_

Yüzbaşı
16 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
3 yıl
HTC Blinkfeed\u0027e En Iyi Alternatif - Newsfeed Launcher
Bildiginiz uzere HTC nin simdiye kadar yaptigi en iyi projelerden birisi olan Blinkfeed arayuzu yeni telefonlarinda gelmemektedir. Buna cok ama cok iyi bir alternatif gelmis bulunmakta. Sahip oldugum xperia 1 telefonda sorunsuz calismaktadir. Siddetle tavsiye olunur.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.oandras.newsfeedlauncher&hl=en_US&gl=US
_
10 yıl
SkyStar 2 Windows 7 64 Bit Setup4PC Kurulum Hatası
Arkadaşlar Skystar 2 PCI uydu kartım var. windows 7 64 bit driverını kurdum ve ağ bağdaştırıcısı olarak gördü(bildiğim kadarıyla normal bir durum). Fakat DVB-PC TV Star uygulamasını(SETUP4PC) kurmaya kalktığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Tamam dediğimde ardından diğer hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu arada kart PCI, USB değil.
_
11 yıl
HTC ONE (M7) Şarj Sonrası Açılmama Sorunu ve Çözümü
Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı ve çözümünü sizinle paylaşmak istedim. Ana konuya yazacaktım fakat sayfalar arasında bulunması çok zor olur diye yeni konu açmaya karar verdim.

2 gün önce Turkcell İletişim Merkezinden gümüş renk HT35AW seri nolu HTC ONE aldım. Cihazı aldığım yerde açtım kontrol ettim ne ölü piksel nede kasa açıklığı var. sorunsuz bir cihaz sahibi oldum. Cihazı aldığımda bataryanın yarısından fazlası doluydu. Gün içerisinde epeyce bir kurcaladım cihazı, programlar videolar falan yükledim. Şarjı sonuna kadar bitirip (cihaz kendi kendine kapanana kadar) cihazı şarja taktım ( Fişten ) turuncu led yanıp sönmeye başladı, yaklaşık 1 dakika sonra sabit yanmaya başladı (normal şarj durumu). Bu süre içinde cihaza hiç dokunmadım (cihaz tamamen kapalı konumda). Yaklaşık 4 saat sonra cihaza baktığımda turuncu led yeşile dönmüştü, yani tamamen şarj olmuştu.

Şarj kablosunu telefondan çıkarmadan güç düğmesine bastım ve yeşil led söndü. Daha sonra kabloyu çıkarıp güç düğmesine tekrar bastım hiçbir tepki yok, boot menü için ses kısma ve güç düğmesine basıp denedim yine olmadı. Haliyle soğuk soğuk terlemeler başladı. Netten biraz araştırma yapıp benzer durumun ONE X 'deki örneği ile ilgili konulara baktım. Anakart yanmalarından bahsediyorlardı. Durumun gerçekten kötü olduğunu düşünmeye başlamıştım. Konulara bakarken bir yazı dikkatimi çekti, ses kısma ve güç düğmesine aynı anda 15 saniye boyunca basılı tutmak gerekiyor gibi bir cümle vardı. ben uzun süre basılı tutarak denememiştim, en fazla 5 saniye tutmuştum. 15 saniye boyunca ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basılı tutunca birden bootloader menüsü belirdi. ben tabi ağzım kulaklarımda bir şok geçirdim. Hemen factory reset yaptım ve cihaz ilk günkü haline geri geldi.

Bu durumdan dolayı cihazı neredeyse KVK'ya gönderiyordum neyse ki gerek kalmadı

Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar için bu yazı umarım yardımcı olur.
_
12 yıl
Arkadaşlar Passat 1.8T alıcam yardım...
Uzun araştırmalarım sonucu sağlamlığı, güvenilirliği, performansı ve kalitesiyle Passat 1.8T almaya karar verdim. Model 1997-2000 arası olur büyük ihtimalle. Çünkü bütçe o kadarına el veriyor (20000Tl).,

< Resime gitmek için tıklayın >

kullanan arkadaşlar beni bu araç konusunda aydınlatabilir mi? Artıları eksileri nelerdir, alırken nelere dikkat etmeliyim, tiptronik mi manuel mi vs...


