M

Yüzbaşı
31 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
FİBER İNTERNET NE KADAR HIZLI
selamlar

8 MBİT ADSL hizmeti alıyorum, genelde 5-7 mbit ortalaması ile bağlantı yapıyorum. Fakat zaman zaman online oyunlarda çok fazla donma, takılma oluyor. Yada internetten film izlemek bazen işkence oluyor.

Yeni evde fiber altyapı var. 25 MBİT fiber internet online oyunlar ve internetten film izlemek için yeterli mi yoksa 50 MBiti mi zorlamam gerekiyor paraya kıyıp?

25 mbit fiber internet kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim

Teşekkür ederim,
M
8 yıl
IPTV için en ekonomik cihaz
Herkese selamlar

TV'nin dahili uygu alıcısı üzerinden ve modülle Dsmart üyeliğine ek olarak,
en ekonomik bir cihaz ile "sadece iptv" kullanacağım. Yani cihazı sadece iptv izlemek için çalıştırıyor olacağım. Görüntü kalitesi vs zaten iptv'de cihaza bağlı olmaz, ama iptv de süper stabil çalışmasını istiyorum. İnternet 25 mb fiber olacak.

Bu şekilde, işime en çok yarayacak düzgün çalışıp iptv izleyebileceğim alet tavsiye edebilecek var mı?

Çok teşekkür ediyorum

Saygılarımla,
M
10 yıl
SONY VAİO pişmanlığı
Herkese selamlar

HP, DEll, Samsung ve Sony seçenekleri arasında, daha önce hiç kullanmamış olmam ve markanın büyüklüğü nedeniyle Sony Vaio laptop aldım. 8 GB ram / i5 / 1tb hdd / 7550 ekran kartı / blue ray sürücü / win 8 .. özellikteki bu cihaza tahmin edersiniz ki ciddi bir para ödedim.

Fakat şu an Dell yada HP almadığıma o kadar pişmanım ki. Sony nin tamamen bir kozmetik olduğunu, cihazlarının çok çabuk arızalandığını ve servisinin çok kötü olduğunu 1 senedir kullandığım laptop sayesinde öğrendim.

Yaşadığım EN SON deneyimi burada sizlerle paylaşmak istedim. Recover için "assist" tuşunun işlevini kaybetmesi nedeniyle Cihan Elektronik/Yetkili servis ile görüştüm, cihazı bırakırsam 50 TL ye fabrika ayarlarını yükleyeceklerini söylediler. cihaza acil ihtiyacım olduğu ve servise bırakmak istemediğim için "recovery dvd set" i 90 TL ye satın aldım. Fakat 4 dvd lik sette 3 ve 4 nolu dvd lerin "aynı" yazılmış olması nedeniyle cihaza kurulum yapamadım. Servise durumu bildirdiğimde "cihazınızı getirin bakalım" dediler.

Ben zaten cihazı bırakmak istemediğim için 90 TL verip dvd leri satın aldım, 50 tl ye cihaza kurulum yaptırıp 1 saatte de recovery dvd leri kendim yazdırtmayı düşünemedim ya !! Tüm ısrarlarıma ve "sadece 4.dvd yi kontrol edin doğrusunu yazdırın verin" dememe rağmen birşey değişmedi, cihazı (ne yapacaklar bilemiyorum ama) zorla servise aldılar. 3 ve 4 nolu dvd leri kontrol edip aynı olduklarını görme zahmetine bile girmedi yetkili servisteki uzman!! arkadaş.

Neticede 4 gün önce recovery dvd lerden kurulum yapmaya kalktığım fakat 4. dvd olmadığı için yarım kalmış kurulum nedeniyle kullanamadığım cihazımı servise bıraktım ve 4 gündür cihazımı kullanamıyorum.

