A

Çavuş
05 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Karabük maçı bilet
Merhaba maç için Ankara'dan geldim. Arkadaşımla iki adet bilet aldım ama kendisini dönmek zorunda kaldı. Elimde migros için bilet bulunmaktadır. İsteyen iletişime geçebilir.
0537 529 47 09
A
12 yıl
Hangisine ağırlık vermeli?
Öncelikle şimdi mesaj atan çoğu kişiye verdiğiniz cevap gibi tamam tamam diye triplere girmemenizi rica ediyorum.
Şu anda hukuk fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim. İlk dönem derslerini 2.85 ortalama ile verdim ve aynı zamanda sınava tekrar hazırlanıyorum onda da özdebir 3k, töder 1k gibi sonuçlarla gidiyor.

Geçen sene şubata kadar hep ygs hep ygs çalıştım. Başka bir şeye bakmıyordum resmen. Tmci olmama rağmen fenim bile 25 üzeriydi. Sınava girdim. Çat. O güvendiğim fende son 10 soruyu kaydırıyorum. 38k ygs 5. Tabi o şokla zaten sınav sonucundan sonraki ilk bir hafta gidiyor. Daha sonra yine de pek ümitli olmasak da devam ediyoruz çalışmaya. Lys için uğraşıyorum. Lys matematiğe giriyorum, bir sayfada boşlar var, çözüyorum ve işaretleyecekken elimden alınıyor kağıt. Onda da tm2 10 k geliyor. Başkent Hukuk Tam Burslu geliyor ama şanssızlıklar yakamı bırakmıyor gibi bir şey oluyor.

Neyse bu kısımlar benim geçen seneki sınav hikayemdi gelelim neden ygs lys ağırlık farkı. Üniversiteye gidenler bilir, vizeler %40, finaller %60 ağırlıklıdır. Sınav sistemi ile benzer yani. Dersleri verdim demiştim ama şöyle bir şey var. Örneğin medeni hukukta ilk vizem 50 idi, finalden kaç aldıysam c geldi. Fakat ekonomide de ilk vizem 85 idi, finalden kaç aldıysam o da c geldi. Arada 30 puan fark var ama aynı dönem notu geliyor. Artık finallerde ne yaptıysam bilmiyorum.

Sonra aklıma geldi sınav sistemi de aynı diye yani ygs'den iyi yapıp lys'de hiçbir şey yapamamak diye bir durum var ama Ygs'den kötü yapıp lysde düzeltmek diye de bir şey var. Şunu unutmamak gerekir sadece, ygs'deki batırmışlıkları lys'de aslında çok rahat düzeltebilirsiniz ve sınav anında ne olur, sınavın zorluğu ne olur belli olmaz. O yüzden ygs'yi aslında sınava giriş için alıştırma gibi düşünün. Ağrılık farkından dolayı da lys sizi her durumda kurtarabilme olanağına sahiptir onu unutmayın. Nisan'dan sonrası geç başlanmış bir tarihtir aslında.

Şu an ben de bıraktım ygsye ağırlık vermeyi günde 3-4 lys matematik denemesi ile devam ediyorum. Bu dediklerim tmciler için geçerlidir. Fencilere allah sabır versin ne diyim zor işler.
Kolay gelsin
A
12 yıl
2.Sene Denemek
Merhaba arkadaşlar. 10500 sıralama ile Başkent Hukuk Tam Bursluya girdim ygs 39k idi ama maalesef istediğim gibi gitmedi sınav.YGS'de
Fende son 10 soruyu kaydırmam,
LYS Matematikte 3 soruyu kitapçıktan çözüp geçirdiğim sırada kitapçığın elimden alınması
Geometrı testini çözerken gözetmenin kitapçığın üstünü sınavın sonunda dolduramayacağımı söyleyip 2 3 dakikamı zorla harcatması
gibi elimde olmayan şeyler oldu.
Bu sene bölümde zaten Türk Dili dersi olacak, ben de konu anlatımlı kitap ve konu özetleri ile sözelleri destekleyip, 2 tane ygs 2 tane lys mat geo kitabı ile eksik olan bölümleri de hocalardan takviye yaparak 2.sene tekrar denemeyi düşünüyorum. Bölüm derslerini de çok boşlamadan çünkü 4 üzerinden 2 ortalama istiyor burs düşmemesi için yani kendime ayıracağım vakti derse ayırırım yine.
Sonuçta dershane derdi olmayacak okul 4te bitse günde 2-3 saat ayırabilirim ekstra hiç değilse açıkçası oturup ygs matematik çalışmam veya bildiene obpye geçilecek lise ortalamam da 89.26. Sizce değer mi yapacağım şeye?ğim konuları sadece tekrar amaçlı üstünden geçerim; vaktimi eksik olduğum konularda harcarım. Okul puanım 56.9 idi bu sene obp olsaydı da 89.26 diploma notum yaklaşık bi 25 puanlık kaybım olacak ama vazgeçirmeli mi bu beni? Daha planlı ve eksiklerin üzerine gidilerek çalışılır ise o puan farkı kapatılıp üstüne konulamaz mı?
A
12 yıl
Okul Puanı Kesilmesi
Merhaba. Bu sene girdim. 10.500 sıralama tm2. Okul puanı 56 geldi. diploma notum da 89,26. seneye tekrar denediğim takdirde okul puanımdan ne kadar kesilecektir?
A
12 yıl
Oyun için 2000 civarı
İşlemci i5 2500K
Anakart Asus Maximus IV
Ekran Kartı ZOTAC GTX560TI
Harddisk Seagate 7200 RPM 1TB
Ram Corsair 8GB

