamışlardı.Bu ay ise favoriler Metropolis ve Persepolis gibi görünse de sürpriz at The Missing ipi göğüsledi bence.

Film nefis doğa manzaraları eşliğinde açılıyor ve ilk dakikasında son dakikasına kadar ilgiyi canlı tutmayı başarıyor.Bunda elbette oyunculukların-Cate Blanchett ve Tommy Lee Jones yine süper,ufak kız rolündeki Jenna Boyd ise tek kelimeyle etkileyici-doğallığı ve mistik öğeler önemli rol oynuyor.

Senaryo sona doğru damakta ekşi bir tad bıraksa da orijinalliğini her daim koruyor.Zaman zaman izleyicinin kendi ailevi ilişkilerini sorgulatması ve küçük kızların baba figürüne duyduğu ihtiyacı betimleme filmin başarılı olduğu başka iki mevzu.Yalnız benim gibi western sevenler için değil tüm iyi sinema sevenler için kaçırılmayacak film.
#
16 yıl
4 luni, 3 saptamâni si 2 zile
Romanya yapımı bu film Cannes'da altın palmiyeyi almıştı bilindiği gibi ama forumda gördüğüm kadarıyla bu güzide eserden bahsedilmemiş.Bu film burada(Kayseri'de)gösterime bu hafta girdi ve yarın büyük ihtimalle gideceğim ama yanıma seçeceğim arkadaş konusunda tereddütlerim var.İzleyenlerden gelecek mümkün olduğunca objektif değerlendirmeler memnuniyetle karşılanacaktır.
#
16 yıl
VOKSNE MENNESKER
Cnbc-e gene sağlam bir film yayınladı.

Danimarka-İzlanda ortak yapım bir film ve dili Danca.İzlerken adeta Dancanın büyüsüne kapıldım.Fransızcayı andırır gibi ama daha yumuşak,daha tatlı.

Ne yazık ki başından biraz kaçırdım ama izlediğim kadarıyla büyük keyif aldım.Yönetmen ve özellikle de oyuncular çok başarılı,çok absürd,çok komik sahneler vardı.Film hakikaten çok keyifli.
#
16 yıl
We Don\u0027t Live Here Anymore(2004)
Dün gece cnbc-e gişe filmleri kuşağında gösterildi.

Başrollerinde Mark Rufalo(hiç sevemedim bu adamı), Laura Dern('blue velvet'te izlemiştim bu kadını ilkin),Naomi Watts(film boyunca 'ben bu kadını bir yerden tanıyorum' diye düşündüm neyse ki filmin sonunda adı geçti),Peter Krause(aynı his bu adam için de geçerli,imdb sağolsun aydınlattı,ayrıca çok başarılıydı ) oynuyor,gerçi başrol dedik ya bunlar haricinde filmde hemen hemen kimse yok.

Evlilik ve aile kurumunu iki sorunlu çift üzerinden irdeleyen sağlam bir film.
#
17 yıl
Motosiklet Yakıtı
Herkese merhaba.
Motosikletler hangi yakıtı kullanıyor?Ve ortalama ne kadar yakıyorlar(100 km'de örneğin)?
#
17 yıl
Firefox-indirme yöneticisi-
Arkadaşlar internetten bir şeyler indiriyor olmama rağmen indirme yöneticisi çalışmıyor(indirdiklerimi göstermiyor) sebebi ne olabilir?
#
18 yıl
Dosyaları birleştiren program?
Elimde birbirinin devamı şeklinde winamp dosyaları var.Bunları birleştirip tek bir dosya haline getirmek istiyorum.Bunun için hangi programa ihtiyacım var?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.