O

Onbaşı
13 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Samsung S7 Edge mi iPhone 6s mi?
Öncelikle merhaba.1 ay içinde yeni telefon almayı düşünüyorum.İki cihaz arasında kaldım.İPhone 6s mi alsam yoksa Samsung s7 edge mi? Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler:D
O
10 yıl
Playstation 4 İleride Çıkacak Oyunları Çalıştırırmı
Arkadaşlar konsol(Playstation 4) almaya karar verdim yurt dışından, yalnız konsollarla aram fazla iyi değil aklıma takılan birkaç soru var.Size sorayım dedim.İşte sorular:

1_Ps4 ü aldıktan sonra bunun slim ultra slimi falan çıkıyor.İleride ps4 için çıkan oyunları şimdi alcağım model çalıştırırmı?

2_Ben Almanyadan almayı düşünüyorum orda uygun bi site biliyomusunuz(real.de,ebay) falan gibi siteler?Biliyorsanız adını yazarsanız yada link atarsanız sevinirim.

3_Gta 5 ps4e çıkacakmı?

Şimdilik bu kadar yeter arkadaşlar konsol konusunda fazla bilgim yok yazacaklarınız benim için çok önemli.Yazanlara şimdiden teşekkürler.
O
13 yıl
ALMANYA YA GİDECEĞİM GUMRUK
Almanyaya gideceğim gelirken elektronik eşya cep tel falan getirmede sorun var mı.birde tax meselesi nasıl hallediliyor?tecrubeli olanlar yazarsa sevinirim.
O
14 yıl
hyundai elentra marş sorunu
1999 hyundai elentra arabam var arabamda zavoli sıralı sistem var.motor soğukken marş ilk seferde sabah soğukta Ankarada çok iyi alırken ısındıktan sonra 2. ve 3.de marş çok zor alıyor bi kaç ustaya sordum benzinden falan dediler ama bana öyle gelmedi yardım edecek var mı?
O
15 yıl
1999 hyundai elentra sahipleri
Yeni 1999 hyundai elentra aldım .Aracı pek tanımıyorum. Aracımdan şu an çok memnunun bu aractan olanlar bilgi alışverişi yapalım.
O
15 yıl
NİSSAN ALMERA NASIL
NİSSAN ALMERA NASIL bir arabadır tavsiye edermisiniz ?
O
15 yıl
PRİMERİA TEKNA NASIL
PRİMERİA TEKNA NASIL bir araç tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
O
15 yıl
NİSSAN PRİMEİRA
2001 NİSSAN PRİMEİRA almayaı düşünüyorum önerirmisinz. özellik açısndan gayet iyi geldi bana.ama servis parça falan durumu nasıl dır?Pahalımıdır?
O
15 yıl
vw golf mu honda civic vtec mi
2000vw golf mu 2002 honda civic vtec mi hangisi daha iyi arakadşlar fiyatları aşagı yukarı aynı.
O
15 yıl
VW Golf mu Honda Civic mi
2000 model VW Golf mu 2002 Honda Civic 1.6 vtec mi daha iyi karar veremedim.Fiyatları 19000 civarı ...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.