C

Yüzbaşı
20 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
804 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
2 ay
★ Stiletto Bıçak | Solgun Mermer FN -SATILDI
Merhaba, ekran kartı alacağım için elimde bıçağı çıkarmak istiyorum. Normalde çok severek kullandığım bir bıçaktır.

0.01 float, bir kaç gün içinde elden çıkaramazsam satıştan çekeceğim.. BUFF fiyatından da düşüğe veriyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >


Fiyat : SATILDI..
C
2 yıl
Yeni aldığım monitörde bir garip sorun..
Arkadaşlar merhaba. Bu gün Rampage 144hz rm-421 model monitör aldım, geldi. Köşedeki tanıtım sticker'ını sökeyim dedim, yavaşça söktükten sonra sticker'ını izi kaldı ve bir türlü geçmiyor. Sizce sıkıntı nedendir? Yardımcı olursanız sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
Sharp Aquos S2 İncelemesi
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir ay önce aldığım bu telefon hakkında deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve az da olsa kullanıcılarla buluşup yardımlaşmak için bu konuyu açıyorum.

Öncelikle telefonun ülkemizde satışı yok. Gelir mi gelmez mi bilemiyorum, ben bir arkadaş aracılığıyla aldım.

Genel Özellikleri :

Telefonun iki farklı versiyonu bulunuyor. 4 gb ram/64 gb/sd630 hafıza ve 6gb ram/128 gb/sd660 hafızalı versiyonu. Evet iki versiyonda farklı işlemciler bulunmakta.
5,5inç 17:9 formatında çerçevesiz 2k ~420 ppi IPS LCD ekran
Yaklaşık %79 ekran kasa oranı
Dual 12mp (f/1.8, 1.4µm, Dual Pixel PDAF) arka kamera + 8mp ön kamera
NFC, Parmak izi
3020 mAh Batarya
Dual SIM ve Hafıza Kartı desteği
Andorid 7.1.1, 8'e yükseltilebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kişisel Kullanıcı Deneyimlerim (4gb/64 hafıza/Snapdragon 630):

Telefon özelliklerinden görüldüğü gibi orta segment bir cihaz. Fakat görüntüsü ve çerçevesiz oluşuyla bir üst segment hazzı veriyor. Görenlerin dikkatini çekiyor 5,5inç olmasına rağmen -çerçevesiz olmasından dolayı- 5 inç boyutlarında ve 140 gram. Hafif, küçük ve gösterişli bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Telefonun yazılım desteği pek iyi değil, xda'da bir kaç kullanıcının yaptığı romlar paylaşılıyor fakat telefona atması biraz zor. Ama talimatları eksiksiz takip ederek yapılmayacak bir şey değil. Genel sistem performansının gayet iyi olduğunu söyleyebilirim(Android 8), programlarda ve menü geçişlerinde takılma yok, gayet akıcı. Oyun performansını ne yazık ki deneyimlemedim, merak eden kullanıcılar olursa ekleme yaparım. 3,5mm jack girişi yok fakat type-c to 3,5mm dönüştürücü ile geliyor. Ahize sesi yüksek, hoparlör çıkışı yeterli. Kamerasına gelecek olursak gündüz çekimleri harika, gece stok kamerası gürültülü ne yazık ki, gcam kurabilirseniz kendini gece çekimlerinde de topluyor. Stok kamera programında bokeh efektini çok temiz veriyor, güzel ışık yakalarsanız SLR bir makineden çıkmış fotoğrafların tadını veriyor. Parmak izi okuyucusu çok hızlı, parmağınızı görmesi yeterli diyebilirim, kilidi hızlıca açıyor

Örnek Fotoğraflar:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Genel olarak söyleyeceğim bunlar arkadaşlar. Fiyat/Performans olarak telefona bayıldım, binlerce TL para döküp alacağınız çerçevesiz amiral gemilerine gerek duymadan bu telefonla çerçevesiz ekran hazzını yaşayabilirsiniz. Elinde bu telefondan olup unlock, root, rom ile ilgili şeylerde sorun yaşayan arkadaşlarla yardımlaşabiliriz. Örnek olarak telefon ile çektiğim fotoğrafları konuya müsait bir zamanımda ekleyeceğim.

Okuduğunuz için teşekkürler
C
6 yıl
Vodafone net bir türlü naklimi yapıp, internetimi açamıyor..
Yaklaşık 21 aylık Vodafone net kullanıcısıyım. Bodrumdan Nevşehire iş sebebiyle taşınmak durumunda kaldım, kalmaz olaydım.

20.12.2017 tarihinde nakil için başvuru yaptım. Bana 7-12 iş günü içerisinde nakilin yapılabileceği söylendi. 65mbit bağlantımın olduğunu yeni adresimde maks. 32mbit alabileceğimi tarife değişikliğine gidilmesi gerektiğini söylediler. Tamam dedim. Dram bundan sonra başlıyor.

13.01.2018 tarihinde Türk telekom elemanları gelip bağlantıyı yaptılar ama tarife değişikliğimi hala yapmamışlar. 48 saat içinde yapılacağını söyledir.

