G

Çavuş
11 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
G
6 ay
LG Therma V 16 KW ZHBW166A1 Isı Pompası Volaj Regülatörü
Selamlar,

LG Therma V 16 KW Isı Pompası ZHBW166A1 için hangi kapasitede voltaj regülatörü kullanmalıyım? Elektrik tüketimi bilgisine bir türlü ulaşamadım.

Teşekkürler.
G
2 yıl
Samsung Windfree Premium Plus Düzgün Isıtmıyor
2021 yılında aldığım AR24TXCAAWK/SK Windfree Premium Plus Inverter 24.000 BTU olmasına rağmen dışarısı 3 derece olunca 30 metrekare yeri ısıtmıyor. Normal mi bilmiyorum memnun değilim.

Servis geldi sorun yok normal dedi. Bu BTU’da klima için normal mi gerçekten?
G
2 yıl
Statik IP Hakkında
Selamlar,

Superonline modemini kullanmıyorum. Kullanıcı adı ve şifremi öğrendim Keenetic modem eve gelen ethernet kablosu ile direkt olarak internete çıkıyor. PS5 üzerinden fifa oynarken ortalama 10 maçta bir kopma sorunu yaşıyordum.

Bunun genel sebebi olarak da CGN olabileceğini öğrendim ve statik ip aldım ancak maalesef statik IP ile de aynı durumu yaşadım. Ek olarak ping süresinde de bi iyileşme olmadı.

Superonline portta veri kaybı var mı diye test etti onda da bir problem yok.

Öte yandan COD Vanguard'da oyun bulmakta zorlanıyor. NAT Type: Open. Hatta modem üzerinden DMZ de açtım ancak oyuna girmek zaman alıyor. Bir ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu benzer durumu yaşayan var mı?

Benim yapabileceğim ek bir şey kalmadı sanırım değil mi?
G
2 yıl
PS5 COD Vanguard Oyunu Geç Buluyor
Merhaba,

PS5 üzerinden COD vanguard oynuyorum. Bağlantım Superonline Fiber. Statik IP kullanıyorum ve Superonline modemi yerine Keenetic Modem kullanıyorum.

Yaklaşık son bir aydır oyunu aratırken matchmaking kısmı çok uzun sürüyor ve >200 ms ping aradıktan sonra bulabiliyor.

Oyuna girdiğimde ise genelde 60ms pingde sabitleniyor. Sorun oyundan kaynaklı mı? Bir ay önce böyle bir problem yoktu yeni başladı.

PS5 için DMZ açık zaten Nat Type Open.

Konuyla ilgili benzer durumu yaşayan var mı?
G
7 yıl
Volvo S40 1.6d Problemi
Herkese merhaba,

Ustaların çözüm bulamadığı bir konu hakkında sizlerin yardımınıza ihtiyacım var.

2009 model 1.6d Volvo S40 aracım var. Aracım 40.000kmde iken chip tunning uygulaması yapıldı. 110.000km civarında dpf tıkandı rejenerasyon yapıldı ancak yeterli gelmedi ve sökümü ve beyinden iptali yapıldı.

Aracımın çekişinden çok memnun bir şekilde kullanırken 120.000 gibi turbo hortumu delindi ve bir süre bu şekilde kullandım. Bu süre içinde egzostan yoğun kurum attı. Tabii ki turbo hortumu yenilenince sorun ortadan kalktı ve hiç sorunsuz ve çok memnun şekilde kullanırken araç yüksek hızlarda sıkıştırdığımda aracı koruma moduna almaya ve 3.000 devri geçmemeye başladı. Kapatıp açtığımda ise hemen düzeliyordu. Cihazdan baktığımızda turbo(yüksek basınç) uyarısı aldık. Ancak zamanla aracın çekişinin düşmeye başladığını hissettim. Özellikle ikinci vitese attığımda araç yığılıyor ve turbo geç basınç oluşturuyor gibi hissettiriyor.

Chip tuning yaptırdığım yere danıştım ve aracın kurum attığı dönemde turboda kurum birikmiş olabileceği sorunun bundan kaynaklanabileceğinş söylediler? Turbo açıldı ve temizlendi ancak çekiş düşüklüğü devam ediyor. Selenoid valfi. MAF sensörü değişti hala aynı, EGR valfvi 40.000,den beri beyinden iptal ancak yine de körleme işlemi yapıldı sonuç değişmedi.

Araç eskisine oranla %30-35 daha güçsüz. Özellikle alt devirler.

Sizce nereye bakmalıyız? Yakıt katkısı vs koydum ama onların da pek faydası olmadı.

Yorumlarınızı rica ederim.
G
7 yıl
Volvo S40 1.6D Çekiş Problemi
Selamlar,

2009 Model Volvo S40 1.6D 130.000 km aracım var. Aracın ilk sahibiyim. Aracımın 10.000km'de bir düzenli bakımlarını yaptırmakla birlikte dpf iptali ve 40.000km'den beri chiptuning uygulaması var.

110.000 km'de baskı balata, volant, triger kayışı gibi değişmesi gereken tüm aksamları değişti.

Son bir aya kadar aracımı çok memnun bir şekilde kullanırken selenoid valfinden kaynaklı turbo kapatma problemi ortaya çıktı.

