M

Yüzbaşı
26 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
HTC A9, M9, M8, M7 karşılaştırmalı test.
Basit ve güzel bir karşılaştırma olmuş. En ilginç olanı ise almayı düşündüğüm m8 in sppedtest de diğerlerine göre çok daha düşük bağlantı değerleri göstermesi....

https://www.youtube.com/watch?v=83i-XvZxu3o
M
12 yıl
Chrome da sağ tuşla google da arama sorunu...
Arkadaşlar windows 7 home basic 64 bit altında google chrome kullanıyorum. Bir süredir sağ tuşla seçtiğim kelimeleri yine sağ tuştaki googla da arat seçeneğine tıkladığımda yeni açılan arama penceresinde seçtiklerim üçer kez geliyor. Her hangi bir eklenti filanda kurmuş değilim. Bir türlü çözemedim. Çözümü bilenlerin yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
M
12 yıl
15 gündür çözemedim lütfen fikir verin...
Arkadaşlar 15 gündür forumu takip ediyorum iyice kafam allak bullak oldu. Elimdeki 5800 sorunlardan çalışamaz halde resmen artık. Bana acilen bir akıl verin lütfen. Aradığım en az 4" ekranlı sorunsuz ve de olmazsa olmazı telefon görüşmesini net ve temiz yapabilecek bir telefon. 1 hafta önce motorulxe aldım 575'e geldi bana tam süper bu fiyata bu alet dedim ama telefon görüşmeleri kabustu. Ses hem boğuk ve derinden gidiyordu hemde geliyordu. Aynen iade ettim.

Kısacası:
Telefon görüşmelerini net ve temiz yapabilen
4" ekranlı
android li
rom filan hiç kurcalanmadığında fabrika çıkış haliyle sorunsuz resetlemeden kitlenmeden stabil çalışabilen
700 tl civarında
2. el değil sıfır faturalı alınabilecek bir cep telefonu.

Oyun, film gerekmiyor. wirelles adam gibi çalışsın, internette acil işimi yapabileyim, maillerime bakabileyim, görüşme ve zil sesi doğru dürüst olsun, 2-3 basit androit uygulamasını (trafik, tavla, okey, ajanda v.s gib) çalıştırsın yeter. Ama lütfen, resetlemeyen, donmayan, kilitlenmeyen, orası burası oynamayan, ekranında sarı leker çıkmayan, sesi soluğu yerinde olan bir telefon önerisi...

Şimdiden teşekkürler.
M
12 yıl
EPSON STYLUS SX 130 ORJINAL KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA...
Arkadaşla epson stylus sx 130 'un orjinal kartuşları doldurulduktan sonra yazıcının yazmaya devam etmesini sağlamanın bir yöntemi var mı? (Eski canon pixma 4500 yazıcım da vardı böyle bir yöntem, kartuşları boş gösteriyordu devamlı ama yazmaya devam edebiliyordu) Kartuşları boş görmesi yada göstermesi önemli değil. Önemli olan yazdırmaya devam etmesi.
şimdiden teşekkürler.
M
13 yıl
NBG-417N+SB5101i kablo net modem kiti hakkında bir soru...
Arkadaşlar Vatan bilgisayardan ZYXEL 150MBPS KABLOSUZ UYDUNET KABLO MODEM KİTİ aldım. Motorola SB5101i kablo modem ile birlikte paket halinde. Bağlantımda herhangi bir sorunum yok. Kablosuz bağlantılarda gayet iyi ve stabil. Yanlız motorola modemin pc activity ışığı devamlı yanıp sönmekte. Sanki devamlı download ediliyormuş gibi. Sanırım zyxel ile devamlı haberleştiği için ama insanı rahatsız ediyor. Sistemimim de virüs ya da trojan yok. Sadece internete bağlanıldığında aktivity ışığının yanıp sönmesi için ne tür conf. yapılabilir? Şimdiden teşekkürler.

