N

Teğmen
19 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
VDSL Hat kopması ve farklı modem sorunu
Selamlar herkese,

Ekim ayından bu yana VDSL hattımı sorunsuz olarak kullanıyorken, son 3 hafadır kopma problemleri başladı. (Modemim ASUS DSL-AC750)
İlk başta günde 1-2 kere hat gidiyordu (DSL ışığı yanıp sönmeye başlıyor), sonra modemi kapatıp açınca düzeliyordu.
Son 1 haftada ise kapat-aç işe yaramıyor ve saatlerce internet çalışmıyor. Sonra kendiliğinden düzelip, 2-3 saat sonra yine gidiyor.

Arıza kaydı açtım 2 kez, sorun altyapınızda diye döndüler ki sanmıyorum, telekom kutusundan direkt modeme kablom var ve onu da kontrol ettim.

Bugün denemek için kardeşimden modem aldım (TP-LINK VN020-G2U). Hattı takınca DSL direkt oturuyor, arayüzde up olarak görüyorum ama internete bağlanamıyorum.
Ayarlarda yanlış yaptığım bir şey olabilir mi?

< Resime gitmek için tıklayın >
N
6 yıl
27\" ve USB-C\u0027den güç sağlayan monitör tavsiyesi (İş amaçlı kullanım)
Merhaba,

Tamamen iş amaçlı kullanılacak, en az 27", vesa desteği olan ve en önemlisi USB-C'den bilgisayarları besleyebilecek bir monitör arıyorum. Bu özellikleri sağlayan en ucuz modeli alacağım muhtemelen.

Çözünürlük tabi 1080p'den büyük olursa iyidir ama elzem değil. Bir de gözü az yoran bir model olursa faydalı olur.

Kullanılacak bilgisayarlar MacBook Pro (2017) ve Lenovo T480s.

Kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz modeller var mıdır?
N
6 yıl
ADSL\u0027den VDSL\u0027e Geçiş
İyi akşamlar,

az önce tesadüfen farkettim ki artık altyapı sorgulamalarında alabileceğim görünüyor. Mevcutta 16mbps'a a kadar ADSL kullanıyorum, daha 1 ay öncesine kadar bölgemde VDSL yoktu ama yeni saha dolabı konulacağını öğrenmiştim.
Hemen Telekom'u aradım, arkadaş VDSL'e geçiş yapabileceğimi teyid etti. Ama geçiş 2-15 gün arası sürer ve bu sürede internetiniz kesilir dedi.
Gerçekten var mı böyle birşey? Eğer varsa, yakındaki santrale gidip 1-2 gün içinde geçişi yaptırabilir miyim?
N
7 yıl
Telekom kutusuna müdehale
Selamlar,
Eve gelen telefon kablomu yenilemek istiyorum. Şu andaki kablo herhalde 30 senelik, kalın bakır kablolardan, cat5 veya cat6 değil.
Ev apartan olmadığı için kapalı alanda bir telekom kutusu yok, dış cephede resimdeki kutu var. Bundan ben direk bağlantıyı yapabilir miyim yoksa telekomun mu gelmesi lazım. Sonra izinsiz müdehaleden ceza yemeyelim birde.
https://drive.google.com/file/d/1Fl6vEhD76M7C4FHs1VYg0aRBWGE4byzh/view?usp=sharing
N
7 yıl
Lenovo M93p için ekran kartı
Kullandığım Lenovo M93p desktopta güncel oyun oynayabilmem için alabileceğim uygun ekran kartları neler olabilir?
Şu anda nvidia quadro K420 takılı, onun yerine takmayı planlıyorum.

bilgisayar tiny olan modelden değil, normal kasa. i7 işlemci ve 8Gb ram var. ekran kartına ilaveten güç kaynağını da değiştireceğim.
N
7 yıl
Lenovo ThinkCentre M93p - Oyun bilgisayarı
Selamlar herkese,

Elimde bir adet M93p model desktop var. Tiny değil, normal olan model.
Anakartının modelini tam belirleyemedim, bunun dışında 8Gb ram, i7 3.4Ghz işlemci, 256Gb SSD, 240w PSU ve nvidia quadro K420 ekran kartı var.

Bu makinayı bazı değişiklikler ile orta düzey bir oyun bilgisayarına haline getirmek mümküm müdür? Mümkün ise fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
N
14 yıl
Yeni Clio 1.2 Motor - LPG Uyumu
Herkese merhaba,

Clio 4'te kullanılan 1.2 16v 75bg motorun LPG uyumu nasıldır?

Mesela 2 sene sonra LPG dönüşümü yapmak istesek, sıkıntısız yapabilir miyiz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.