Benden size arkadaş tavsiyesi, muadil olarak DELL varken HP varken "daha uygun fiyata daha fazla özellik sunmuyorsa" kesinlikle SONY den uzak durun. Hatta 3 sene önce bir arkadaşa yaklaşık 2500 TL gibi ciddi bir para vererek aldığımız ASUS bile her yönden SONY'den kat kat iyi çıktı, inanamıyoruz.

Hepiinize sorunsuz arızasız günler diliyorum
M
11 yıl
ALINIK HYUNDAI SANTA FE
Herkese selamlar

2005 yada 2006 model (eski kasa) 2.0 dizel otomatik kasalardan siyah renkte bir tane almak istiyorum. km olarak en fazla 100.000 km ve altı olmalı.
Bildik tanıdık eş dostta satılık bu kriterlerde bir santa fe varsa memnun olurum

iletişim bilgilerim

mesut kececi
mesutkececi@yahoo.com
0-533-437 8630

çok teşekkür ederim

Saygılarımla,
M
12 yıl
2004 MODEL RIO COMFORT STATION
Selamlar

2004 model 120.000 km'de otomatik rio comfort station (ls diye geçiyor) aracımı 110.000 km'de almıştım, yaklaşık 10.000 km'dir kullanıyorum ama aldığımdan beri motor çok gürültülü ve sarsıntılı çalışıyor. Dur-kalk'larda durduğumda vites D'de titreme fazlasıyla hissediliyor arabada, N'ye alınca biraz azalıyor ama yine de çok minik sarsıntı & titreme arası birşey devam ediyor. Arabada tüp vb birşey yok, hiç takılmamış.

aldığımdan beri 2 farklı yerde servis bakım hizmeti aldım ikiside normal olduğunu söyledi ama bu titreme beni çok şaşırtıyor. Bu titreme normal mi, diğer kia rio kullanan arkadaşlarda da böyle bir sorun var mı?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

Saygılarımla,
M
12 yıl
alınık oyun FAERY: LEGENDS OF AVALON
selamlar

bu oyunun demosunu oynamıştım hoşuma gitmişti fakat orjinalini bir türlü bulamıyorum. Elinde olan ve satmak isteyen var mı ? Xbox veya PS3 versiyonu olabilir sorun değil.

çok teşekkür ederim,
M
12 yıl
skype destekli 3d blueray player
selamlar

televizyonumda skype desteği yok, fakat bunu 3dblue ray player üzerinden yapmak mümkün sanırım.
bu şekilde yapan yani blue ray player üzerinden ve ilave webcam ile skype kullanan var ise bana yardımcı olabilir mi?

teşekkür ederim,
M
12 yıl
philips 7906\u0027 da split screen oyunlar
selamlar

Philipsh pdl 7906 televizyonda uygun gözlukle split screen oyun deneyen oldu mu, bu tv de uygun gözlukle split screen oyunları tam ekran görme özelliği var mı?

cok teşekkür ederim
M
12 yıl
YEDEK PARÇA İHTİYACI
Herkese selamlar

Geçenlerde ani bir frenden sonra motor check ışığı yandı. makineye bağlattık hız gösterge sensörü hatası verdi. Hatayı sildik ama bir 30-40 km sonra tekrar hata verdi. Yani hız gösterge sensörümüz arızalı :)
bu parçayı nasıl ve kaça bulabiliriz, yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum

teşekkür ederim,
M
13 yıl
DVD\u0027LI LCD TAVSIYESI
Selamlar

Çocuk odasına (şu an 55 ekran eski tüplü tv var) dahili dvd'si olan bir lcd tv arıyoruz ve İzleme mesafesi yaklaşık 2 metre olup 32' çok büyük geleceği için mümkünse 26' bir tane bakıyoruz. Sadece DVD'den çizgi film vb izlemek için kullanılacağı için çok da para vermek istemiyoruz.

Hyundai, SEG gibi pek bilinmeyen ama uzuz markalardan böyle bir ürünü olanı var mıdır, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Çok teşekkür ederim,
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.