Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
989
Tıklama
0
Öne Çıkarma
extranet iptv sorunu
S
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

extranet digiturk kampanyasini kullaniyorum internetim gayet stabil ve 16mbit veriyor koyde oturdugum icin gayet iyi bence :D youtube'da 1080p60fps izlerken iptv ve vavoo'da hicbir yayini izleyemiyorum. bunun sebebi ne olabilir acaba? ayni anda telefonumun hucreselinden izleyebiliyorum. modem'den mi extranet'ten mi kaynaklidir?



J
5 yıl
Teğmen

kaasti yavaşlatıyorlar derbide 80 olan hızım 5 e düştü.derbi sırasında 4k video bile izleyebiliyordum youtubedan



S
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

"telefondan izleyebiliyorum hucreselden"



M
5 yıl
Yarbay

1080p video izlemek için 8-12 mbps arasına hız gerekiyor. Aynı anda iptv açarsan da 16 mbps hız yetmiyor. Varsa alt yapı 24 mbps ye geç. Yoksa yapacak bir şey yok. 720p izlersin YouTube dan videoları



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ben yanlis yazmisim ayni anda degil tabiki o an 1080p60fps izleyebiliyorum youtubedan ama kapatip iptv acinca takiliyor :D



E
5 yıl
Çavuş

bide vavoo dan izliyorsan kesin hattından internet hattından deildir bunu bil. iptv hizmetini herzaman stabil izleyemezsin. maçta donar durur maç biter bakarsın akıcı izlersin artık gerisini sen düşün neden oluyordur diye.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.