B

Binbaşı
19 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Nebulizatör - Elektrikten anlayan arkadaşlar bir bakarsanız..
Slm arkadaşlar.

Umarım dogru yere açmışımdır konuyu:

Annem onkoloji ve kalp hastası, evde ihtiyaç duydukça Nebulizatör kullanıyorduk. 1-2 gündür sürekli kullanmaya başladık. 2 gün sonra doktor randevumuz var, eskiden kullandıgımız küçük bir Nebulizatörümüz var ve onu yolda yanımızda küçük bir aküyle besleyebilir miyiz onu ogrenmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim. Allaha emanet olun.

Ürün bu arkadaşlar -http://www.vivocare-health.com/tr/products/nebulizer/item/steamy.html

Ozellikleri -http://www.vivocare-health.com/downloads/Trimpeks_IB_Steamy_7in1.pdf
B
7 yıl
Uydunet Hız Sıkıntısı -- ÇÖZÜMSÜZ --
Slm arkadaşlar, geçen ay tüm hızları 1mbt' e sabitleme saçmalıklarından beri benim evdeki internet düzen tutmuyor !!! Hız testlerinde tam 100mbt ve 1-2 ms cıkarken şimdi 55-65 arası hız ve 120 130 arası ping çıkıyor !!! Defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen hala aynı tas aynı hamam.Eve geliyorlar hız testi yapıp, 2-3 foto çekip gidiyorlar. Bu değerlerin normal olduğunu söylediler, sizce değerler nasıl arkadaşlar ?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Msi Gtx 980 vs Msi Gtx 1060
Slm arkadaslar, arkadasim abd den gelecek bayramda ve magazada teshir urunu Msi gtx 980 - 240$ ve sifir msi gtx 1060 - 300$. Hangisini sana getirim diye soruyor.Kafam karıştı benimde, 60$ ucuza gtx 980 alinir mi diye ? 1080 performansi benim icin yeterli,4k niyetim yok.Siz ne dersiniz?
B
8 yıl
5930k \u0026 Asus Rampage V Extreme fiyatı nedir?
Slm arkadaşlar, yakın bir arkadaşım sistemi dağıtacak ve bu ikiliyi almayı düşünüyorum. Fiyatları nedir, araştırmama karşın pek sağlıklı sonuç elde edemediğim için konuyu açtım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
B
8 yıl
Bu ramler aynı anakartta çalışır mı ustalar ??
Slm arkadaşlar, Sabertooth 990fx rev1 modeli anakartımda CMZ8GX3M2A1600C9 takılı ve bir arkadaşım hediye olarak 2 adet CMZ4GX3M1A1600C9 verdi. Şimdi sorum bu modüller bu kart üzerinde sorunsuz çalışır mı ? Yardımlarınızı bekliyorum!!! Yok çalışmaz ise elimde bekletmenin alemi yok forumdan bir arkadaş uygun verim gitsin !!! Hepinizi gözlerinden öpüyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek.html
B
10 yıl
PHILIPS 42PFK5209 1299tl !!!
Arkadaşlar abim vatan pc de indirimde diye almayı düşünüyor başlıktaki ürünü, daha önce hiç Philips tv almadım. LG & Samsung harici tv deneyimim yok. Bu model f/p yönünden uygun mudur ?
Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa şukela olur

http://www.vatanbilgisayar.com/42pfk5209k_12-42-107-cm-fhd-ambilight-led-tv100-hzdahili-uydu-alici.html?srt=UP
B
10 yıl
Karne Hediyesi pc tavsiye!!!
SLm arkadaşlar,

İhtiyacı olan bir çocuga karne hediyesi olarak bilgisayar almak istiyorum. Uzun süredir takip etmediğim için pek piyasaya hakim değilim ve sizden ricam max 1000-1100 tl arası bir sistem tavsiye ederseniz çok sevinirim. Gönül isterdi ki daha fazla bütçe ayırayım ama bu kadar bütçem var hediyeye!!!
B
12 yıl
Fashion Tv Teledünya Platformundan Kaldırıldı !!!
Başlıkta da belirttiğim gibi Fashion Tv de Teledünya Platformundan Çıkarılmıştır...
B
12 yıl
Corsair ve Vatan Bilgisayar !!!
Ram almak için vatan sitesine corsair lere bakim dedim ( 8gb ram için ) ve ne görim Vatan bilgisayar sitesinde hiçbir corsair ürünü kalmamış ???

Ram, ssd, soğutma, bilgisayar kasası vs yok !!!

Vatan artık corsair satmayacak mı ? Bir bilgisi olan var mı ?
B
12 yıl
ZOTAC GeForce GTX 560 Ti AMP!
SLm arkadaşlar, ekran kartı konusunda gerçekten bilgili arkadaşlara birkaç sorum olacak...

Başlıkta belirttiğim kartın oyun performanslarına baktığımda birçok oyunda 570 in performansı geçtiği kimi zamanda yaklaştığı testler var( birkaç oyunda 580 bile yakın)

Ama iş power consumptiona gelince bahsettiğim kartlarla aynı gücü çekiyor. Ama testlerde çok power çekiyor diye kestirilip atılıyor...

Gelelim soruma : Bu kart üst performans kartlara yakın bir başarı kaydederken aynı gücü harcamaları niye testlerde olumsuzluk olarak görülüyor. Yani 1600cc motor bir aracın 2000cc aracın performansını yaklaşması ve onun kadar yakıt tüketmesinin (fiyat olarak daha ucuz) ne tür bir negatif yanı olur anlamıyorum ?

Atladığım bir yer varsa veya aydınlatmak isteyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum !!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.