M

Yarbay
23 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
214 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
huawei p20 anakart tamiri yapan telefoncu var mı?
arkadaşlar merhaba, telefonum bazen günde 5-6 bazen 8-10 kere kilitlenip reset atıyor. birkaç telefoncuya götürdüm ama bilemediler bulamadılar, bizde kapanmadı dediler. bir elektronikçi işlemci soğuk lehimden şüphelendi. genelde telefoncular sadece pil ve ekran değişimine odaklı oldukları için bu tarz şeyleri yapmıyorlar genelde.

anakart tamiri yapacak bir servis var mı acaba? huawei nin kendi servisi çok para istiyor anakarta. o paraları vereceğime gider yeni bir telefon alırım diyorum.

kafayı yemek üzereyim. armut sitesinden de talep oluşturdum ama ne arayan oldu ne soran. yardım ederseniz çok memnun kalırım arkadaşlar. (izmir içi, işini iyi yapan biri olursa valla çok makbule geçer)
M
geçen yıl
Asus H610 M-E / M-D / M-K Farkları / max 25k için sistem önerisi
merhaba arkadaşlar. hazır sistem bakıyorum genelde kartlar h610 chipsetli oluyor. asusun m-r m-d m-k anakartları var. fiyatları da birbirine çok yakın. acaba ne farkları var?



https://www.asus.com/tr/product-compare?ProductID=20283,19235,20281&LevelId=motherboards-components-motherboards
kıyaslamasını buradan yaptım ama bir giriş farklılığı var sanırım yanılıyor muyum?



2. duruma gelirsek i5 12400f, 1tb m2 ssd, nvidia 3070li hazır sistem bakıyorum. (Ti de olabilir) ryzen ve radeon düşünmüyorum. hazır sistemlerin hep bir yanı kötü oluyor, anakart giriş seviyesi, kasa mesh (önü delikli) veya psu su çok kötü vb... 1080p 165 hz monitör ile kullanılacak. dengeli sistem için pek bir artısı yoksa tek tek kendim de toplayabilirim. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
M
geçen yıl
Superonline\u0027dan Türk.net e gecmek
10 yillik superonline musterisiyim. 84.90tl ödediğim faturaya, bugün 179 tl dediler. Taahudumun son gunu. Kapatın internetimi dedim. Turk.net kullanan var mı? Nasıl acaba?
M
4 yıl
Gamepower Saber Red Switch Sorunu
Arkadaşlar, yaklaşık 1.5 ay önce gamepower saber Red switchli modelinden aldım. Hersey yolunda gidiyordu. Oyunlarda bazen yön tuşlarına çapraz bastığımda algilamiyor. Sol çapraz a gitmesi gerekirken dümdüz ilerliyor.

Space tuşu bazen boşluk bırakmıyor. Yazilarboyleoluyor.

14 günlük ıade sürem yok, Distribütöre mail attım, yurtdisina mail attım ama dönüş olmadı ikisinden de.

Bilindik ve outemu marka switchli klavyede neden böyle şeyler olur anlamak güç. Klavyeyi sert kullanan biri de değilim.

Bu sorunu yaşayan birkac kişiye daha rastladim. Gerek youtube da gerek alışveriş sitesinin sayfasında.

Nasıl bir yol izlemem lazım arkadaşlar? Fikir verebilirseniz sevinirim..
M
4 yıl
Eski Bir Sistem İçin Ekran Kartı Tavsiyesi Q9550-Asus Powersupply
Arkadaşlar merhaba. sistemimi yazayım öncelikle

Asus P5Q SE2 anakart
Intel Q9550 2.83 mhz işlemci
3 x 2 gb ram (1 tane 667 - 2 tane 800 mhz)
Samsung evo 860 ssd 240 gb
Nvidia asus en9600gt 1gb 128bit ekran kartı
LG 27BK550Y 27" Full HD IPS monitör
creative audigy value 7+1 ses kartı
Asus peak 400w, rated 350 watt powersupply
çinden aldığım 4lü fan kontrolcüsü
1 tane de dvd writer var.

online olarak oynadığım 1 oyunum var. ekranı 4-5 ay önce değiştirdim, 19 inçten 27 inç e geçtim. doğal olarak oyun da yavaş yavaş kasılmalar oluşmaya başladı, en düşük grafik ayarlarında oynadığım halde.

