B

Yüzbaşı
19 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Rks Bitter 125 kullananlar
Herkese merhaba
Rks bitter 125 almak istiyorum ama motor çok yeni ve kapalı kutu. Ne gibi bir arızası var sorunu var bilmiyorum. Kullananlar olumlu ve olumsuz fikirlerini yazabilirse çok sevinirim.
Herkese çok teşekkürler.
B
5 yıl
207 Oksijen sensörü hakkında
Herkese merhaba
207 1.4 Trendy 2007 model LPG/Benzin araca sahibim. 2 hafta önce katalizör sıfırı ile değişti Katalizör çatlamış ve kaynak tutmayacak durumda dedi egzozcu. Sonrasında alt oksijen sensörü hatası almaya başladım. Bir usta bu hatayı verir kullan birşey olmaz dese de Ümraniye sanayide pug cu Şuayip usta "senin aracın aynısından denemek için sensör söküp takıp bakmak lazım sorun sensördemi başka birşeydemi" dedi ve aynı motor özelliğine sahip tamir için araç gelince arayacağını söyledi. Ben de beklemeye başladım. Benim aracımdan olup da Ümraniye civarında olan varsa benimle sanayiye gelip sensörünü denememe izin verir mi? Sensör alsam eğer hata devam ederse iade edemiyorum takıldıgı için. Ucuz bir parça da değil 350 tl civarı. Bu konuda yardımcı olup 1 saatini ayırcak varsa sevinirim. Eğer sorun sensör ise yeni sensör alıp takacağım. herkese çok teşekkür ederim.

0541 497 43 80
B
6 yıl
Superonline rezaleti
Nisan ayinda 24 mb 200 gb AKK li paketim basladi. Once HG255 modem geldi ve surekli kopmalar yasadim cift bant oldugundan. Daha sonra HG253 modem geldi ve 4.5 aydir sorunsuz kullanıyordum. 30 Agustos ta internet birden gitti. Aradım sinyal yok dediler. Servis yonlendi 3 saat sonra geldi HG255 modem taktilar bu sefer yine surekli kopmalar yasadim kaldi ki bunu cagri merkezi de teyit etti. ZTE modem geldi bu sefer ve o da surekli koptu durdu. Israrla HG253 modem istedim ve üretimi bittiğinden musteriden cikan modem geldi ve 5 Eylul de takildi. 6 Eylul de aksam eve geldim yine isiklar yanmiyor aradim kayit acalim dediler. 7 Eylülde servis gelmedi aranmadim bir yandan twiter dan yazdim durdum. 8 Eylul da hala aranmadim ve cagri merkezini aradim. 6 eylul de kayit acilmamis ve sadece sosyal medyadan yazdiklarim varmis. Görüştüğüm kisiden sikayetci oldum 2 gun bekledim onun yuzunden. Ayrica bana surekli twiter dan kaydiniz var beklemenizi rica ederiz diyorlar 3 gundur. Bugun c.tesi yine servis gelmedi ve pazartesi ye insallah gelir. Artik çok sıkıldım. Bu da twiter dan yazismalar. Simdi ben ne yapayim 3 gundur internet yok ve twiter dan alay eder gibi ayni şeyleri yaziyorlar. Lanet olsun sizin gibi firmaya.

https://twitter.com/BurcaK_AT/status/1035162889466863617?s=19

@Turkcell
@TURKCELL İLETİŞİM


< Resime gitmek için tıklayın >
B
12 yıl
FIFA 13 - PS3 ONLINE PASS REDEEM
selam
Bir sikinti basladiki Fifa13 te soyle: ps3 e full format attim. arada kasilma ve oyunda takilma oluyodu. Format sonrasi psn account ile giris yaptim sorun yok. Fifa13 taktim online pass code girin diyo. Ama girilecek ekran gelmiyo. Store dan online pass key kismindan kodu giriyorum bu kod daha once kullanilmistir hatasi aliyorum. Ayni kodu format oncesi yine kendi makinamda girdim ancak bir daha giremiyorum. Ayni psn account ile ayni kodu girebilmeliyim diye biliyorum. Fifa 12 de giriyordum ve sorun olmuyordu. Account management ayarlarından system activation yaptım online oynuyorum ama kodu giremiyorum. çok tuhaf.
Bu konuda bilgisi olan varsa acil yardim lutfen.
B
16 yıl
SAMSUNG SBH500 pc ile eşleşmiyor lütfen yardım
Merhaba SAMSUNG SBH500 bluetooth kulaklık aldım. telefonal eşleşiyor ama pc ile eşleşmiyor. eşleşiyor aslındada ses gelmiyor. nedenini bilen varmı allah aşkına?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.