S

Çavuş
14 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
İşlemci Soğutucu Tavsiye(80 derece boşta)
Bayadır oyun oynamıyordum, yakın zamanda öyle boş zamanlarda cs 1.6 oynarken baya performans düşüklüğü yaşayınca bi sıkıntı var dedim. sıkıntı sanırım işlemci de işlemci i7 860, anakart p55 evo. pc toplayalı 5 sene oldu nerdeyse, sanırım işlemcinin fanı yetersizmiş, bi kaç yabancı forumda okuduğuma göre bi de şunu önermişlerhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982 siz ne dersiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
12 yıl
Ekran Kartı ve Ram önerisi
3 sene önce kurduğum sistem artık yeni oyunları istediğim performansı sağlamadığından yeni bi ekran kartı ile ramleri değiştirmeyi düşünüyorum.

sistemim

i7 860 2.8 ghz
asus p55 evo
zotac gtx275
4 gb corsair cl9
psu 850lik

şimdi benim işlemci yongası 1156 bunun ekran kartı ve ram seçimim de bi etkisi var mıydı hatırlayamadım açıkçası :)

şimdi makinayı darboğaza sokmadan, 850psunun yeteceği bi ekran kartı alıcam. oyunları fullhd oynamak gibi bi takıntım yok. 2-3 sene daha götürecek bi ekran kartı yeter bana. gt560 ile gt560ti arasında oyunlarda ne kadar performans farkı yaşarım? benim psu bunu karşılar mı? bi de mesela evga, zotac, msi, gigabyte arasında nası bi fark var? içlerinden en ucuzun alsam mesela gt560ti için ne kadar performans kaybım olur?

http://www.amazon.com/EVGA-Mini-HDMI-Lifetime-Warranty-01G-P3-1561-AR/dp/B004K1EUWO/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1345811563&sr=1-11&keywords=gt+560

şurda 210 dolara var, amazonun genelinden 40-50 dolar daha ucuz, bi bakarsanız sevinirim.


ramlari de corsair vengeance olarak düşünüyorum, benim anakartla uyumluluğu filan sıkıntı olmaz heralde ?

http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-PC3-12800-1600mHz-CMZ8GX3M2A1600C9B/dp/B004QBUL1C/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1345811839&sr=1-2&keywords=8+gb+corsair+vengeance

yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler.
S
13 yıl
TRABZON DİYE BAĞIRMAK MI ? YOK ARTIK !
Bugün bazı yaygın medya organlarında yer alan "Bursaspor taraftarı Trabzonspor lehine tezahürat yaptı" cümlesi bir kez daha İstanbul basınının ne kadar uyduruk haberler yaptığı gerçeğini göstermiştir.

''Meşalelerle Kadıköy'ü adeta yangın yerine çeviren Bursasporlu taraftarlar, bordo-mavili rakipleri lehinde tezahürat yaptı. Yeşil-beyazlı taraftarların şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Trabzonspor'a tezahüratlarla destek verdiği duyuldu. Bursalı taraftarlar, 'Şampiyon Trabzon' diye bağırdı.'' ifadelerinin yer aldığı haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır.

Dün gece Kadıköy'de yaptığı şovlar ve tezahüratlarla adından yine söz ettirerek herkesi kendisine hayran bırakan taraftarlarımız, yaygın medyada yer alan haberlerin aksine hiçbir şekilde Trabzonspor'a tezahüratta bulunmamıştır. Taraftarlarımız her maç olduğu gibi Bursasporumuz'un dışında sadece 6. dakikada kardeş takımımız Ankaragücü lehine tezahürat yapmıştır. Son şampiyon Bursasporumuz'un taraftarları olarak, bizlerin bir başka takım lehine ''şampiyon'' diye bağırması yapacağımız en son şey olurdu herhalde...
S
13 yıl
STSL 27. HAFTA FENERBAHÇE - BURSASPOR 03.04.2011 // 19:00
geçen senenin kadıköy galiplerinden olarak bu başlığı ben açayım dedim, ölüm kalım olmazsa deplasman tribününde olucaz. sanırsam makaranın kralı yapılacak malum geçen sene... bursa'da yapamadığımız koreo vardı, 2. yarı deplasmana getirilir muhabbeti dönüyodu bakalım o girse bile yeter. bu saatten sonra tek dileğim hem fener i hem de trabzon u yenmemiz. son 4 sene de 3 galibiyet çıkardığımız deplasmandan umarım yine yüzümüz gülerek ayrılırız. saldır bursam.
S
13 yıl
Onların nefreti varsa bizim de BOYKOT\u0027umuz var!
Tüm Bursa'ya ve Bursalılar'a, Anadolu'ya, taraftar gruplarına, yazıl-görsel medyaya ve konuyla alakadar olan sivil toplum kuruluşlarına çağrımızdır;

