H

Çavuş
15 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
[istek] Ofis bilgisayarı
Arkadaşlar yeni bir iş kurmaktayım ofisim için birkaç bilgisayara ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. Alacağım full kasa ve monitör hazır sistem istemiyorum.Bilgisayar az miktarda veri depolamak ve günlük isler için lazımdır. Bütçe olarak 1000 - 1500 tl arası düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
H
11 yıl
Lyra # CM # Warrior/Warlock (LvL 120)
Karakter Türü : European
Karakter Adı : CM
Server : Lyra
Stats : Str
Build : Warrior / warlock
LvL : 120
E-mail Koruması : Yeni sistemde karakteri satın aldığınızda maili değiştirebiliyorsunuz.

Satış Yöntemi : Elden izmir içi , Banka Hesabıma (iş bankası,ptt bank,ziraat bankası)

İstenilen Karşılık : 600 TL
Karakter Satış Durum Bilgisi : Satış Devam Etmektedir.

Adı Soyadı : Melik Sarı
Yaşadığı Şehir : İzmir / Bostanlı
SKYPE : meliksari
GSM : ciddi alıcılara verilecektir.


Oyunu bıraktığımdan dolayı elimde kalan şeyleri satmayı düşünüyorum.Ayrı ayrı satın almak isteyen olursa set 250 tl , takı seti 200 tl, Silah 225 tl, karakter ise itemsiz 100 tl dir.Ayrıca karakteri alan kişiye karakterin bankasında bulunan blueli job itemleride hediyedir.Ayrıntılı detaylar için spoileri inceleyebilirsiniz.Öğrenmek istediğiniz şeyler için özel mesaj atabilirsiniz.

H
11 yıl
Yeni Sistem Yeni Karakter Yapılandırmaları
Bilindiği gibi silkroad skill sistemini değiştirince buradaki rehberlerde eskimiş oldu size kendimin hazırlamış olduğu yeni rehberleri paylaşmak isterim.

Chinese Buildleri

< Resime gitmek için tıklayın >
Konuya aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
120 INT Heuksal Lightning Cold Fire Karakter Yapılandırması

< Resime gitmek için tıklayın >
Konuya aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
120 INT Bicheon Lightning Cold Fire Karakter Yapılandırması

< Resime gitmek için tıklayın >
Konuya aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
120 STR Fire Cold Lightning Pacheon Karakter Yapılandırması


< Resime gitmek için tıklayın >
Konuya aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
120 Str Fire Cold Bicheon Lightning Karakter Yapılandırması
< Resime gitmek için tıklayın >
Konuya aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
[120 STR] Heuksal Fire Lightning Cold Karakter Yapılandırması


European karakterler ile ilgili çok büyük bir değişiklik yok fakat european karakter rehberlerimi incelemek istersenizde European Karakter Yapılandırmaları buraya göz atabilirsiniz.Aklınıza takılan herşeyi sormakta özgürsünüz elimden geldiğince en kısa sürede cevaplayacağımdam emin olabilirsiniz.

Kaynak: SilkroadPlay
H
11 yıl
Union Party Nedir ve Nasıl Kurulur ?
< Resime gitmek için tıklayın >

Union Party Nasıl Kurulur ?
Öncelikle Union Party sistemi hakkında bilmeniz gereken şeylerden başlayayım.

Öncelikle union party kuracağınız kişinin sizin unionunuzda olma gibi bir zorunluyluğu yok Union Party’nin asıl anlamı partyleri birleştirmek ve maksimum 4 party (4 x 8 = 32 player) ile union party kurabiliyorsunuz.Partynizde eğer 32 kişi varsa kasarken % 25 daha fazla exp alıyorsunuz.Ayrıca kullandığınız buffların diğer partylere herhangi bir faydası yok yani gene herkes kendi partysinden sorumlu.