Ve bu gün 17.01.2018 hala internetim gelmemiş, paket değişikliği YAPILAMAMIŞTIR.

Her müşteri hizmetlerini aradığımda her seferinde bana aynı şeyleri söyleyip 24-72 saate kadar işlemin sonlanacağını söylemekte.

20 aydır neredeyse sorunsuz olarak kullanmakta olduğum ve faturasını tıkır tıkır ödediğim şirket beni bu şekilde mağdur etti. Ve bunun üzerine kullanmadığım ay için bana fatura gönderdiler.

En son müşteri hizmetlerini aradığımda xdsl numaramı istedim, özel bilgi veremeyiz dediler. O yüzden değişikliğe de gidemiyorum. Kurtulamıyorum da kendilerinden.

Demem o ki; ben yandım siz yanmayın. Hele işi internete benim kadar bağlı biriyseniz, yandınız. Dilekçemi hazırladım, tüketici haklarına gideceğim birazdan.

Biraz uzun oldu, okuyan, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Benim böyle bir tecrübem oldu, paylaşmak istedim. Sevgiler.
C
6 yıl
Satılık 700TL Envanterli SUPREME Hesap (Takas Banlı)(170TL)
Merhaba arkadaşlar. Smurf hesabımı artık çok zamanım olmadığı için elden çıkarmak istiyorum. Hesapta yaklaşık 800TL'lik envanter bulunmaktadır. SUPREME hesaptır. Kesinlikle hile kullanma vb. durum söz konusu değildir. Prime kullanılmıştır. Fakat takas banı yemiştir, eski sahibinden bu şekilde aldım. Açılır, açılmaz herhangi bir yorum yapamıyorum. Haricinde içinde 99 tane oyun vardır. Yalnız gta v 'in social club şifresini hatırlamıyorum, bulursam atabilirim sonrasında.

Hesap linki :https://steamcommunity.com/id/jrcei

Fiyat : 170TL'dir.

Bana ulaşmak için PM yada Main Steam hesabım :https://steamcommunity.com/id/salihcei/

Teşekkürler
C
7 yıl
SORU! Aliexpress\u0027ten alacağım ürün.
Merhabalar. Yurtdışından ilk defa yüksek meblağlı bir ürün alacağım. 600 dolar civarında grafik tablet alacağım. Türkiyeye Fedex ile Free Shipping var fakat gümrük olayı nasıl gerçekleşir. Takılır mı? Takılırsa ne kadar öderim? Takılırsa gidip nereden almak gerek? (Muğla'da yaşıyorum.) Tecbrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevineceğim..
C
7 yıl
YARDIM! Kulaklıktan gelen garip ses sorunu..
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir garip bir dertten mustaribiz. Sürekli olmasa da günlük 2-3 defa oyun oynarken, müzik dinlerken, pc de ne yaparsak yapalım kulaklıktan elektronik dalga ya da bildirim sesi gibi bir ses geliyor. Bu ses art arda yada uzun aralıklarla da gelebiliyor. Sağ kulaklıktan başlayıp, sol kulaklığa gidiyor. Ses kartı değişti, kulaklık değişti, programları kontrol ettik tek tek ama sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadık.. Başından böyle bir olay geçen var mıdır? Sorun ne olabilir? Yardım olabilirseniz çok sevinirim.
C
7 yıl
Takaslık M9 Bayonet Tiger Tooth 0.02
Merhaba arkadaşlar. Takasla elime geçen m9'umu karambit bıçak veya ak47 fire serpent+item şeklinde takaslamak istiyorum. Üste item de ekleyebilirim.(çok aşırı olmaması kaydıyla.) Anlaşırız.

Bıçağın görünümü :http://s.metjm.net/0p8nFTt.jpg

Steam offer linki :https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=60361403&token=oLASZjJs

Teşekkürler
C
8 yıl
Takaslık Gold AK47 Sertleştirilmiş Kasa (WW)
Merhaba arkadaşlar. Elimde gold oranı yüksek ak47 var. Pazar fiyatının üstünde skinlerle takaslamak istiyorum. İsim etiketlidir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Trade linkim :https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=60361403&token=oLASZjJs

Teşekkürler.
C
8 yıl
Darboğaz Sorunsalı..
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde temel olarak Amd 8320 işlemci ve ati hd7870 ekran kartı kullanmaktayım. Uzun zaman oldu artık ekran kartımla yolları ayıracağız gibi görünüyor, o yüzden araştırmalara başladım ve yeni ekran kartlarına bakıyorum. İlk düşüncem Amd RX480 almaktı fakat dedim ki biraz daha bütçe ayırıp daha uzunca bir süre kullanacağım bir ekran kartı neden almayayım diye sordum kendime. Ve birden gtx1070 düşünmeye başladım. Kısacası 8320 işlemcim, gtx1070 ekran kartı alıp sisteme taksam darboğaz yapar mı? Yazık şu ekran kartına verdiğim paraya dedirtir mi? veya rx480 al keyfine bak mı dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum, çok teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.