Bursaspor taraftarları olarak, rahatsızlık duyduğumuz belirli konuları daha önce çoğu kez kamuoyu ve gerek yerel-gerek yaygın medya ile paylaşmıştık. Söylediklerimiz genelde kale alınmamış ve Bursaspor taraftarlarının, kendileriyle ilgili yazılan-çizilenler hakkında ne düşündüğüne dair en ufak bir ‘’ söz söyleme hakkı ‘’ bile Bursaspor taraftarına çok görülmüştür.

İstanbul merkezli medyanın, Bursaspor taraftarının yaptığı güzel işlerin, çalışmaların ve üretilen projelerin hiçbirini gündemine taşımayıp, Bursaspor taraftarının kötü lanse edilmesine yarayacak en ufak bir malzeme ortaya çıktığında bunu nasıl en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını ve değerlendirdiğini de yıllarca hep beraber gördük.

Yıllar öncesinde yapılan yalan-yanlış haberleri bir yana koyalım, şampiyon olduğumuz 16 Mayıs 2010 akşamının hemen ardından, ‘’ bizim şampiyonluğumuzu nasıl yazmışlar? ‘’ merakı ve mutluluğuyla gazete bayilerine koşan bizler, gazetelerde öncelikli olarak şampiyonluğumuzun değil Kadıköy komedisinin işlendiğine şahit olduk. Sesimizi, hedef kitleleri doğrultusunda haber yapmalarında haklı bazı sebepler de görerek yükseltmemeye karar verdik ve yükseltmedik de.

Sesimizi yükseltmememiz, bazı kurumlar ve gazeteciler tarafından ‘’ yükseltemediğimiz ‘’ şeklinde algılandı sanırız ki, yanlı ve taraflı yayınlara her geçen gün yenileri eklendi. Yanlı ve taraflı yayın kavramları bile anlamsız kaldı bu yayınlar karşısında çünkü bazı yayınlar yanlı değil, düşman yayın kapsamında bile değerlendirilebilir niteliğe sahip.

Geçen hafta İstanbul-Dolmabahçe’de yaşanan olaylar sonrasında da, bu yayınların ne derece artmış olduğuna bir kez daha şahit olduk. Ve artık, sessiz kalmayacağız.

1600 kişinin arandığı ve sadece 8-9 tane kesici,delici cismin bulunduğu aramaları ‘’ savaşa gelmişler ‘’ diyerek haber yapanlara mı, stadyum civarında yumruğundan başka kendisini savunacak bir aracı olmayan Bursaspor taraftarına satır, bıçak, bira şişeleriyle saldıran Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarlarını ‘’ kendilerini savundular ‘’ diyerek haklı çıkarmaya çalışanlara mı, bizlere açıkça ‘’ serseri ‘’ diyebilecek kadar ileri gidenlere mi, bize Nazi yakıştırması yapabilecek ve bizim kendimize Nazi dediğimizi söyleyerek yalan haber yapanlara mı yoksa fırsat bu fırsat kulübümüzün armasına ve şampiyonluğa dil uzatacak kadar düzeysizleşenlere mi cevap vereceğimizi şaşırdık. Bu doğrultuda da, hepsine ortak bir cevap vereceğimiz bu günü bekledik ve tek bir cevabımız var;

Onların nefreti varsa, bizim de BOYKOT’umuz var!


Bize hakaret edenlere değil; o hakaret dolu yazıları yayınlamaktan kaçınmayan kurumlara, bize saldıranları haklı göstermeye çalışanlara değil; onların bunları söylemesine ve bu denli ileri gitmesine müsaade eden kurumlara, hakkımızda yalan-yanlış haber yapanlara değil; bu haberlerin doğruluğunu araştırmayıp ‘’ yazsak ne olur ki ‘’ mantığıyla yayın yapan kurumlara, yapılan yanlı yayınlara karşı fikir belirtmek için arandığında ‘’ yalansa yalan, yapıyorum. Git mahkemeye ver ‘’ diyebilecek kadar seviyesiz gazetecileri Bursaspor’un üzerine salan kurumlara ve Bursaspor’dan ziyade Bursa insanına 90 dakika boyunca hakaret eden kitleleri bir kelime dahi konuşmayıp, olayları tek taraflı lanse edenlere karşı, tüm Bursa’yı ortak bir fikir birliğine ve bu fikir doğrultusunda da BOYKOT’a davet ediyoruz.

