S

Teğmen
26 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
KURTULDUUUUUM
ve evet rezalet net'ten kurtuldum ne bilgili calisanlari var ne de yardimci olmaya calisiyorlar. forumdaki arkadaslar olmasa herhangi bir sorun cozme sansiniz yok.
ben yapa'dan telefon numarami almistim tasinamaz falan dediler ama telekom mudurlugunde bir gunde tasindi ve arkadaslar bu rezalet net'e 100lira veriyordum telekom da 95tl'ymis :D:D:D ucuz falan da degil bu pismanliktan kurtulun.
S
4 yıl
Yapa profil bug’i
Yapa profilini kesintisiz yaptim ve vdsl olarak kullandigim yayin adsl’e cevrildi. Geri standart yapmaya calistigimda ise kabul etmiyor. Bu sacma bug yuzunden 3saati askindir internetim yok islerim durma noktasina geldi ve tabi ki turknet’e ulasmaj imkansiz. Twitterdan yazdik burdan yapamayiz dediler oimde yazdik takan yok.. tesekkurler turknet
S
5 yıl
extranet iptv sorunu
extranet digiturk kampanyasini kullaniyorum internetim gayet stabil ve 16mbit veriyor koyde oturdugum icin gayet iyi bence :D youtube'da 1080p60fps izlerken iptv ve vavoo'da hicbir yayini izleyemiyorum. bunun sebebi ne olabilir acaba? ayni anda telefonumun hucreselinden izleyebiliyorum. modem'den mi extranet'ten mi kaynaklidir?
S
6 yıl
turknet internet offline
evet buyuk bir risk alarak turknete basvurdum yapa 100mbit falan dediler aldigim max hiz 25mbit oldu ve 1ay sonra baglanan internetimi sadece 5gun kullanabildim cunku surekli offline oluyor ve vdsl uyeligim varken adsl sinyali yolluyorlar. forumdaki arkadas olmasa online destek falan da takmiyor. lutfen yardimci olun artik!!!
S
6 yıl
internet ve ev telefonu
iyi gunler
ben isyeri acicagim icin sabit telefon baglatmak zorundayim ancak numaranin 0850 degil de 0232 olmasini istiyorum. bildigim kadariyla bunu da sadece turk telekom sagliyor ancak internet olarak ya netspeed ya da turk.net kullanmak istiyorum. turk telekomdan telefon hizmeti alip sadece interneti diger saglayicilardan alabilir miyim veya numara tasima gibi birsey var mi? yardimlarinizi bekliyorum
S
6 yıl
msi mi asus mu
arkadaslar merhaba. 2 ay sonra amerikadan su iki laptoptan birini almayi planliyorum yaklasik olarak ozellikleri ayni 1060 144mhz ekran. hangisini tavsiye edersiniz? asus ve msi'in amerika'dan alinan urunlere turkiye'deki garantisi nedir bilginiz var mi? simdiden tesekkurler
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?item=N82E16834234944
https://www.amazon.com/dp/B07BB7XN8C?tag=georiot-pcg-20&ascsubtag=pcg-95079853-20&th=1
S
6 yıl
Turk Net\u0027ten sikayetleri olan klubu
bildiginiz uzere turknet inanilmaz bir is yaparak akk'yi kaldirdi ancak musteri hizmetlerini de bununla beraber kaldirdi. hem baglanilmiyor hem de geri donus yapilmiyor. ben de herkese tavsiye ettigim turk.neti tersine hamle yaparak herkese kotulemeye basladim. siz de bana katilirsaniz cok sevinirim.
S
7 yıl
altyapisi kotu olanlar icin internet yardimi?
altyapimiz cok kotu oldugu icin izmir urla'da max 3mbps hiz alabiliyoruz ki bu hiz da 2017 yilinda kimseye yeterli degil. internette baya arastirdim ama kablosuz internet - airfiber gibi seyler gordum. izmir urla bolgesine hizmet veren bildiginiz firma var mi? veya altyapimizin iyilestirilmesi icin ne yapabiliriz?
S
13 yıl
amerika telefon
amerikaya gidicem de htc veya blackberry alabilirmiyim anlasmasiz unlock telefon bulunuyor mu veya unlock yapilabiliyor mu bilen varsa yardim ederlerse sevinirim tesekkurler
S
13 yıl
g530 fn+f5 sorunu
g530 3000'e format attim fn+f5 calismiyor wifi acamiyorum napmam gerek? tsk..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.