T

Binbaşı
01 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
296 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Kasa Tavsiyesi NZXT vs Corsair
Merhaba arkadaşlar.
Mevcut sistemim nzxt h510 elite kasaya kuruludur. Nzxt x53 240mm sıvı soğutma mevcut. Sıcaklık olarakta çok problem yaşamıyorum. Fakat sıvı soğutma havayı direk içeri verdiği için kasada sıcak hava oluyor mecbur.
1650 tl ye corsair 4000d airflow aldım fakat kararsız kaldım. Hangi kasa daha iyi olur. Corsair de ek olarak öne ayrıca fan almam lazım. Masrafa değer mi yoksa sistemi kullanmaya devam edeyim mi.

Sistem olarak
Intel 11600k islemci
Asus rog z590 anakart
32gb Ram
Asus rog 6700xt ekran kartı
1tb gen4 ssd
6tb harddisk
Msi 750w gold modüler güç kaynağı
Nzxt x53 240mm sıvı soğutma
Nzxt underglow kasa altı aydınlatma.


Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.
T
3 yıl
Huawei Shop Sipariş iptal rezaleti
Merhaba arkadaşlar. Bugun sabah saatlerinde Huawei'nin kendi sitesinden Matepad 11 tablet+kalem +kılıf siparişi verdim. Ödeme sayfasında yoğunluk var deyip sayfa açılmayınca, tekrar sepete döndüm ve siparişimi göremedim. Bende daha sonra tekrardan sepete ekledim ve birkaç yenilemeden sonra ödemesini yapıp siparişimi geçebildim. Daha sonrasında siparişlerim sayfasında kontrol ettiğimde iki adet siparişimin olduğunu ve bunlardan birinin ücretinin ödendiğini diğerinin de ödemesinin beklediğini gördüm. Bunun üzerine müşteri hizmetlerine bağlanarak durumu anlattım ve ödemesi alınmamış siparişin iptalini istedim. Onlarda bunu siz yapabilirsiniz deyip beni yönlendirdiler ve ödemesi yapılmamış siparişin iptalini gerçekleştirdim. Sonrasında diğer siparişim mevcuttu ve işleme alınmıştı. Buraya kadar hiç bir sorun yoktur.

Daha sonrasında akşam saatlerinde bankam bana iadeniz yapılmıştır mesajı iletince Huawei den kontrol ettiğimde ücreti ödenmiş siparişimin de iptal edildiğini gördüm. Sonrasında ise tekrar almak için ürün sayfasına girdiğimde 5199'aldığım tablet ve ekipmanlarının 8999 olduğunu görünce müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Durumu aynı şekilde anlattığımda bana" iptali siz yaptıgınız için birşey yapamayız isteseniz şuanki fiyattan alabilirsiniz" diye dalga geçer gibi bir cevap verdiler. Konuşma uzun sürmesine rağmen bu işlemin benim tarafımdan yapılmadığını ben sadece ödemesi yapılmamış siparişi iptal ettiğimi bunun sistemsel yada başka bir sorundan dolayı iptal edildiğini söylesem de pek çare etmedi.

Sonuç olarak bana göre huawei fiyatı arttırarak mevcut siparişimi iptal yoluna gitti ve bunun sorumlusu olarak da beni tutmaktadır. Ben iptal etmediğime eminin fakat sipariş kısmında tarafınızdan iptal edildi yazısı da ayrıca yazmakta. Burada karşı tarafın iyi niyete sahip olduğunu düşünmek istesem de ısrarla siparişimde ki sorunu kabul etmediler ve bir çözüm sunmak yerine 3800 tl fazla vererek ürünü yeniden almamı tavsiye ettiler.

Çözüm olarak kendilerinden iptal olan siparişimi canlandırmalarını beklerdim fakat tutumlarından dolayı bunun zaten bilinçli yapıldığını düşünmekteyim. Bakalım ayrıntılı inceleme için dosya açmışlar ve bu konuda mağduriyeti giderecekler mi yoksa müşteri hizmetleri gibi şuanki fiyattan satın almaya mı itecekler göreceğiz.