Not: Zyxel'i kapatınca ışık sabit yanıyor.
M
15 yıl
D\u0026R LARDA SENNHEISER KULAKLIKLARIN GARANTI BELGELERI OLMUYORMUS…!?
Bu garanti begesi konusu da bir muamma yahu.
Bu gün heves edip bir mx160 aldım. Aldığım yer İstanbul d&r mağazası. Eve geldikten sonra aklım başıma geldi ki, o hep media markt ya da elektro world lerde gördüğüm sennheiser kulaklıkların arkasında poşet içinde olan garanti belgesi bunda yok. Halogram tamam var. Halogramda hem sennheiser hemde metan da var, kasa fişinde de tam ürün yazıyor hatta ean numarasıda fişe geçmiş oda tamam ama neden diğer mağazalarda gördüğüm tüm sennhiser lerde garanti belgesi varken bunda yok. Hemen aradım d&r'ı bana sennheiserler de böyle bir garanti belgesinin olmadığını eğer onlarda yoksa hiç bir yerde olmayacağını söyleyen mağaza müdürü arkadaşa bir anda tepem attı ve bütün media markt ya da elektroworld lerde satılanlarda var kardeşim diye biraz ses yükseltince önce başka bir arkadaşa aktardılar daha sonra da telefon numaramı aldılar ve merkezle görüşüp geri döneceklerini söylediler. Bu arada metanı da aradım ama saat 18:00'i geçince satıştakiler çıkmış telefona bakan bayanda pek yardımcı olamadı. Sadece bazı modellere garanti belgesi konmadığını söyledi. Ama işin garibi aldığım mağazadaki tüm sennheiser er de garanti belgesi yoktu. Hatta d&r bunu telefonda da teyit etti.
Ancak yarın sabah mesai saatinde metanla görüşerek işin aslını öğrenebileceğim sanırım.

Görüştüğüm yerlerde aynı şeyi söyledim. Derdim 20 lirada değil. Derdim sahte ya da kaçak mal almakta. Umarım korktuğum başıma gelmemiştir.. Çünkü ilk defa bu marka bir ürün alıyorum. Fiyat ve taksitlendirme de diğer mağazalara göre çok uygun olması da tuz biber ekledi şüphelerime D&r larda böyle bir şey olmaması gerektiğini ve olmayacağını düşünüyorum halen daha. Her halde sadece bir ithalatçı dağıtım ağı eksikliğidir garanti belgesi olmaması.

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar. Umarım yaşadıklarım diğer arkadaşlara da bir örnek teşkil edecektir.
M
15 yıl
AKG K314P kulananlardan ya da bilenlerden öneri lütfen. (Bu gün aldım, bilgi vermeye çalışacağım)
Arkadaşlar,
Bu gün mediamarkta kulaklıkları incelerken k314p gördüm. Fiyatı 63 TL civarıydı. Kanal tipi olmamasını tercih ettiğim için kulak içi olanlara bakıyordum. Bilenler ve kullananlardan olumlu ya da olumsuz yorumlarını rica ediyorum. Sansa clipte kullanmayı planlamaktayım. Şimdiden teşekkürler.
M
17 yıl
Kota aşımına dikkat...
Geçen ay başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim. Ayın son günü akşamı kotamın yaklaşık 1gb eksik olduğunu görünce internetten bir şeyler indirmeye karar verdim. Ve başladım mp3 vs indirmeye. Ama bilgisayarı kendi kendine yaklaşık 10 saat bırakıp saat gece yarısı 12 yi yanlışlıkla geçirince. (Farkettiğimde saat 01.00 civarıydı ve doğal olarak yeni ayın 1'i olmuştu. Bende hemen kapattım interneti kıllanarak ama yinede yemedi...) Son bağlantımdaki tüm toplam downloadlar bir sonraki ayın kotasına aynen girdi ve boşa gitmesin eksik kalan kotam dediğimde aynen eksik kaldı...


Kısacası ayın son günü yaptğınız bağlantı ertesi ayın ilk gününe kadar açık kalırsa o bağlantının toplam miktarı aynen yeni ayın kotası yazıveriyor...Tecrübe ile sabittir...
M
17 yıl
Notebook\u0027a bağlamak için lcd ekran tavsiyesi lütfen.
Arkadaşlar Hp Compaq nx8220 notebookumun ekranı çok küçük geldiği için 19” ya da 22” bir lcd monitör bağlamak istiyorum. Notebook’um iş özelliklerine sahip olduğu için oyun oynama şansım pek yok. Bana mümkün olduğu kadar kareye yakın ölçüleri olan, fotoğraf çekme merakım olduğu için özellikle renkleri gerçeğe uygun ve çok canlı olan, tepkime süresi de makul olabilecek bir lcd önerebilirimsiniz lütfen. Birde bazı lcd markalarında ekran notebooklar direk gerilime bağlıyken titreme yapabiliyormuş. Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan sorunu aşabilen oldu mu acaba? Şimdiden çok teşekkürler.
M
18 yıl
İş yada eleman arayanlar...
İş yada eleman arayanlar forumumuzdaki Meslek Gruplarımız başlığı altındaki ilgili yerlere msg bırakabilirler.Firmalar reklamlarını ve firma bilgilerini girebilirler.Bu hizmetimiz kısa bir süre için ücretsizdir...

http://www.kusadasiportal.com/forum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.