Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
421
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FİBER İNTERNET NE KADAR HIZLI
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selamlar

8 MBİT ADSL hizmeti alıyorum, genelde 5-7 mbit ortalaması ile bağlantı yapıyorum. Fakat zaman zaman online oyunlarda çok fazla donma, takılma oluyor. Yada internetten film izlemek bazen işkence oluyor.

Yeni evde fiber altyapı var. 25 MBİT fiber internet online oyunlar ve internetten film izlemek için yeterli mi yoksa 50 MBiti mi zorlamam gerekiyor paraya kıyıp?

25 mbit fiber internet kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim

Teşekkür ederim,



M
8 yıl
Yarbay

Ö
8 yıl
Yarbay

HD yayın izlemek için istikrarlı 8mbps bile yeterli yani 25mbps yeterli gelir, daha sonra yükseltmek isterseniz yükselitirsiniz zaten. Ama şunu söylemek de lazım bazı noktalarda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz zira bazı kaynaklardan veri çekerken veri kaynağının sınırı düşük olabiliyor bu durum az olsa da bir gerçek. Daha çok büyük isimlere sahip veri kaynaklarından tam hız ya da tam hıza yakın bir bağlantı kurabiliyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Binbaşı

aslında adsl 16 bile yeterli gelir ama bu ülkede internet kabus malesef akk aşılcak diye herkez 1080lik filmi 480e indiriyor ayrıca bazı sitelerde yapılan bant genişliği kısıtlaması interneti düzgün kullanmamıza bile engel fiber internettede bu şekilde akk geçtikten sonra isterse aşırı hızlı olsun ama nafile


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Yarbay

Fiber internet parası olmayana taaaam 3 mbit hızında, parası olana 1000 mbit hızında (superonline 999 tl)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.