Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1010
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sjcam Ion Totem 4K Kullanıcı Deneyimi
U
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,
2013'ten bu yana motosiklet kullanıyorum. Günübirlik git gel 200 - 300 km'lik geziler yapıyorum. Son bir yıldır üç - dört kişi geziyoruz ama başlarda hep tek gezdim diyebilirim. Başladığımdan beri gezdiğim yerleri çekip Youtube'ye koymayı istemiştim. Aksiyon kamerası almak şimdi kısmet oldu.
Kameramı Hepsiburada'dan 630 tl'ye satın aldım. 400 tl civarında sj4000 ve Eken bakarken gyro özelliğini mutlaka istediğimi fark ettim ve Totem'e yöneldim. Totem'in artık üretilmediğini farketsem de fiyatı ve özellikleri beni ikna etti. Neredeyse tüm özelliklerinin Sj6 Legend ile aynı olduğunu öğrenince de almaya karar verdim. Yedek parça, aksesuar alımlarımı Sj6'ya göre yapacağım.
Ürünle gelen aksesuarlar az. Bu yüzden neye ihtiyacım olduğunu iyice araştırarak şu ürünleri aldım:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu ürünlerle yarım kasta yandan çekim, göğüsten çekim ve aynadan çekim yapabiliyorum. Hatta göğüs aparatına diğer uzatmaları ekleyince çene hizasına bile getirebiliyorum. Senelerdir Motovlog izlerim. İzlemekten en çok keyif aldığım açı çene açısı. Bu yüzden şimdilik göğüs aparatıyla kullanmayı düşünüyorum. Aşağıya göğüs çekimi denememi bırakıyorum. Bu benim ilk videom. Biraz amatör olabilir yani.

Videoyu izlemek için tıklayınız

35 tl'ye class10 32 gb kart da satın aldım. Kart 1080p60'ta üç buçuk saatlik bir çekim imkanı sunuyor.

Ayarlarda geniş, normal ve dar olmak üzere üç açı seçeneği var. Eğer gyro açıksa bu ayarı yapamıyorsunuz. En dar açıyı kullanıyorsunuz. Yukarıdaki çekim gyro ile yapıldı.

Pili tam doldurup 1080p60'ta çekimi başlattım. Odada bir yere koydum. 110 dk çekim yaptı. 28 dk'lık dosyalar halinde kayıt yapıyor. Tek part değil yani. Pil bitene kadar çekimi durdurmuyor, müdahaleye gerek olmuyor yani. Pil bittiğinde son dosyayı otomatik kaydediyor.

Tecrübelerimle birlikte eklemeler yapmaya devam edeceğim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykr -- 5 Ocak 2021; 1:1:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.