Buradan olurda ilgili Huawei firmasında ilgili bir çalışan veyahut temsilci görürse diye şikayetimi iletmekteyim ve mağduriyetimin makul bir çözümle sonuçlandırmasını temenni ediyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
4 yıl
İzmir için servis önerisi
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce xs telefon almıştım. Fakat bir iki gündür şarjda sıkıntım var diye Apple destek ile görüştüm. Onlarda batarya da bir sıkıntı olduğunu ve servise iletmem gerektiğini söylediler. Konum olarak izmir bucadayım. Zaten kurye ile alıyorlarmış. Servis seçenekleri arasında başarı,kvk ve genpa var. Birde egemek var onun hakkında iyi şeyler duymadığım için tercih etmedim. Sizce hangisi iyi sonuçta telefonun içinin açılmasını istemiyorum. Çiziksiz telefonun zarar görmesini de. Bu anlamda servis konusunda sizlerin önerisini merak ediyorum. Teşekkürler.
T
5 yıl
Değeri nedir ? Golf 5
Merhabalar. Bir araç hakkında fiyat için bilgi verebilir misiniz.

2004 model düz 1.6 motor otomatik golf 5. 96 bin km de tüp takılmamış. Arka sağ tarafta ön kapı lokal boyalı arka kapı ve arka çamurluk boyalı. Ayrıca tamponlar da boyalı. Tramer 2400 civarı. 52 bin fiyat uygun mudur. Alıcıyım bu arada.
T
5 yıl
Dolandırıcı olabilir mi ?
Arkadaşlar Merhaba.

2018 passat 1000 km de aracımı geçenlerde ilana koydum. Cuma günü ilan ile ilgilenen vatandaş aradı ve aracı almayı düşündüğünü söyleyerek 137 bin TL ye anlaştık. Daha sonra talebim olmamasına rağmen kapora göndereceğini söyledi ve saat akşam 17 gibi 10 bin lira kapora gönderdi. Fakat kaporayı bir şirket adına göndermişti. Daha sonrada şirket adına mı alacaksınız dediğimde doğrudur geri kalanı da bu hesaptan yollayacağız dediler. Hafta sonu bu vatandaştan herhangi bir ses çıkmadı. Sonra ben aradım pazar günü ve pazartesi günü nasıl yapacağız diye sordum. Onunla uğraşıyorum ayarlayınca size haber vereceğim demişti. Daha sonra bana yolladığı paranın dekontunu kendisinden istedim. Çünkü benim bankada gönderici ismi vardı başkada bilgi yoktu. Ardından pazartesi günü ilk konuştuğum vatandaş aradı ve size birini yönlendireceğim dedi. Ardından da iki kişi aradı arabayı servise göstermek istediklerini beyan edip benim doğuş otoya geçmemi istediler. Neyse bu vatandaşlara notere gelecek kişinin şirket yetkilisi olması gerektiğini eğer gerekli vekaleti yoksa şahsa devretmeyeceğimi bildirdim ve tamam dediler. Doğuşa doğru yola çıktık ve yarı yolda iken bu son konuştuğum kişi arayıp aracı servise sorduklarında motorun arızalı olduğunu bu nedenle vazgeçtiklerini söylediler. Bende dedim ben servise vardım aracımın motoru bozuksa benim neden haberim yok. Birazdan servis müdürü ile görüşürüm bu nereden çıktı diye sesimi yükseltince bu sefer ya biz ığdırdan arabayı alacak kimseyi bulamadık arabayı oraya götüremeyeceğiz vs diye zırvalamaya başladı. Dedim adam gibi söyleyin ki sebebi bilelim ama bozuk diye kimseyi yalan söylüyormuş pozisyonuna sokmayın. Neyse biz uzak olduğu için vazgeçtik dedi siz dönün falan deyince; bende o zaman sizin kaporanız var onun için artık ararsınız dedim ve servise gittim. Durumu anlatınca Doğuştakiler beni tanıdıkları için böyle bir aramanın olmadığını falan söylediler. Sonra da asıl alıcı şahıs (öğretmen bu arada) arayıp serviste motorda arıza kaydığını olduğunu öğrendiklerini babacığı da vazgeçmesi istediğini söylemiş. Tabi bende yine ne arızası benim arabam daha 1000 km de benim bundan haberim yok deyince. yok babası kıl bi adammış vs vs zırvaladı ve 500 kesip geri kalan parayı bana gönderir misiniz dedi. Bende bankaya gittim bana yaptıkları transfer ibanını öğrendim aynı isme para iadesi diye 9500 yolladım. Sizce bu garip davranışların sebebi neydi. Şirket adına para yollayıp şahıs adına alarak acaba bir dolandırıcılık mı olacak tı çözemedim. Sizlerin fikirlerini merak ettim doğrusu.

Bu arada Doğuşta firmayı sorguladım. 10 a yakın aynı vergi numarasına kayıtlı farklı şirketler olduğunu ve hiç alışverişlerinin olmadığını beyan ettiler. Sahte gibi birşeymiş şirketler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.