Ey gazete bayii sahibi kardeşim, dostum, ağabeyim, ablam, teyzem, amcam; yapılanlar bize değil, sana da karşı. Yapılanlar sadece Bursaspor’a değil, Bursa’ya ve Bursalıya kasıtlı. İstanbul medyasına 10 gün geçit verme. Yaygın medya üretimlerini alma, satma. Şehrine ve onuruna küfredenlere gerekli cevabı sen de ver.

Ey hemşerim ve diğer şehirlerde yaşayan Bursalı dostum; yapılanlar bize değil, sana da karşı. Yapılanlar sadece Bursaspor’a değil, Bursa’ya ve Bursalıya kasıtlı. İstanbul medyasına 10 gün geçit verme. Yaygın medya üretimlerini alma, okuma. Şehrine ve onuruna küfredenlere gerekli cevabı sen de ver.

Ey Anadolu’da yaşayan ve şehrinin takımını tutan kardeşim; yapılanlar bugün bize olabilir ancak yarın senin renklerine de bunların yapılması muhtemel. Yapılanlar sadece Bursaspor’a değil, Bursa’ya ve Bursalıya yani Anadolu insanına kasıtlı. İstanbul medyasına 10 gün geçit verme. Yaygın medya üretimlerini alma, okuma. Anadolu takımlarını kale almamayı ilke edinmiş kurumlara gerekli cevabı sen de ver.
S
13 yıl
CANIMIZA TAK ETTİ!
Dört yandan saldıran İstanbul Medyası ve bu konulara itibar etmek zorunda bırakılan, kendi takımlarına gönül vermiş taraftarların dikkatinedir bu serzenişim...

Tarih:Eylül 2009
Yer:Bursa Atatürk Stadyumu

Bursa tribünleri,bu vatan uğruna başta Abdulkerim Bayraktar olmak üzere bir çok şehit vermiştir.Hassasiyeti büyüktür.Her vatanını seven Türk evladı gibi...
Diyarbakırspor tribün liderlerine, maç öncesi yemekler verilmiştir.Dostluk çağrısı yapılmıştır.Teksas tribün liderlerimizden Kolsuz lakaplı Mehmet Güzelsöz'de Diyarbakırlıdır.Her maç mutlaka tribünlerimizde Ay-yıldızlı şanlı bayrağımız vardır.Hemen hemen her İstiklal Marşı sonrasında "Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez"tezahuratı yapılır.İnletiriz "Bu Vatan Bölünmez" diye stadyumumuzu.

Diyarbakırspor taraftarları İstiklal Marşını ıslıkladıklarından dolayıdır,"PKK Dışarı!"tezahuratımız.Bunu söyledikten sonra koltukları kıranda,kırdıkları koltuklarla kendi kendilerini yaralayanlarda yine Diyarbakırsporlulardır.Bunun ispatını da kırılan tüm koltukların renginin misafir tribününlerinin renginde olduğunu görerek zaten anlayabilirsiniz.

İstanbul medyasının değerli mensupları peki ne yorumlarda bulundu?

Anında Bursaspor tribünleri ırkçıdır damgasını vuruverdiler.

İki soru soruyorum sadece...

Bursa Tribünleri ırkçı olsaydı eğer,Diyarbakırlı tribün liderleri olabilirmiydi sizce?

Ne zamandan beri İstiklal Marşını yuhalayanlara karşı çıkanlara ırkçı muamelesi yapılıyor?

Diyarbakır'da oynanan Bursaspor karşılaşması sonrasında ise herkes kayıplara karıştı.Sessiz kalındı.Hafif sesini çıkartanlarda, olaylar ilk Bursa'da yaşandı,o yüzden bunlar yaşandı dendi.

Diyarbakır'da oynanan mücadele için kimse konuşamadı.İstiklal marşımızın yuhlama sesleri,ıslaklarla müdehele edildiğini yazamadılar.Tam tersine maç önceleri İstiklal Marşımız okunmayadabilinir denildi.


Tarih:Mayıs 2010

Bursaspor tarihinde ilk kez şampiyon oluyor.27 yıldır Anadolu'dan tek bir şampiyon çıkmıyor.

İstanbul medyasının usta kalemlerinin bulunduğu Fanatik Gazetesi'nin başlığı ise içler acısı.

