H

Çavuş
05 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
Android Uygulamam
Arkadaşlar ürünlerin bar/qr kodlarını okutup yazılan yorumları görüp sizinde yorum yapabieceğiniz bir uygulama yaptık.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bagana.barcodecomments

İndirip deneyip geri dönüş yaparsanız çok iyi olur şimdiden sağolun.
H
11 yıl
Java programlama kursu ücretsiz
Videoyu izlemek için tıklayınız
Son ders arkadaşlar.
Dersler devam etmektedir. Kanal adresi : http://www.youtube.com/HSY89N
H
11 yıl
JAVA DERSLERİ
H
11 yıl
JAVA ÖGRENMEK İSTEYEN KOSSUN
H
11 yıl
Triger nedir ?
Arkadaşlar donanım projemde bir buttonla sayıcı yaptım anca button a basınca 1 er 1 er artmıyorda rastgele artıyor bunu çözmek için hocam bana triger koy dedi ama trigerın ne oldugunu nasıl yazıldığını bile şu anda bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim
H
11 yıl
YARDIMMMMMM İSİS
Arkadaşlar ekteki projede aşağı yukarı sayaç bulunmakta hocam arttırma ve azaltma buttonlarının yerine ldr koy dedi ve kesme koy veya latch at dedi latc i biliyorumda kesmeyi anlamadım girişlere kesme veya latch atmazsak 1 kez bastığımızda bazen 2 kez işleyebilirmiş yardımcı olabilecek varsa sevinirim çok teşekkür ederim. Ayrıca pcbsini de çıkarma konusunda yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden çok teşekkürlerrr
H
11 yıl
Entegre Sorusu
8-bit counting register entegre arıyorum model isim verebilecek varmı
H
11 yıl
Up/down Counters
Arkadaşlar up/down counter yapmam gerekiyor bu projemin birbolumunu olusturucak 2 sensor olucak devremde bir sensor arttırırken digeri azaltıcak.Olay bu kadar basit.Bununla ilgili bilgisi olan veya kaynak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Up/down counter flip floplarla olucak devresini falan biliyorum ancak benim devreyi anlamam lazım açıklayıcı birşey lazım anlayacagınız.
H
11 yıl
Proje ödevi
Arkadaşlar yarı dönem donanım projesi dersim var proje yazılım olmadan basit devre elemanlarını kullanılarak yapılacak bir devre olucak bilgisayar mühendisiyim mesela bir trafik ışığı sistemi yapmak gibi dijital analog saat yapımı gibi sizlerin önerilerini almak isterim.
H
11 yıl
Analog ledli saat yapımı
Buradaki pic ile tasarlanmıs ve devresi yapılmıs saati fpga ile yapmak istiyorum yapılabilirmi yapılırsa malzeme listesinde ne gibi degisikler olur aynı malzemelermi kullanılır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.