Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
778
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Digiturk Anten Kurumu Hakkında (Turksat)
L
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar. Ben evimi taşıdım. Eskiden balkon tipi kendi çanağımızı kullanıyorduk. Yeni geçtiğim binada merkezi çanak sistemi var ve kendi çanağımızı takmak yasakmış. Şimdi ben LG'nin LM760s kendinden uydu alıcılı televizyonumda direk kabloyu takarak kanal izliyorum ancak bu geçici tabi. Digiturk'umuzu kullanmak istiyoruz.

Eski Evde eutelsat'tan çalışıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiki evde binanın çanakları hotbird ve turksat'a çevriliymiş.

Benim digiturk kutusunda anten ayarlarından hangi değerleri girmem lazım ki digiturk kanallarım tekrar geri gelsin.

Müşteri hizmetlerini aradım illa servis çağıracaksınız diyor. Ya 2 rakam vermek yerine niye servise yönlendiriyorsunuz diye kavga ettim. Bu işi kendim çözemezsem iptal ederim hatta.

Frekans ayarları konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu arada digiturk kutusu DCR DT8002 modeli.



L
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Birde nette buluduğum bazı frekans değerleriyle deneme yaptığımda ben anten ayarlarına girdiğim frekansları geri deyip çıkarken ayarlar kaydediliyor diyor ondan sonra digiturk kurulumuna gelip turksat ile kurumlu seçinde kanal listesinin çıktığı bir arama sayfası gibi birşeyde altta benim yazmadığım değerler ile aramaya başlıyor ve 18 kanal bulundu diyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.