T

Yarbay
08 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
231 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
11 yıl
Xbox alicam yardim lütfen
merhaba arkadaslar ben ps3 sahibi bir oyuncuyum. su an yurtdisindayim ve burda xbox icin yapilmis olan bazi kampanyalar var. fakat konsol hakkinda hicbir fikrim yok ancak bir oyunsever olarak exclusive oyunlarini merak etmiyor degilim.
ancak merak ettigim bazi seylerde var;
türkiye de bu konsolu kullanmaya basladigimda online sistemden faydalanabilirmiyim?
oyunlarini bulmakta sikinti cekermiyim?

bu arada almayi düsündügüm bundle paket icerigi de su sekilde ;
xbox 360 konsol 250 gb + 2 wireless joypad + Forza Horizon+ Halo 4 + Gears of War Judgment 250 euro

baska oyunlar ile yapilmis olan bundle lar da var fakat bu oyunlar exclusive oldugu icin benm ilgimi bu cekti. Bir de ps3 de move sahibiyim pekte kullanmadim move u o yüzden kinect seklinde paket almayi da düsünmüyorum.

simdi arkadaslar 2 gün icinde karar vermem gerek lütfen bana yukarda belirttigim sorular hakkinda ve almak istedigim bu ürün hakkinda yardim edecek olan arkadaslarin fikir ve önerilerini bekliyorum.
T
13 yıl
COMPANY OF HEROES CLAN MUHABBETİ
Arkadaşlar coh online da türkler olarak bir clan kuralım diye düşünüyorum siz nedersiniz ? cevaplarınızı bekliyorum
T
14 yıl
rock band 2 yardım
arkadaşlar elimde rock band 2 oyunu var oyun 2. bölge ve internetten indirilebilir pek çok şarkı var bunları indirmek istiyorum. psn id im ingiltere üzerinden açılmış bir hesap ben 20 sterlinlik (uk) psn card alsam bu şarkıları indirebilirmiyim acaba oyunun 2. bölge olması bir engel olurmu ? arada kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.