Q9550 işlemci için donanımhaberde önerilen kart 750ti. fakat bunu powersupply kaldırmaz sanırım. ekran kartı alınca power de almam gerekecek. nerden baksanız 1000-1200 harcama yapmam demek.

sizce bu sistem için ekran kartı + power almaya değer mi? sistemimden gayet memnunum fakat oynadığım oyun sıkıntı çıkarıyor. gta 5 pubg vs oyunları oynamıyorum. ilerde de oynayacağımı sanmıyorum.

fikirlerinizi paylaşır mısınız? siz olsaydınız ne yapardınız?

overclock hakkında çok üst düzey bir bilgiye sahip değilim, anakart ve ekran kartında ufak oynamalar yapabilirim ama kartlar ne kadar o.c ye izin verebilecek bilemiyorum.

eğer isterseniz powerin resmini atabilirim. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.
M
4 yıl
Bir monitör tavsiyesi
merhaba arkadaşlar, monitör almaya karar verdim, eski monitörüm açıldığında ledler ısınana kadar pırpır yapmaya başladı ve artık çok eskidi. değişim zamanının geldiğini düşünüyorum.

600 tl civarı alınabilecek IPS yada VA ekranlı önerilerinizi bekliyorum. inç olarak büyük olabilir. oyun olarak fm19 oynuyorum düşük ayarda. pubg cs falan oynamıyorum.

sistemim:
samsung syncmaster 940bw 19 inç (1440x900 standart çözünürlük olarak kullanıyorum)
asus 1 gb en 9600gt ekran kartı (belki ileride ekran kartına da el atabilirim)

ikinci el düşünmüyorum. ne çıkacağı belli olmaz. çok çektim ekran yüzünden.

bana önerebileceğiniz ya da "şu özellik mutlaka olmalı" diyebileceğiniz birşey var mı?

şimdiden teşekkür ederim.
M
6 yıl
Harddisk sorunu (videolu)
Arkadaşlar bende 2 harddisk var. Bir tanesinden ses geliyor fiiv fiiuuv diye.http://sendvid.com/9n4t1gsy video linki bu, yardımcı olur musunuz?

Harddisk ölüyor mu? Yoksa arızası mı var? Windows açılış dosyaları onda sanırım, açılışta sıkıntı olduğunda Windows açılmıyor. Ben de kablolariyla oynayıp biraz bekleyip açmaya çalışıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkür ederim
M
6 yıl
Eski uydu cihazı ile yayın almak..
Cok eski bir uydu cihazimiz var (samux sx fta 2000) 4a ya gecilmeden önce çalışıyordu. Eski bir tv miz var, kullanalım diğer odada dedik. 4a ya geçildiği için doğal olarak frekanslar değişti. Netten arattım 11848 H frekansı ve V frekansı denedim 50 tane kanal buldu. Çoğu kanal yok ve sacmasapan kanallar var.

YouTube dan videolara da baktım, aynılarını denedim ama sonuç hüsran. Acaba farklı olarak ne yapmam lazım? Uyducuya götürüp yazılım falan mi attırmak gerekiyor?

Yardımci olursanız sevinirim arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim
M
7 yıl
Turkcell hat fatura hakkında
öncelikle merhaba arkadaşlar, turkcell 532 2xx ile başlayan bir hattım var ve yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum, önceden 2-3 ayda bir 20 lira gelen faturam (vergiler sabit ücret vs) bu ay, aylık 18 lira geldi.

ben bu durumdan sıkıldım artık, daha önce hiç taşımadığım hattımı faturasız a taşımalı mıyım? nasıl bir yol izlemeliyim veya turkcellin tarife ücreti olmayan bir tarife paketi var mı?

yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
M
7 yıl
Nintendo wii kırılması için yardım (İstanbul)
Wii rvl 001 versiyonuna sahibim. İstanbul Kadıköyde yazıcılar işhanına götürüp kirdiracagim, bu işi kim iyi yapar? Kırdırma fiyatları ne kadardır, kazık yemeyelim.. Yardımlarınızı bekliyorum..

Wii surumu 4.3E imiş. Kırılabilir mi bu versiyon?

Cumartesi götürmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.