C

Onbaşı
05 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
3000-3500 TL Sistem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Benim altı yıllık emektar artık iyice ölme noktasına geldiğinden yeni bir sistem oluşturmak istiyorum ama maalesef bu konular hakkında hiçbir bilgim yok. Altı sene önce de gene bir forum vasıtasıyla yardım istemiş, bir arkadaşın oluşturduğu listeyle bilgisayarcının yolunu tutmuştum, o derece :D

Her oyunu optimum ayarlarda oynayabileceğim, bunu yanında beni epey uzun seneler götürebilecek bir sistem arayışındayım. İdare eder bir monitörüm olduğundan ona şu an için gereksinimim yok. Ekran kartım da Asus R9 270 ama onu satmayı düşünüyorum. Muhtemelen biraz daha iyi bir ekran kartım olması daha iyi olur.

Tek derim olabildiğince sessiz çalışması, minimum düzeyde ısınması, (Anakart, CPU falan) oyun oynayabilmem ve beni olabildiğince götürmesi.

Bütçem 3000-3500, hadi bilemediniz 4000 tl olabilir.

Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
C
10 yıl
Ekran Kartı Tavsiyesi
Bu konulardan hiç anlamadığım için halihazırda bir kaç tavsiyeye ihtiyaç duymaktayım. Mevcut sistemim şu şekilde;

amd phenom ii x6 1055t işlemci

GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AM3 AMD 785G anakart

highpower 600 watt psu

mevcut ekran kartı da powercolor ax5550, hd5550, 2gb ddr3 128 bit

Sistemi 4.5 sene önce toplamıştım. Aslında sil baştan bir sistem kurmak istiyorum ama oyunlarda biraz daha iyi performans alabilmek için bu bileşenlerle ve daha iyi bir ekran kartıyla bir şey elde edebilir miyim, onu da öğrenmek isterim.

Bütçe olarak 500 liraya kadar çıkabilirim.

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.