Valf değiştikten sonra araç eski haline dönmüşti ki yüksek hızlarda aracı sıkıştırdığımda ekranda "Patinaj Önleme Servis Gerek" Yazısı çıkıyor ve turboyu devre dışına bırakarak korumaya alıyor. Motoru kapatıp tekrar çalıştırdığım sorun düzeliyor ancak yine sıkıştırdığımda tekrar aynı hatayı veriyor. Ayrıca alt devirler oldukça cansızlaştı. Özellikle 1. vitesten 2. vitese attığımda aracın devirlenmesi zaman alıyor. Aracı uzun zamandır tunningli olarak kullandığım için özellikle çekiş düşüklüğü dikkatimi çekiyor.

Bilgisayara bağladığımızda "turbo yüksek basınç" arızası kaydettiğini görüyoruz.

3.000 km kadar önce turbo hortumunda delinme tespit edilmişti ve bu süreçte araç bir süre siyah duman atmıştı. Sorunun bu dönemde turboda meydana gelen kurumlanmadan meydana gelebileceğini söylediler. Turbo temizlendi ve tekrar geri takıldı ancak aynı cansızlık bir nebze iyileşse bile devam ediyor. Aynı zaman dip gaz verdiğimde hafif siyah duman atma durumu da meydana geliyor. Araçta DPF iptali ve Chiptunning olmasına rağmen siyah duman sorunu hiç bir zaman olmamıştı.

Turbo hortumları MAF sensörü tümü kontrol edildi herhangi bir sorun görünmüyor.

Sorunun çözümü için önerileriniz var mı?< Resime gitmek için tıklayın >
G
13 yıl
MCL319LL iphone 4 AT\u0026T telefon kendi kendine unlock oldu
Selamlar arkadaşlar
Eylül 2010 tarihinde beraber bir arkadaşımla beraber iphone 4 32gb telefon getirtmiştik.Bu güne kadar arkadaşın telefonunu ben basebandi koruyarak güncelliyordum fakat bu gün kendisi ios 5.0.1 e güncellemiş.Telefonda ne ultrasnow kurulu ne de cydia fakat telefon unlock oldu bildiğiniz orijinal firmware dosyasıyla güncellemeyi yapmış. Nette kısa bir araştırma yaptım çok fazla bir bilgi yok ama MC319LL telefonlar factory unlocklar dahil replacement olarak kullanılıyormuş.Bu nedenle oluyormuş.Appleın destek sitesinde telefonun seri numarasına göre ülkelerde verdiği desteğin olduğu bir sayfa var. oraya bende seri numarasını girdiğimde türkiyede turkcell avea ve vodafone a desteği olduğunu söylüyor.Bendeki model numarasından farklı bir att kullanıcı aynı sayfaya bakabilirmi onda türkiyede aynı destek verildiğini söylüyormu?


https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do

AT&T den alınma MC319LL modeli haricinde telefon sahibi arkadaşlar,bu sayfada seri numaranızı girdikten sonra sizi bir sayfaya yönlendirecek.Ordan türkiyeyi seçip turkcell avea ve vodafone yazıyormu bana söyleyebilirseniz çok iyi olur teşekkür ederim
G
13 yıl
Superonline 5 Kullanıcı Sınırı Router ile Kaldırma
Selamlar az önce superonline'ın verdiği pirelli 4202g modemimdeki 5 kullanıcı sınırını kaldırmak için zyxel nbg-417n access point/router aldım.pirellinin 1 numaralı ethernet çıkışını routerın wan girişine taktım internet bağlantısı alıyorum ama pirelli modem üzerinde routerdan bağlanan her pc yine normal bağlanmış olarak gözüküyor ve 5 kullanıcıya izin vermiyor.Sizlerden acil yardım bekliyorum teşekkürler!
G
14 yıl
Technisat mı Neotion Modul Mu?
Herkese selamlar.Bu iki modul arasında kaldım.LG 42LH3000 kullanıyorum.Electroworld de techinsat biberli modulu 99 tlye satıyorlar.Neotion modulude coldasice73 nickli arkadaşımız forumda 100tl kargo dahil fiyata satıyor.Arasında ne fark vardır açıklayabilecek biri varsa yarımcı olabilirmi?
G
16 yıl
Laptopta HDMI çıkıştan ses alamıyorum
Selamlar.Elimde Vaio VGN-FW190e model laptop var.Ekran kartımati radeon 3470.fakat laptopu lcd tvye bağladığımda bir türlü ses alamıyorum.Görüntü gayet güzel bir şekilde geliyor fakat ses problemini çözemedim.Bir çok eski ve yeni sürücüyü denedim fakat durum aynı.Playback devices menüsünden ati hdmi output device ı default olarak seçemiyorum çünkü unplugged yazıyor.Ayrıca bir şey daha dikkatimi çekti catalyst driver kısmında bağlantıyı Hdmi olarak değil dvi olarak görüyor.Bunu değiştirebileceğim her hangi bir menüde maalesef yok.TV Philips 32pfl7962d.Sony teknik destekte recovery yapmam söylendi ama ben faydası olacağını düşünmüyorumçYardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.