Fanatik Gazetesi Fenerbahçelilerin üzüntülü görüntülerini vererek "Beni Yak,Kendini Yak,Herşeyi Yak" başlığını atıyor.Altta ise küçücük bir şekilde "Bursaspor Şampiyon" başlığı atılıyor.

Taraflı dediğimiz zaman kızan İstanbul Basını,bu düşünceye sahip olmamızı nasıl mani olabilirsiniz?

Tarih:Aralık 2010
Yer:Beşiktaş İnönü Stadyumu

Bursa'dan galibiyet için çıkan 1600 taraftar İstanbul yollarında...

Taraftarımız maç saatine 1,5 saat kala polis kontrolünde(!)Dolmabahçe'ye bırakılıyor.Olay çıkması muhtemel olmasına rağmen alınan önlemler yetersiz.Beklenen gerçekleşiyor ve Beşiktaş taraftarlarından bir grup ellerinde satırlar ile barikat ve duvar arasında sıkışık olan 100 Bursasporluya saldırıyor.

Ellerinde döner,satır,şiş,bira şişeleri,taş olan Beşiktaşlılar saldırıyor.Üç Bursasporlu bıçakla yere yığılıyor.

150 metre mesafeden bira şişesini Bursasporluların attğını savunan,yalan ifade veren,kanal kanal dolaşıp,kamuoyunu yanlış yönlendiren Beşiktaşlı bayan bir taraftara yer veriyor İstanbul kanalları.Hastahanede bıçakla yaralanan,ameliyat geçiren Bursasporlulardan ise tek bir haber yok.

Bıçaklanan,iftiraya uğrayan,hakaret edilen, ırkçılıkla suçlanan yine Bursaspor taraftarları...

Holigan olmayanları da zorla holigan yapmaya çalışan İstanbul Medyası,her takıma gönül veren taraftarlara ve Fedarasyona bir kaç kelamımım var.

Beşiktaşlı olduğu alenen bilinen,İstanbul bölgesi olan Fırat Aydınus nasıl olurda Beşiktaş Bursaspor karşılaşmasına tayin edilir?

Bıçaklananların bizlerin olmasına rağmen,olay çıkartanlar Beşiktaşlılar olmasına rağmen Bursaspor Kulübü nasıl olurda Beşiktaş ile ufak bir ayrıntı haricinde aynı cezayı alabilir?

Her tribün emekçisinin bildiği üzere yapılan kızdırma amaçlı söylenen Ermeni tezahuratına nasıl bu kadar malzeme yapılabilir?Bizler ırkçı olsaydık Türkiye-Ermenistan maçında güvercinleri gökyüzüne salarmıydık?

Vicdanı olan basın mensupları,kendi takımlarına gönül veren duyarlı taraftarların bu haksızlıkta bizlere destek olacaklarına inanmak istiyoruz.

Kendi adıma bir Bursaspor taraftarı olarak,Bursaspor taraftarlarına haksızlık eden,kamuoyunu yanlış yönlendiren tüm kişi ve kuruluşlardan davacı olacağımın bilinmesini istiyorum.

Bursaspor Taraftarlarını sabrı artık tükenmiştir.


Yetkin ÖNÜRMEN


http://www.bursasporum.com/koseyazilari-527-CANIMIZA_TAK_ETTI
S
13 yıl
Bursaspor\u0027da Ertuğrul Sağlam Devri
< Resime gitmek için tıklayın >

bursaspor'a ertuğrul hoca geldiğinden beri ligteki durumumuz.

birileri hala düşeceğiz diye hayal kursun, bu takımın başında ertuğrul hocamız olduğu sürece daha çok üzülecek bazıları...
S
13 yıl
Rezil Mi Oluyoruz ?
Rezil mi oluyoruz?
Emin misiniz?

Dün akşam bir kez daha gördük ki Avrupa arenası gerçekten çok farklı.
Huyundan mıdır, suyundan mıdır nedir bilinemez oynasan da oynamasan da bir şekilde tecrübe kazanıyor.

Neyse maçın taktik ve teknik yorumuna hiç girmeyeceğim.
Top bizi sevmedi. Çok istedik ama olmadı top çerçeveyi bulmadı.

Ben bunlardan ziyade forumdaki bu tatsız tuzsuz havaya değinmek istiyorum.

Dün sahada bir Türk takımı vardı.
Adı BURSASPOR...

Bu takım hiç şampiyonlar liginde oynamadı.
Öyle 300 milyon dolarlık bir takım değil Bursaspor.
Kendi yağıyla kavrulan, emek veren, umut ettiren, centilmen ve kahraman bir takım.