Union party kurduğunuzda partylerdeki kişiler açık mavi aqua(morda olabilir benzetemedim bi renge :) ) renginde gözükürler ve harita üzerindede bu oyuncuları görebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Nasıl kurulur ?
< Resime gitmek için tıklayın >
Öncelikle her party başkanı şehirlerde bulunan Grocery Shop’lardan “Union Party Ticket” adındaki kağıttan satın almalıdırlar.Npc’den aldığınız scrool 100 k gold değerindedir ve takas edilemez.Ayrıca bu scroolları guild bankasındanda gp ve 1k gold ile satın alabilirsiniz.Guild bankasından aldığınız scroollar takas edilebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
Genelde yapılan hata union party kurmaya çalışanlar bu kağıtlara sağ tıklamaya çalışıyorlar fakat dikkat etmeleri gereken şey bu kağıtların sadece üzerinizde olmasının yeterli olduğudur.Union party kurmak için öncelikle kendimize ait bir partymiz olmalı ve partyde en az 1 player bulunmalıdır.Daha sonra P ye basıp yeni eklenen Union party butonuna tıklamalısınız.



Daha sonra partinizi birleştirmek istediğiniz partiynin kurucusunun üstüne tıklayarak “invite butonuna” tıklayarak union partinize alabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
up3

Genelde merak edilen başka bir konu ise olurda bu şekilde kasarsak düşen itemler ve görev itemlerine ne olacak sorusudur.

Normale nazaran bu party sistemizden exp paylaşımlı yada exp paylaşımsız party kurabiliyorsunuz ve item dağılımını 3 farklı şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >


Item auto share = Düşen gold paylaşılır ve item düşerse rastgele birisine gider.

Item Free = Moba en fazla damageyi vuran düşen itemi alabilir

Distribute item randomly =Düşen gold paylaşılır item düşerse Union party sırasına göre itemler dağılır (partideki ilk sıradaki ilk düşen itemi alır 2. 2. itemi alır gibi…).

Ayrıca görev itemleride paylaşımlı düşüyor yani union partynizde bulunan birisi mob kestiğinde görev sizede çıkabilir.

Partynizi istediğiniz şekilde ayarladıktan sonra Union partynizi kurabilirsiniz party’e davet ettiğiniz kişi party’e gelirse inventorynizden otomatik olarak 1 ticket gidecektir.Partyden “Leave” butonunu kullanarak çıkabilir eğer partyi siz kurduysanız “Dismiss” butonunu kullanarak partyi dağıtabilirsiniz.

Union party sistemini kullandığınızda ” ^ ” (Shift + 3 ) kısayolunu kullanarak union partynizdekiler ile sohbet edebilirsiniz.

Ayrıca partynizde kaç kişi olduğunda alacağınız exp’in ne kadar artacağını öğrenmek istiyorsanız onuda paylaşayım.


1 = 0.78125

2 = 1.5625

3 = 2.34375

4 = 3.125%

5 = 3.90625

6 = 4.6875

7 = 5.46875

8 = 6.25

9 = 7.03125

10 = 7.8125

11 = 8.59375

12 = 9.375

13 = 10.15625

14 = 10.9375

15 = 11.71875

16 = 12.5

17 = 13.28125

18 = 14.0625

19 = 14.84375

20 = 15.625

21 = 16.40625

22 = 17.1875

23 = 17.96875

24 = 18.75

25 = 19.53125

26 = 20.3125

27 = 21.09375

28 = 21.875

29 = 22.65625

30 = 23.4375

31 = 24.21875

32 = 25%


Bu sistem ile artık daha hızlı kasabilir kale savaşı gibi büyük etkinliklerde unionunuzla , guildinizle birbirinizin yerlerini görerek dağılmadan daha organize bir şekilde hareket edebilirsiniz.


Bunun gibi silkroad ile ilgili güncel bilgileri ve rehberleri takip etmek isterseniz blog siteme sizide beklerim : SilkroadPlay
H
11 yıl
130 Cap European ve Chinese Karakterlere Eklenecek Skiller
130 skilleri hakkında bilinmesi gerekenler hangi builde sahip bir karakteriniz olursa olsun bu yeni gelecek cap hakkında bazı bilgilere sahip olmalısınız.Örneğin ne kadar sp sahibi olmalıyım hangi skill ne işime yarar.Acaba 135 levelin en iyi yapılandırması ne olacak ?
Bu konu altında bu muhtemel sorulara cevap bulmaya çalışacağız.
Bugüne kadar yapılan tüm açıklamalar chinese karakter oynayan arkadaşları üzmüştü nedense kimse ch'ye niye skill eklenmediğini anlayamıyordu kimileri ise 120 levelde gelen yeni skillerin ch karakterlere yeteceğini düşünüyordu.Birkaç hafta öncesine kadar joymax ekibi yanlızca european skillerini oluşturmuştu fakat son günlerde gelen ve oyuna eklenen yeni chinese skill ikonları sanırım chinese karakter oynayan arkadaşlar için mükemmel bir yeni gelişmedir :) İşte 130 cap döneminde oyunun içerisinde olacak yeni skilleri.

