C

Yüzbaşı
30 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
118 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Lumia 720 whatsapp sorunsali
İyi forumlar. Aramalarda konu ile ilgili cevap bulamadigim icin basligi actim varsa kusura bakmayim. Hanimin telefona whasapp in son surumunu yukledim. Bu andan itibaren simgeye tiklayinca ana ekrana atiyor ve program acilmiyor. Yeniden baslatma , tekrar kurma , ac kapa gibi adimlari defaten yaptim. Sorunu nasil cozebilirirm. Cevaplar icinsimdiden tesekur ederim.
Edit:imla.
C
10 yıl
Bati Yakasi
Merhaba Arkadaşlar,

5 aylık bir klanız. Şu anda yaklaşık 15 kişiyiz ancak özellikle belirtmek istiyorum ki bu bizim seçimimiz. Klana alınan oyuncu konusunda çok hassas davrandık. Amacımız klan savaşlarında sürekli başarılı bir klan haline gelmek. Eğer sizde bizim gibi düşünüyorsanız, askerleriniz son seviyeye ulaştıysa yada ulaşmak üzereyse buyrun bekleriz.

Bati Yakasi - Xhavien
C
10 yıl
D Smart Yeni Turksat 4a frekansları 4/7/2014
İyi forumlar. Sabah televizyonu açtığımda bazı dsmart kanalları açılırken bazıları açılmıyordu. MH aradığımda ordaki operatörler kart arızası vs.servise yönlendirdiler bende bir nette araştırma yapayım dedim. D smart ın bazı kanallarının turksat 4a uydusuna taşındığını öğrendim. Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için yardımcı olur umarım. Yeni frekanslar :
12072 V 27500 5/6 Discovery HD Showcase - Animal Planet HD The Fight Network HD - Food Network HD - TV2 HD Discovery Turbo Xtra HD - Penthouse HD - Penthouse3D

12245 H 27500 5/6 NBA TV HD - Fox Sports Turkey HD 24 Kitchen HD Türkiye - Travel Channel HD FX Türkiye HD - Fox Crime HD Türkiye Moviesmart Platin HD - Moviesmart Platin 2 HD Moviesmart Family HD - BBC HD Nordic
C
10 yıl
Yeni alınan spor paketi ve euroleauge in olmaması.
Öncelikle iyi forumlar. Geçen hafta bimeks ten modüllü spor paketi satın aldım. Hem bimeksin sitesinde hem de dsmart ın sitesinde turkish airlines euroleauge in paketin içinde olduğu yazıyordu ki almam sebeplerimden biride buydu. Daha sonra arkadaşların da uyarmasıyla maçların digiturke geçmiş olduğunu öğrendim. Paketi de aktifleştirmiş bulundum. Bimeks ve dsmart iletişime şikayet ettim. Sizce başka bir yol varmı mağduriyetimin giderilmesi için. Bir bakıma kandırılmış oldum.
C
10 yıl
Elinde kabin olan forumdasa yardim lütfen :)
Oncelikle iyi forumlar. Genclik yillarinda almis oldugum sony nin o zamanlarda cd calarli radyolu bir muzik setim var. Ancak tuslari basmiyor kasetcalarin kapaklari aciliyor vs. Forumdaki ustadlara sormak istegim soru su. Eski muzik setimin kabinleri cok net ses vermekte, bu kabinleri bir cihaza baglayip ses cikisi almak istiyorum. Uygun fiyatli tavsiyelerde bulunurmusunuz. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
C
10 yıl
En ucuz kasa tavsiyesi. Yardım :)
Öncelikle iyi forumlar. Yaklaşık on sene önce iş nedeniyle laptopa geçtikten sonra pc den koptum işlemci ram gelişimlerini takip edemedim. Üstadlardan yardım istediğim konu şu.
Ev içinde windows kullanabileceğim hdmi kablo ile televizyona bağlayabileceğim 1080p film izletecek en ucuz bilgisayar kasasını kaç tl ye toplarım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Fiyar limiti : en ucuz :)
C
10 yıl
Kırılan lumİa 720 camı. Yardım
Öncelikle iyi forumlar. Nişanlım için aldığım nokia lumia 720 elinden düşmüş ve camı kırılmış. Dokunmatik çalışıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Telefonu turkcellden almıştık. Garantiden faiş fiyat çıkarırmı? Uygun fiyata İZMİR de yaptırabileceğim yer varmı? Verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
C
10 yıl
Kombi bacası ile ilgili problem. YARDIM
Öncelikle iyi forumlar. Forum üstadlarımıza danışmak istediğim bir husus var. Bugun balkona panjur yapıldı. Montajı yapan arkadaş sağolsun kombinin bacasının ucunu kırmış. Bu bacayı nasıl nerden ne kadar a temin edebilirim.kendim montajı yapabilirmiyim. Kombinin marka-model Bosch clasic condense yoğuşmalı kombi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Not:İzmir de ikamet etmekteyim
C
10 yıl
Apartman Dairesine Anten Kurulumu Hakkında
Öncelikle iyi forumlar. Forumda aratıp bulamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Yakında taşınacağım dairemin konumu itibariyle turksat ve eutelsat çapraz yönde kaldığı için balkona çanak yerlestirememe durumu var. Apartmanda merkezi sistem yayın dağıtımı da yok. Apartman 8 katlı ve dairem 1. Katta olduğu için çatıdan kablo çekmek sinyal açısından sıkıntı yaratır mı? Yaratır ise çözüm olarak ne önerirsiniz ?
C
12 yıl
Apple Store dan Aldığım Uygulama Ekranda Takılıyor Yardım
İyi forumlar. bir kaç gündür apple stordan aldığım uygulamalar bekliyor şeklinde simgesi görünüyor ancak indirme işlemini gerçekleştirmiyor. Yanlışlıkla da tüm uygulamalara update all seçeneğini tıkladım telefon felç oldu. Problem ve önerileriniz nelerdir. telefon iphone 4s
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.