Şimdi burada yapılan bazı yorumlar ve duyduğum üzüntüleri dile getirmek istiyorum.

Bazı arkadaşların yorumları;

"Bu gidişle rezil olacağız",
"M.United maçını nasıl izleyeceğiz?"
"Gol dahi atamadık kahroluyorum"

Yakışmıyor bunlar sizlere arkadaşlar. Kime rezil oluyoruz onu anlamış değilim.
Avrupaya mı?
Hayır.
Onlar tecrübesiz ve çok düşük bir bütçe ile Türkiye de destan yazdığınızı çok iyi biliyorlar.
Bursaspor'a saygı duyuyorlar.
Eee o halde kime rezil oluyorsunuz?
Türkiye'ye mi?

Fenerbahçelilere mi?
Hani neredeyse şu yüz yılı aşkın tarihini avrupa'da geçirmesine karşın tek bir kupa alamayan, şampiyonlar liginde sıfır çeken ve geçtiğimiz günlerde Avrupa'nın üçüncü sınıf takımına elenen Fenerbahçe'nin mi taraftarlarına rezil oluyorsunuz?

Galatasaraylılar mı derdiniz?
Onlarda yüzyılı aşkın avrupa maceralarına rağmen Avrupa'nın diğer takımlarına ezilmediler mi? Tromsö diye ne idüğü belirsiz bir takıma elenmediler mi? Şampiyonlar ligine en çok katılan Türk takımı olarak kaç kez Şampiyonlar Ligi finali oyandılar ki onlara rezil oluyorsunuz? Onlar bu platforda nasıl saçma yenilgiler aldılar hiç biliyor musunuz? Ayrıca en son Avrupa liginde hangi takıma elendiler bu adamlar? Efendim? Pardon takımın adını mı unuttunuz? Valla ne yalan söyleyeyim o takımın adı benim de aklımda değil!

Yoksa siz Beşiktaşlılara mı rezil oldunuz?
Hani şu avrupa'da adı dahi duyulmayan takımın taraftarına mı rezil oldunuz he?
Liverpool'den 8 tane yiyerek rekor kıran ve Şampiyonlar ligi gruplarını en fazla gol yiyen takım unvanıyla kapatan Beşiktaş'tan bahsediyoruz değil mi? Öyleyse onlara da rezil olduğunuzu düşünmek saçmalıktan öte değil.

Kesin siz Trabzonlulara rezil olduk demeye getiriyorsunuz.
Öyle ya başka bişey kalmıyor geriye. Çünkü zaten anadolu size gıpta ile bakıyorken, üçüz kardeşler kendi dertlerine yanıyorken bir tek Trabzonspor kalıyor rezil olunacak. Hani şu şampiyonlar liginde hiç oynamayan Trabzonspor. Dördüncü BÜYÜK (!) Peh...

Ben keyifle izliyorum Bursaspor'un maçlarını.
Bu bütçeyle Türkiye'ye devrimi yaşatan,
Avrupa'ya Türk futbolunun FB,GS, BJK'den ibaret olmadığını ispatlayan,
her ne olursa olsun yer aldığı zorlu guruplarda onurlu ve şerefli mücade veren
Bursaspor'u ben GURURLA İZLİYORUM.

BANA VE BİZLERE BU GURURU YAŞATAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
PUAN MI ALAMADIK, GOL MÜ ATAMADIK HERŞEYİN CANI CEHENNEME...
YETER Kİ SEN O AVRUPA SEMALARINDA BOY GÖSTER YEŞİL VE BEYAZ...


forumumuzdan fenerbahçeli arkadaşımız serkan özcan'ın yazısı... anlayana...
S
13 yıl
ÜST DÜZEY SİSTEM / OYUN / MÜZİK KAYIT / FİLM (parçalar amerika\u0027dan alınacak)
RAM, ISLEMCI, ANAKART, EKRAN KARTI, SES KARTI gibi taşınabilir küçük parçalar önerir misiniz arkadaşım için, üst düzey bi pc istiyor kendisi oyun manyağıdır... ayrıca gitarla kayıt yapmakta profesyonel olarak. tavsiyelerinizi bekliyorum, parçalar amerika'dan alacağı için elinizi biraz geniş tutarsanız sevinirim.
S
13 yıl
c++ hata ? the system cannot find the file specified
debug yapınca böyle diyor, yazdığım kodu çalıştıramıyorum var mı yardım edebilecek ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.