0

Binbaşı
13 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
235 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
0
7 ay
Plakaya yazılan ceza ve beyanlı ödeme
2 gün önce plakaya park yerinden ötürü ceza yazılmış e-devlet te görünüyor,gib üzerinden plaka ile ödeme yapmak istediğim zaman borç çıkmıyor beyanlı ödeme seçtiğim zaman tebliğ tarihi isteniyor buraya cezanın kesildiği gün tarihîni mi atmak lazım
0
2 yıl
Ayakkabının vurması
Hb üzerinden Hummel Thunder model ayakkabı aldım ayağıma tam oldu kullandıkça baş parmağımı acıtmaya başladı özellikle sol parmak bayağı sıkıntılı daha öncede Caterpillar bot almıştım onda ayağıma tam oturmasına rağmen başparmakta sorun teşkil ediyor tırnağımı kestim hâlbuki uzun da değil bununla ilgili köşkerin yapacağı birşey varmı yada ayakkabıyı bilenler yorum yaparsa ileride düzelir mi?
0
2 yıl
Evde Paketleme işi
İyi forumlar başlıkta belirttiğim gibi evde yapılabilecek paketleme işi nasıl acaba birçok şikayet okudum,güvenirliğini internette yazınca yada Instagram üzerinde birçok şirket,firma çıkıyor bildiğiniz bu konuda güvenebilecegimiz şirket var mıdır?
0
5 yıl
Arkadan vurmak her zaman %100 suçlu mu demektir.
Merhabalar iyi forumlar, bugün başımdan geçen olayı kısaca özet geçeyim.Fotoda görüldüğü gibi çift yönlü yolda 80-90 km/s ile seyir halinde gidiyordum. Üzerinde gittiğim araç ise tek şeridi kapatmış ve 4 lüyü açmak suretiyle yol kenarındaki vatandaştan yol tarifi alıyormus bende 100-150 m.kala farkettim frene abandım yinede arkadan vurduk tabiki.Araci kira olarak almış arkadas bayağı köpürdü yüzde 100 suçlusun tüm masrafları ödeyeceksin gibi ileri geri konuşup üzerime dahi yürüdü herneyse benim anlamak istediğim bu arkadaşın 4lü açıp bir şeridi kapatsa dahi ben sırf arkadan vurdum diye suçlu mu oluyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
0
5 yıl
PC bilgisine güvenen içeri lütfen(hediyeli)
Merhaba,PC ye format atmak için Flash belleğe format dosyasını attım fakat işlem başarısız oldu sonuç olarak bilgisayar belleği görmüyor ne yaptımsa olmadı, eğer yaparım diyen varsa uzaktan pc ile tekrar çalışabilir hale getirirse flaş belleğin satış ücretinden düşük bir ücret yada letgoda satışta olan elektronik sıfır ürünlerden birisini göndereceğim.
0
5 yıl
İstenmeyen içerikleri kısıtlayan uygulama önerisi
Eve sabit internet bağlattım.Dolayisiyla youtube olsun diğer internet sitelerine sınırsız erişim sözkonusu.İki tane küçük oğlum var Allah olmayanlara nasip etsin.İstegim şu ki özellikle mahrem dediğimiz mühtehcen içeriklere ulaşmasını istemiyorum.İnternet sağlayacım aile ve çocuk profili hizmeti veriyor ama nasıl misal çocuk profilinde youtube hiç girilmiyor playstore dan indirme yapilmiyor. Benim istediğim 18+ içerikleri filtrelemesi yada engellemesi bunun için uygulama bazında akıllı telefonum için öneri istiyorum.muhakkak bu konuda benim gibi muzdarip olanlar yada olacak kişiler olacaktır.Önerilerinizin ne kadar değerli olduğunu biliniz lütfen.İYİ FORUMLAR
0
6 yıl
Erzurum-Afyon yolculuğu.
Değerli forumdaşlar, Erzurum'dan Afyona Gazlıgöle gitmek istiyorum yolculuklarda sormak yerine navigasyon kullanmayı tercih ediyorum.Tabiki harita uygulamalarına herşeyi teslim edince bazen hüsran oluyor bu sebeple bilen arkadaşlara danışmak istedim.Google haritaları kullanıyorum sorgulama yaptığım vakit Ankara ve Konya üzerinden iki rota görünüyor sizce hangi sebeple hangi rotayı kullanmalıyım misal yolun durumu, kısa olması yada güzel ugranacak yerler vs kıstaslar olabilir değerli görüşlerinizi bekliyorum şimdiden
0
7 yıl
Bulaşık Makinesi kapsül tercihi
Konunun yerimi bilmiyorum ancak forumu biraz dolaştım en uygun burası olduğuna karar verdim.

Değerli forumdaşlar öncelikle kullandığım deterjan kapsül fairy platinum daha önce finish Quantum kullandım fairy kadar etkisini görmedim.Şimdi de fairy platinum jar kapsül denk geldim acaba bu ürün fairy platinum ile farkı varmı bunu öğrenmek istiyorum İnternette bir bilgi bulamadım.
0
8 yıl
CANON lbp 6020 kağıt sıkışması
Arkadaşlar cihazın toneri bitmişti doldurttum tekrar yazdırmak için taktığımda kağıdı yarıya kadar alıyor ardından ''yazıcıda kağıt sıkışması'' uyarısı veriyor cihazı sökemedim yalnız yağladım güzelce birşey değişmedi.Bilen arkadaşlar yardımı esirgemeyin çocukların sınavları gecikti.
0
8 yıl
BMW-Audi-Volvo
Araçların birbirine karşı üstün ve zayıf yönleri nelerdir arkadaşlar,bu üç markanın SW modelinden birisini alacağım kararsız kaldım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.