L

Çavuş
23 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
10 yıl
Harici batarya hakkında
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Mipow-Power-Tube-2600-Apple-Siyah-SP2600-O-L-BK//Telefon/Aksesuarlar/Sarj-Cihazlari/urunno=0000000575172

linkteki gibi ürünleri kullananınız kesin vardır ve gün geçtikçe yaygınlaşmakta. ancak ürün özelliklerinde şu kadar bu kadar şarj sayısı yazmakta. Haliyle ömür biçilmiş yani.

Benim merak ettiğim bunların normal şarjlı kalem pillerle çalışanları var mıdır? Bir nevi taşınabilir hdd alacağımaza elimizde hdd var ama bize harici kutu lazım hesabı...

Kullanan veya böyle bir üründen haberi olan varsa link falan verebilirse çok makbule geçer.
L
11 yıl
Digiturk Anten Kurumu Hakkında (Turksat)
Merhabalar. Ben evimi taşıdım. Eskiden balkon tipi kendi çanağımızı kullanıyorduk. Yeni geçtiğim binada merkezi çanak sistemi var ve kendi çanağımızı takmak yasakmış. Şimdi ben LG'nin LM760s kendinden uydu alıcılı televizyonumda direk kabloyu takarak kanal izliyorum ancak bu geçici tabi. Digiturk'umuzu kullanmak istiyoruz.

Eski Evde eutelsat'tan çalışıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiki evde binanın çanakları hotbird ve turksat'a çevriliymiş.

Benim digiturk kutusunda anten ayarlarından hangi değerleri girmem lazım ki digiturk kanallarım tekrar geri gelsin.

Müşteri hizmetlerini aradım illa servis çağıracaksınız diyor. Ya 2 rakam vermek yerine niye servise yönlendiriyorsunuz diye kavga ettim. Bu işi kendim çözemezsem iptal ederim hatta.

Frekans ayarları konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu arada digiturk kutusu DCR DT8002 modeli.
L
11 yıl
Eski laptop wireless kartını usb wireless yapmak için yardım
Arkadaşlar eski bir dizüstünden çıkardığım bir wifi kart var. bunu usb uyumlu yapmayı düşünüyorumda yardımcı olabilecek olan var mı?. Biri yapmış gördüm nette.

http://eclipsemintwirelesshack.blogspot.com/

Bu linkteki gibi kutu falan antene gerek yokta benim derdim usb bağlantısı. Elimdeki resimlere göre hangi kablo hangisiyle bağlanmalı yardımcı olabilir misiniz?

http://i50.tinypic.com/dgi3c2.jpg
http://i46.tinypic.com/35a22c7.jpg

Bu da elimdeki fazla olan bir usb kabloyu kestim bu kablolar var içinde.
http://i50.tinypic.com/2nvxbf8.jpg
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.