D

Yüzbaşı
19 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 ay
Banyoya Klozet Koymak
Merhabalar herkese. Müstakil bir evim var. Evimin banyosunda normalde tuvalet gideri yok. Ben banyoya klozet koymak istiyorum. Banyonun pis su gideri 50 lik pimaş boru ile sağlanıyor. Daire giriş üstü 1. kat. Gider direk dim dik aşağıya iniyor.

Soruma gelecek olursak. Bu banyoya klozet koyduğumda gider borusu 50 lik pimaş ile sağlanabilir mi. Başka banyo yok üst katlarda kullanan. Sadece tek banyo. Yorum yazarsanız çok sevinirim.
D
12 ay
Altlı üstlü daireyi dubleks yapmak.
Merhabalar. Sahibi olduğum iki daire var altlı üstü olacak şekilde. Bu iki daireyi dubleks yapmak mümkün müdür. Apartman bana aittir dolayısı ile herhangi bir onay almaya gerek bulunmamaktadır. Sadece belediye mevzuatları doğrultusunda bu duruma izin verilebilir mi.

Yapılacak işlem: Alt kattan üst kata merdiven için tavan kırılması ve merdiven geçmesi.

Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını belirtirse çok sevinirim.
D
geçen yıl
LAPTOP ŞARJ TAKILIYKEN KASMA
Arkadaşlar Merhabalar. Notebook'umun bataryası iyice bitti. Şuanda kabloya bağlı çalışıyor. Kabloyu çektiğim zaman bilgisayar kapanıyor. Sağ altta sürekli %0 gözüküyor ve kendini doldurmuyor. Bu nedenle kabloyla kullanıyorum ancak bilgisayarım aşırı derece de yavaş ve kasıyor.

Yaptıklarım: Sistemim tamamen güncelledim. Güç seçeneklerinin hepsini yüksek performans yaptım. Sorun halen devam etmekte.


Bataryam zaten bitik ancak laptop fişe takılıyken normal olarak çalışması gerekmez mi ? yani şuan da kasmasını anlayamıyorum. Şarj kablosu orjinal acaba onda bir arıza olabilir mi ?

Bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok memnun kalırım. Saygılarımla
D
2 yıl
G4560 + GTX 1660 Super hakkında yorumlarınız
Merhaba arkadaşlar hali haırda G4560 lı bir bilgisayarım var. Güç kaynağım filan yeterli bir sorunu yok 8 GB ramim var.
Ekran kartı almak istiyorum ancak iyi birşey almak istiyorum ilerleyen günlerde işlemci ve anakartımı yenilersem ekran kartı ile uğraşmamak için.

Yapmış olduğum araştırmalarda G4560 ve GTX 1660 Super birlikte darboğaz yapar deniliyor. Benim için önemli olan oyunlardan %100 performans almak değil. Önemli olan en kötü GTA 5 gibi bir oyunda dahi 30-40 fps alması yeterlidir.

Sonuç olarak g4560 + GTX 1660 super ekran kartı birlikte performans düşüsü çok fazla olur mu ? Ekran kartına herhangi bir zararı olur mu bu darboğazın ? örnek verdiğim gibi GTA 5 gibi bir oyunda 30-40 fps alabilir mi ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
D
10 yıl
Iphone 5s kilit tuşu ses yapıyor.
Arkadaşlar İphone 5s ime kırılmaz olarak tabi edilen cam filmi onerebilirmisiniz. Ayrıca iphone 5s kullanan arkadaşlar telefonun kilitleme duşu sağ sola oynuyor bu durum normalmidir?
D
11 yıl
Değişik bir Elantra ve Jetta testi.
Arkadaşlar Youtube de bakınırken gördüm değişik bir test olmuş buyrun link


http://www.youtube.com/watch?v=gPH7A1ml8iI
D
12 yıl
Getz vgt opetten mazot aldim motor ariza lambasi yakti
Evet arkadaslar baslikta belirttigim gibi surekli total den exellium euro diesel aliyordum hic bir sorunum yoktu bugun mecburen opetten almak zorunda kaldim ve araba giderken 2 kere filan istop etti ve motor ariza isigi yandi ne yapcagimi bilmiyorum yardim edin lutfen
D
13 yıl
İyi günler 2006 getz vgt double teyp hakkında.
iyi günler arkadaşlar benim bi sorunum var aracımın mp3 çaları okumuyor cd leri araştırdım nerdeyse aynı sorun varmış bende yaptırmaya çalışmak istemiyorum.Bunun yerine pionner marka double teyp almak istiyorum acaba aracıma uyarmı çünkü benim teybin altı ufak eski kasa getzler gibi büyük değil.Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.Almak istediği teypler aşağıda veriyorum.


http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-avh-p2350dvd-divx-dvd-vdc-mp3-usb-aux-49572835?pnv=1#product-information


http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-avh-p2350dvd-divx-dvd-vdc-mp3-usb-aux-49572835?pnv=1#product-information
D
13 yıl
92 doğumluyum. 2009 da lise mezunu oldum.aynı yılda girdiğim myodan kaydımı sildirdim.
1992 doğumluyum. 2009 yılında lise mezunu oldum. aynı yıl myo ya girdim ve derslerimi vermedim çok fazlalaştı. şimdide kaydımı sildirdim myodan. askerliğimi tecil ettirebiliyormuyum. ettirsem bile bu tecil dönemi içerisinde bir fakülte kazanıp girersem okul otomatik tecil ettirirmi acaba okul bitene kadar.yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
D
14 yıl
M.T.O.K hakkında bi sorum var arkadaşlar yardım edermisniz.
ben şimdi teknik lise bilgisayar bölümü mezunuyum.meslek yüksek okulu 2.sınıfta okuyorum.ben şimdi öss ye giricem ilk sınavdan otomotiv mühendisliği m.t.o.k seçebilrmiyim seçersem puanım filan kırılırmı yardım ederseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.