daha farklı neler önerebilirsiniz, ya da değiştir şunu la bu olmaz diyecekleriniz?
A
12 yıl
Hukuk Olur Mu
Merhaba TM ciyim. YGS5 baz alınırsa;
Türkçe 37-3
Sosyal 34-5
Mat 32-3
Fen 26-8

420 küsür bir puan. Sıralamam nasıl olur sizce?
A
13 yıl
Kararmış Ekran
Merhaba. iPhone'un sarjı az kalmıştı ve eve gelene kadar bitti. Geldiğimde ise sarja taktığımda herhangi bir değişiklik olmadı ve ekran aynen kapalıymış gibi kaldı fakat bir gariplik vardı; telefon açıktı. Birisi aradığında karşı tarafta çalıyordu fakat ekran tamamen kapalı ve ses de çıkmıyordu. Bilgisayara takıyorum görmüyor da. Ne yapabilirim?
A
13 yıl
Shure SE 215 Kulakiçi Silikon Değişimi
Merhaba arkadaşlar. Bugün se 215 aldım ama kulakiçi pedleri çıkaramıyorum yani eski kullandıklarıma göre daha garip bir yapısı var, çıkarırken kopacak gibi oluyor ne yapabilirim nasıl çıkar?
A
13 yıl
iPhone 3G/S Çatlak Sorunu Ve Kullanıcı Mücadeleleri
Merhaba arkadaşlar. iPhone 3G/S kullanıcılarının bildiği bir sorun bu tabi ki de benim de paylaşacağım durum. Mayıs 2010'da aldığım cihazımı 1 yıl boyunca silikon kılıf ile kullandım. Daha sonra kılıfın sararması üzerine değiştirdim. Kılıfsız kullandığım toplam süre 1 ay bile değildir.

Apple'ın Amerika ve Kanada'da kabul ettiği üretim hatası olan, sarj soketinin üstünde ısınmaya bağlı oluşan çatlaklar maalesef ülkemizdeki vergi sistemi ve şirketlerin elde edebileceği haksız kazancın kolay olması sebebi ile kullanıcı hatası kabul edilip genellikle de her kullanıcıdan (işin garip yönü) farklı paralar talep edilmektedir. ( Biraz garip bir cümle oldu bu.)

Ülkemizde üreticinin kendi garantisini bile sağlayamaması ayrı bir olaydır da, cihaz garantilerinin, birbirine müşteriyi kazıklama yönünden benzeyen 3-4 firmaya verilmiş olması büyük bir hatadır.

Apple'ın sitesine girdiğimizde Türkiye için kendilerinin yardımcı olamamaları sebebi ile kullanıcıları Turkcell, Avea ve Vodafone'un sayfasına yönlendirmektedirler.

Geçen hafta bu sorunu "sikayetvar.com"a yazmıştım. Çarşamba günü cevap vermişler. E tabi ki herkese olduğu gibi copy paste o da.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/868802/g/GENPA+Uretici+Kaynakli+Ayipli+Kusurun+Tuketici+Kaynakli+Oldugunu+Iddia+Ediyor!

Bir haftalık bir iphone 4 tecrübem olmuştu. Sim kart çıkarma işleminde Turkcell'deki yetkili sağolsun o kısımda çatlak oluşturdu. O da bana kaldı. Onun haricinde sim kızağının yanında bir çatlak daha var. Orayı nasıl çatlatabilirim onu da merak ediyorum onun suçlusu da mı benim ki...

Resimler de bunlardır. Yahu tamam her şeyi kabul ediyorum da o çatlakların sebebi ben değilim, siz de değilsiniz ama neden her seferinde kazıklanacak, mağdur duruma düşecek olanlar biziz?


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
16 yıl
Açılışta Siyah Ekran
Merhaba. Bilgisayarımın özellikleri
asus p5k-se anakart
2 gb ram
8500 gt ekran kartı
200 gb hd

olay şöyle oldu: dün fifa 2009 yükledim ama oyunu durdurduğmda hep takılıyordu. bugün de aynısı oldu ama bilgisayarı yeniden başlattığımda açılıştaki siyah xp ekranından sonra siyah bir ekran geldi ve bekledim. bu en az 10 kere oldu veya o xp ekranı bile gelmedi. ne yapmalıyım lütfen yardım edin?(bilgisayarı güvenli modda bile açarken öyle oluyor)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.