A

Yüzbaşı
07 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 ay
Abode Tasarımı için laptop tavsiyesi
Arkadaşlar yeni kanalım için adobe karakter animasyon programını öğrenmeye calışacağım. bunun için gereksinimler yazıyor. ama siz ne önerirsiniz belli bir laptop var mı buna uyan özellikle hangi kısım önemli. 20bini geçmese olur mu?



Windows
 
Minimum gereksinim
İşlemci
Intel Pentium 4 veya Intel Centrino, Intel Xeon ya da Intel Core Duo (veya uyumlu) işlemci (2 GHz ya da daha hızlı işlemci)

İşletim sistemi
Windows 10 v22H2 sürümü, Windows 11 v21H2 ve v22H2 sürümü

RAM
8 GB RAM (16 GB önerilir)

Sabit disk alanı
Yükleme için 4 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ilave boş alan gerekir (kaldırılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)

Monitör çözünürlüğü
1024x900 ekran (1280x1024 önerilir)
GPU

OpenGL sürüm 3.3 veya üzeri (12_0 özellik seviyesi ile DirectX 12 önerilir)

İnternet
Gerekli yazılım etkinleştirme, abonelikleri doğrulama işlemleri ve çevrimiçi hizmetlere erişim için İnternet bağlantısı ve kayıt gereklidir.*
A
geçen yıl
Numara gostermeyen telefon
Kurumdaki odalarda karel markasinin numara gostermeyen telefonlari var. Dahili hatlardan araninca hangi departman oldugunu goremiyorum. Bunu gosteren bir aparat var mi
A
geçen yıl
resimleri karıştıran program
A
geçen yıl
Acilir menu otomatik secim
Bir sitede form secimi yapiyoruz. Secinize basinca 4 secenek aciliyor birini seciyoruz yaklasik 50 secenek var ve hepsinde ayni seyi isaretliyoruz. Tab ile gecis yok mouse ile seciyoruz. Acaba kisa yolu var midir. Mesela incele deyip seciniz kismini bulup kelimeyi degistirip kaydet dersek tum secenekler secilmis olur mu
< Resime gitmek için tıklayın >
A
2 yıl
Etkileşimli sayfa indirme
https://wordwall.net/tr/resource/22672850/elakin-okuma
İyi gunler bu sayfayı internetsiz bir yerde açıp öğrencilerime anlatabilir miyim. (öğrencilerim cezaevi içinde ve internet yasak)
A
2 yıl
Telefonla konusurken basilan rakam
Arkadaslar cep telefonuyla birini aradim. Ornek veriyorum. Bisey sordum kabul ediyorsaniz 1 e basiniz kabul etmiyorsaniz 2 ye basiniz dedim. Kaca bastigini gosteren bir program var mi
A
2 yıl
interaktif sayfayı kaydetme
https://orgm.meb.gov.tr/sestemelli/sesgrubu/elakin/e/30/etkinlik.html
çoçuğuma evde okuma yazmaöğreteceğim. ama evde internet yok. bu sayfadaki flash dosyasını nasıl kaydedebilirim. idm ile olmuyor sadece sesi kayıt ediyor.
A
2 yıl
Webcam monitore
Webcami bilgisayar kasasi olmadan monitorune goruntu verecek sekilde modifiye yapabilir miyim. Yani usb cikisli kamerayi vga girisli bir monitore kasasiz bir sekilde goruntu vermesini saglayacak ara ekipmanlar var midir?
A
3 yıl
Kiralik sanal market uygulamasi
Arkadaslar 180 dairelik yazlik bir tatil sitesinin marketi yok. Site icinde kapali bolumu yaklasik 150m2 olan bir depo kiraladim. icine cok sayida gunluk satilan urunlerden az sayida az satilan urunlerden doldurup, sitemiz icin sanal market uygulamasi olusturup satış yapmak istiyorum. Yani site sakini uygulama uzerinden siparis girecek ben motorsiklet ile kapisina goturecegim kapida nakit alacagim. Sanal kapici gibi. Disariya servis yok sadece kendi sitemiz icinde. Bu islemler icin mobil uygulama yazdirmanin fiyati sizce ne kadarima mal olur. Online odeme olmayacak. Yada bu is icin hazir kiralayabilecegim bir sanal market uygulamasi var mi?
A
3 yıl
100 kişiye sorduk
aileler yarışıyor için bir html site tasarladım ama çok basit bir görüntüsü oldu.

toplamda 50 soru ve 300 cevap olacak yani beni çok ugrastıracak. bunun kolay yolu var mı?

olay şu: şimdi yarışmacılara soracagım "100 kişiye sorduk 6 populer cevap arıyoruz: KÜMESTE YAŞAYAN BİR HAYVAN? soyleyin"" dedim bu html sayfa televizyona bağladığım laptop ile ekrana geldi.

yarışmacı ördek dedi. bende elimdeki cevap kağıdına baktım. biraz laf kalabalığı ile bakalım var mı deyip mouse ile 5 yazan yere bastım açtım. Diğer yarışmacıya dönüp ama daha populer cevap var deyip cevap istedim. o da tavuk dedi. mouse ile 1 yazana bastım. boyle boyle oynadık.


2.soru için bu sayfayı kapatıp başka bir html sayfası açıp aynı işlemleri devam ettirdim.

ama ekranda daha profesyonel bir goruntuyu nasıl elde edebilirim.

ugrasıp yaptığım html site:

https://dosya.co/2nc22uxrej2b/yarışma.rar.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.