O

Teğmen
02 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
rölantide 3. vitesten çıkmama sorunu
merhaba,

normal seyahat ederken şanzıman da hiç bir problem yok ancak durur vaziyette 3. vitese atınca yada 3. viteste giderken durunca araç vitesten çıkmıyor, zor çıkıyor. neden olabilir, tecrübe eden var mı?
O
5 yıl
PS4 Disk Problemi
Merhaba arkadaşlar, doğru yer mi konu açmak için bilmiyorum ancak doğru yeri bulamadığım için buraya açtım.

Belirli aralıklarla ps4 alıp sıkınca satıyorum. Sebebini sormayın, anlamsız.

Bu son aldığım PS4 içerisine disk almıyor. İçinde diskte yok. Eject butonuna basınca 3 kez bipliyor normal olarak. Son versiyon yüklü. Nette yurt içi ve yurt dışı sitelerde araştırma yaptım, yazılanlar güvenli mod ve civata sıkma. Bunların tamamını yaptım sorun çözülmedi.

Bu konuyu daha önce yaşayan varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
O
6 yıl
Aracıma çarpıp kaçtılar.
merhaba arkadaşlar. pazartesi günü kavacık otoyolda bir tanker babama arkadan çarpmış. hemen polis gelmiş tabiki. adamın trafik sigorta belgesi üzerinde olmadığı için polis bir sonraki yol kenarı tesislerine getirmesini söylemiş. ancak yolda tanker kaçmış. polisi aradığımızda mahkemeye ver paranı alırsın demiş(ülkenin adalet seviyesi, işini iyi yapan polislerden belli dimi!?) elimizde ruhsat fotoğrafları ve kaza fotoğrafları var. biz bu aracın sahibini bulabilir miyiz? böyle bi durumda ne yapılabilir? şimdiden teşekkürler.
O
6 yıl
2013 Fluence ManuelYakıt Tüketim Değerleri
merhaba. böyle bir paylaşım yapmak istedim. çok yumuşak değil ama aşırı agresifde olmayan bir sürüş. ortada fikir vermesi açısından. henüz
yakıt lambası yanmamıştı. ama gideri max 40-50 km.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
6 yıl
Fibernet wireless problemi
arkadaşlar 4 ay önce süperonline fibernete geçtim. kablolu olarak 24 mbps alabiliyorum. ancak wireless te sürekli net kopuyo ve bağlanamıyorum, bağlanınca da 0.5 mbps üstüne çıkmıyor. modemimi de değiştirdiler çözüm bulamadım. moden notebookun yanında. hatta ios ve android cihazlarda da aynı problem var. çevresel koşullar deyip işin içinden çıktılar. bu konu ile ilgili bir fikriniz var mı tecrübe eden. teşekkürler.
O
6 yıl
Iphone X ekrana yapıştırıcı gelmesi. YARDIM!!
merhaba arkadaşlar. iphone x ekranına iş yerinde ben toplantıdayken masamda peligom yapıştırıcı sürülmüş. keyfi yada kaza, kim yaptı bilmiyorum.
internette bu yapıştırıcıyı aseton çıkarır yazıyor. aseton bu X in ekranına zarar ver mi? yada önerebileceğiniz bir yol var mı çıkarmak için?
O
7 yıl
Amazon Sipariş Detaylarının Güncellenmemesi!
Arkadaşlar bir workstation bilgisayar toplayacağım. Dolayısıyla 4-5 parçayı amazon.com dan alacağım. daha önce amazondan hiç alışveriş yapmadığım için vergi dilimine girmeyen bir alışveriş yapıp amazonu denemek istedim sonuçta 5 bin tl ye yakın araştırma yapacağım.

Siparişi verdim. Ancak kargo günü gelmiş olmasına rağmen kargoya sitede güncellenmedi. Resimde görebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Ayrıca ücret kartımdan tahsil edildiği halde amazonda ödeme gözükmüyor. Onunda resmi aşağıda.
< Resime gitmek için tıklayın >

Tecrübeli arkadaşlarım bi sıkıntı var mı yada şu anda iptal etmek istesem iptal edebilir miyim? Yardım Bekliyorum.
O
7 yıl
Pc Toplamam Gerek! Yardım İstiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Bir performans bilgisayarı toplamam lazım. Ancak notebook aldıktan sonra takip etmeyi bıraktım ve teknolojiden çok uzağım. İşin kötüsü 1 ay sonra askere gideceğim ve araştırmaya vaktim de yok. Yurt içinden yada yurtdışından alabilirim farketmez. Sizden ricam ana bileşenler için;

-Anakart
-İşlemci
-Ekran Kartı
-Ram

önerilerinizi benimle paylaşabilir misiniz. 3000 TL kadar bütçem var. Şimdiden Teşekkür Ederim.
O
7 yıl
EGE ORDUSU İS.SVŞ.TB. 1 İNCİ İS.SVŞ.BL. / İZMİR URLA / İZMİR
merhaba arkadaşlar,

ustasını 2. grup olarak

EGE ORDUSU İS.SVŞ.TB. 1 İNCİ İS.SVŞ.BL. / İZMİR URLA / İZMİR

birliğinde yapacak olan var mı?
O
7 yıl
Triger gergi rulmanından gelen ses
Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce 2012 ceed aldım. 125000 de olduğu için trigeri değişmiş. Expertizde söylemediler bende kısa mesafede sürüşte anlamadım. Ancak motor çalışırken bir ses geliyor. Gösterdim sanayide gergi rulmanlarından biri dağılmış dedi. Vakit olmadığı için bırakamadım. Cumartesi yaptıracağım. Ustaya sordum bişey olmaz dedi ama ses gittikçe artıyor gibi geldi. Bu şekilde kullanmanın bir zararı var mı arkadaşlar? İlk araç olduğu için biraz üzerine titriyorum. Zararı varsa kullanmayacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.