F

Yüzbaşı
29 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
2 yıl
1050ti için işlemci tavsiyesi
Mevcut işlemcim g4560 yerine yeni bir intel işlemci almayı düşünüyorum. Ekran kartım 1050ti'nin yanına hangi işlemciyi alırsam darboğaz yapmadan pc'ye birkaç sene daha ömür katabilirim? Şimdiden teşekkürler.
F
5 yıl
Viessmann Vitopend 100-W arızası hakkında
Merhabalar, birkaç gündür Viessmann Vitopend 100-W kombiden gelen hışırtının sebebini öğrenmek için içine baktım. Sonra su kaçırdığını farkettim. Geniş planda çekilmiş fotoğrafta mavi halkayla gösterilen yerden su sızıyor. Cihazın çalışmasında herhangi bir sorun yok fakat suyun sıçradığı yer(dar planda çekilmiş fotoda turuncu oklar ve mavi halka) endişelendirdi. Alelade bir servisi aradım 500 lira fiyat çekti. Sorun yaratan parçanın adı ne olduğunu yazabilirseniz sevinirim. Eğer pahalı parçaysa sorun olmaz ama verdiği fiyat çok geldi.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
8 yıl
Kulaklık jaka tam oturduğunda çalışmıyor
Birkaç ay önce Rock Zircon mikrofonlu kulaklık aldım. Bir hafta öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu. Fakat şimdi telefonun jakına tam olarak oturttuğumda çalışmıyor. Daha doğrusu jaka tam oturtup parça açtığımda parçayı durduruyor, Youtube'dan video açtığımda videoyu durduruyor veya radyoyu açtığımda radyo sürekli açılıp kapanıyor.
Tam olarak jaka oturtmadığımda mikrofon hariç çalışıyor.
Kulaklığı diğer telefon ve PC'lerde denedim çalıştı. Telefon(Moto G 1st gen) üzerinde de başka kulaklıklar denedim çalıştı.

Açıkçası bu soru için doğru yer burası mı, onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bozuk durum
< Resime gitmek için tıklayın >

Çalışır durum
< Resime gitmek için tıklayın >

Mükemmel foto kalitesi için kusura bakmayın.
F
11 yıl
Kadıköy Kabalcı\u0027da kendi yayınlarına %50 indirim var.
Bugün Kadıköy Kabalcı'da gördüm, bir duvarı kendi yayınlarına ayırmışlar ve %50 indirimliydi. Satmayan kitapları satalım diye yapmamışlar, bilim kurgu kitapları da vardı. Mesela Otostopçunun Galaksi Rehberi Beşibiryerde Ciltli kitabı 55 liradan 27,5 liraya düşmüş, bir bakın derim.
F
11 yıl
Bir saat arıyorum...(Swatch)
Yıllar önce kuzenimin kolunda görüp nasıl beğendiysem az önce tekrar aklıma düştü. Saatin kadranındaki yazılar siyah zemin üzerinde kırmızıydı. Kordonu bir tür metaldendi ama elastikti. Kadranındaki kırmızı yazılar haricinde tamamen siyahtı. Swatch'un sitesinde biraz bakındım ama bulamadım.
Yardım edin.
F
12 yıl
İshali 90 Dakikaya Yaymak...
Sıvazlayarak....
F
13 yıl
PDF Sorunu - Yan yana iki sayfayı(A5) tek sayfaya(A4) çevirme
Başlık pek açık olmadı şöyle göstereyim:

< Resime gitmek için tıklayın >

Elimde bu şekilde düzenlenmiş bir yığın dosya var.Bunları sol sütundaki bir sayfa, sağ sütundaki başka bir sayfa olacak şekilde düzenlemem gerekiyor.
Nedeni, pdf'yi epub'a çevireceğim çevirecek program da satır satır aldığı için birbirine karıştırıyor sayfaları.

Konu Dışı'na açmıştım konuyu lakin pek yardım alamadım.

Şimdiden teşekkürler.
F
13 yıl
\"İngilizce kaynak\" siteleri
Evet, bildiğiniz kaynak siteleri neler?

Ayrıca bir tane Rus "İngilizce kaynak sitesi" vardı, adını bir türlü hatırlayamadım. Bu vesileyle onu da bulabilirim belki...
F
13 yıl
J.R.R Tolkien ve Isaac Asimov\u0027un kitapları hakkında...
...bazı sorularım var.

Isaac Asimov'un Vakıf serisini okumaya niyetliyim.Serinin Asimov tarafından yazılmış kitapları(sanırım bazı kitaplar başkaları tarafından yazılmış) hangileri ve Vakıf serisinden başka hangi kitapları önerirsiniz?

Tolkien'in de Yüzüklerin Efendisi'ni okumayı düşünüyorum.Seride nasıl bir sıra izleyeyim?(Hobbit hikayenin girizgahı filan diyorlar)
F
15 yıl
Windows ters döndü...:(?
Ablam latopla artık ne yaptıysa işletim sistemi bu hale geldi;
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

resimlerde oynanma yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.