Şimdiden teşekkürler...
_
12 yıl
30.000 Tl ye tavsiyeleriniz
Arkadaşlar yakın zamanda en fazla 30000tl ye araba almayı düşünüyorum, açıkçası kafam biraz karışık, bu konuda beni yönlendirirseniz çok sevinirim

aklımda birkaç marka ve model var,

2004 ve üzeri Opel Vectra

E39 kasa BMW 520

2006 ve üzeri Seat Leon

2009 ve üzeri Mitsubishi Lancer ( süspansiyonları düşündürüyor )

2004 ve üzeri Golf 5

2006 VW Passat



şimdiden teşekkürler
_
12 yıl
PC için profesyonel ses sistemi tavsiyeleriniz...
Arkadaşlar, PC'me bağlamak üzere ses sistemi kurmayı düşünüyorum. Fakat nasıl bir sistem kuracağıma bir türlü karar veremedim.

Aklıma direkt önce ses kartı daha sonra 5+1 ses sistemi almak geliyor, fakat araştırdıkça bu işin bu kadar basit olmadığını anladım.

Amacım; öncelikle müziklerde daha sonra oyunlarda temiz ve kaliteli bir ses elde etmek. Bunun yanında elektronik müzikle de amatör olarak uğraştığım için alacağım donanımın üst-orta düzey olması gerektiğini düşünüyorum.
Bunun için aklıma gelen birkaç kombinasyonu söyleyeyim.

1- Elimde hali hazırda Sony STR-DE595 Receiver + Sony SS-MF450H (5+1) hoparlör setim var. Fakat +1'im yani subwoofer'ım yok. Bu sistemi olduğu gibi on board ses kartıma bağlasam verim alabilirmiyim.
2- Profesyonel bir ses kartı (M-Audio vb. gibi) alıp 5+1 hoparlör seti mi alsam?

Tavsiyelerinizi markaları ve nedenleri ile yazarsanız çok sevinirim.
_
13 yıl
Age Of Empires II Oyun Müziği Çalmıyor?
Arkadaşlar age of empires 2 de oyundayken oyun müziği çalmıyor, Win98 de oynarken çalıyordu, hatta vista da denedim onda da çaldı, ama xp de bitürlü çalmıyor

nedenini bilen var mı ?
_
13 yıl
Ekran kartı tavsiyesi, bütçe 250
Arkadaşlar benim ekran kartım ile ilgili bikaç sorum olacak ve ardından sizlerden ekran kartı tavsiyesi alacağım.

zamanında 380tl verip aldığım HIS X1900GT (256MB 256Bit) ekran kartımın bozulduğundan süpheleniyorum, şöyle ki;
1- monitörümde renkli renkli pikseller yanıp sönüyor, özellikle siyah arka planda bariz belli.
2- daha önce sorunsuz oynadığım oyunlarda örneğin NFS undercover oyununda grafiklerin kafayı yemesi ve bilgisayarın bir süre sonra kilitlenmesi.

Sorunun soğutucudan kaynaklandığını düşünerek temizleme yaptım fakat sonuç aynı:(

Eğer gerçekten ekran kartımın ömrü bittiyse yeni bitane almak istiyorum.

Bütçe 250tl. önerebileceğiniz marka ve modelleri bekliyorum...
_
16 yıl
Yeni Sisteme Windows 98 Kurulumu??

Arkadaşlar ben imzamdaki sisteme windows 98 kurmak istiyorum (nedeni: eski oyunları oynayabilmek ör: Swat3 - Rainbow Six 1 - NFS2 gibi )

daha önce kurmayı denedim ama bir türlü başarılı olamadım. yetersiz bellek hatası aldım. aynı şey windows 200 kurarken de oldu.

sizce sorun ne olabilir? artık yeni sistemlere windows 98 kuramıyormuyuz?????
_
17 yıl
___FAVORi DANCE - TECHNO - TRANCE PARÇALARINIZ NELER???___
Arkadaşlar dinlemekten çok zevk aldığını favori dance techno trance parçalarınız neler??

İlk olarak ben başlayayım


Offer Nissim Feat Maya - Alone

DJ Sasha - Stay

Michel de Hey - Another Sweater

Tilt - Invisible (Lost Tribe Vocal Mix)

Paul Van Dyk - For An Angel

Paul Van Dyk - Reflections

Offer Nissim Feat Maya - First Time



Kısacası bunlar her evde bulunmalı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.