T

Teğmen
14 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
1750-2000 TL arası sadece kasa tavsiyesi
arkadaşlar merhaba uzun süredir okurum bu forumu, sistem toplama konusunda f/p açısından görüşlerinize ihtiyacım var. Sadece kasa toplamak istiyorum, flight simulator x için istiyorum sistemi açıkcası, i5 ya da amd için sistem önerileriniz nedir?

Kasada aradığım parçalar;

işlemci
anakart
ekran kartı
ram
işlemci soğutucusu (opsiyonel / limit aşmazsa yani)
hdd
kasa+psu (lian linin 700 wlı kasası hakkında iyi yorumlar okudum ama farklı önerilere de açığım)

şimdiden teşekkür ederim.
T
15 yıl
1 GB internet paketim 4 GB oldu!!!
Arkadaslar daha onceden abone oldugum 1 gb turkcell internet paketimin suresi 25 temmuz saat 00:00da yenilenecekti. Kotami kontrol etmek icin 2260a msj attim 2260dan msj geldi "henuz kullanmadiginiz 4096 mb internet paketiniz bulunmaktadir" bu durumu yasayan var mi? Ayrica online islem mrkzinden de kontrol ettim 4 gb civari gosteriyordu ucretsiz kullanim menusunde...
T
15 yıl
iphone\u0027da live poker yardımmmm!
arkadaşlar konu açmaya değer mi değmez mi bilemedim ama, iphone'da son günlerdeki en büyük eğlencem olan "zynga live poker" adlı oyunu daha düne kadar sorunsuz oynuyordum, oyunu bilenler blir, facebook hesabınıza bağlanıp oradaki chip'ler ile poker oynayabiliyorsunuz, dün gece uygulamayı açınca "unable to connect, register again" gibi bir uyarı aldım, register a dokundum, "facebook"u seçtim açılan yerden, facebook üye bilgilerimi girip log in olmaya çalışınca, ekran bi garipleşiyor, bu oyunu oynayıp benzer bir hatayla karşılaşan arkadaşların yardımlarını bekliyorum ...

not: bu arada uygulamayı defalarca hem iphone'daki app store'dan hem de pc'mdeki itunes'tan indirdim baştan kurdum olmuyor olmuyor!!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.