İstediğiniz yapılandırmanın üstüne tıklayarak daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Chinese skilleri

130 Cap Heuksal Skilleri
130 Cap Bicheon skilleri
130 Cap Pacheon skilleri
Chinese karakterler için bir kısmı geçerliliğini kaybetmiş bir konu

Bu arada yanlızca skilleri açıklamaları eklenmiş oyuna diğer özellikleride eklendiğinde ayrıntılı olarak güncelleyeceğim :)Birde Cold Fire Lightning Force buildlerindede tek tük yeni skiller var fakat tam olarak bitmemiş örneğin şuan için cold el yakması varken fire lightning için ekli değil bunlarda tamamlanınca konuya eklenecektir.

European Skilleri


Warrior Skilleri
Rogue Skilleri
Wizard Skilleri
Cleric Skilleri
Bard Skilleri
Warlock Skilleri

Ayrıca yeni gelecek cap 130'dur bu kesinleşmiştir ve yaklaşık olarak 3 4 ay içerisinde gelmesi beklenmektedir.O yüzden elinizi çabuk tutun :)
H
11 yıl
Yeni skill sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
< Resime gitmek için tıklayın >

Evet arkadaşlar yeni skill sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz sizce oyunun gidişatını nasıl etkileyecek bu güncelleme.Wizardlara dokundurmamışlar ama lifeyede bişeyler yapmak gerekiyor yoksa euları bitirmişler.

Hala bilmeyenler varsa linke tıklayarak öğrenebilirler.
Silkroad Yeni Skill Güncellemesi
H
12 yıl
Arkadaşlar pepsi kodu olan var mı facebook oyun için
Arkadaşlar merhaba , pepsi şifresi olan varsa özel mesaj yolu ile gönderebilir mi acaba ? facebook üzerinden oyun oynuyorum da altın kazanmak için kod gerekiyormuş kullanmadıgınız kod varsa gönderebilen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
H
12 yıl
Silkroad’ın Veliahtı Olacak Oyun Knights of Silkroad
Silkroad’ın Veliahtı Olacak Oyun Knights of Silkroad

< Resime gitmek için tıklayın >
Wemade firması Unreal Engine 3 kullanarak oluşturduğu “Knights Of Silkroad” adlı oyunun videosunu paylaştı.Bilgisayar oyunu olan “Silkroad Online’nin” veliahtı diye tanıtılan bu oyunun videosunu buyrun izleyin izleyin :)
Videoyu izlemek için tıklayınız

Oyundan kareler
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Oyun oldukça güzel görünüyor fakat ne yazıkki bu oyun silkroad 2 değildir.Wemade’in telefonlar için yapmış olduğu bu oyun 2013 tarihinde kullanıcı ile buluşacaktır.İos ve Android destekli olacak bu oyun mobile için tasarlanmış en iyi MMORPG oyun kategorisine şimdiden girecek gibi gözüküyor .

Kaynak :www.silkroadplay.com
H
12 yıl
Silkroadplay.com

Silkroadplay.com; Güncel oyun haberleri,Silkroad rehberleri, Oyun dosyaları, Karakter yapılandırmaları,Yardımcı programlar ve diğer tüm silkroad kategorilerinde güncel bilgiler sunmak ve silkroad oyuncularının bu bilgilere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir blog sitesidir

Site:www.silkroadplay.com
H
12 yıl
SetaSojiro - 120 LvL -Warrior/Cleric - 500 TL
Karakter Türü : European
Karakter Adı : SetaSojiro
Server : Gaia
Build : Warrior/Cleric
Level : 120
SP Miktarı : 1.8m
Gold Miktarı : 50m
E-mail Koruması : İstediğiniz maili koyabilirsiniz.

Satış Yöntemi : Elden , Banka Hesabıma(PTT , İş Bankası , Ziraat Bankası ), Havale Yoluyla,Site aracılığı ile (ücreti karşı taraf öder)
İstenilen Karşılık : 500 TL

Skype : meliksari
Msn: meliksari@gmail.com


Resmini çekmeyi unutmuşum fakat karakterle birlikte legend 12 2 h de verilecektir.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.