K

Teğmen
27 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
sony x compact mı z5 compact mı
merhaba arkadaşlar. yarın telefon alacağım aklımda bu iki model var. xc bana 200 tl daha maliyetli olacak ama garanti süresi 1 yıl daha fazla olacak buna göre yorumlarsanız sevirim. ikisinide ikinci el alacağım.
yada a3 2017
K
8 yıl
NFS xbox kol sorunu
merhaba arkadaşlar. elimde xbox one kolu ve orijinal need for speed 2016 mevcut. oyunda koldaki bütün tuşlar gaz tuşu gibi çalışıyor ve araba gitmiyor. kol bağlı olunca klavyede bozuluyor klavyeden de gitmiyor bütün tuşlar gaz veriyor. elimde olan bütün oyunlarda kolu denedim herhangi bir sorun yok. oyun içi kol tuş ayarlarını denedim olmadı, oyunu silip yükledim olmadı, pc ye format attım denedim olmadı. var mı bir çözümü?

edit: windows 10 kullanıyorum. kolu da xbox donatılarına tanıttım.
K
8 yıl
AMAZON KARTIMDAN PARA ÇEKTİ
Merhaba arkadaşlar amazon.com da bulunan hesabıma kayıtlı kredi kartımdan dün 297 TL çekmiş. Hiçbir ürün satın almadım. Your orders a bastığım da boş eski aldığım ürün var sadece onların toplam fiyatı da 150 TL yi geçmiyor.
Bu hatayı nasıl düzeltebilirim
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
Otomatik onarma sürekli reset yardım
İyi günler arkadaşlar. Windows10 deneme sürümü kullanıyorum uzun süredir . Öncesinde 8.1 yüklüydu. Dün pc güç tuşuna bastım ve sürekli Windows yükleme ekranında reset atmaya başladı . Bios a giremiyorum hiçbir tuşla. Laptop samsung ultrabook. Windows 8.1 kurulum dvd si ile kurtarmaya çalıştım hdd kitli dedi. Komut işlemleriyle uğraştım gene olmadı. Format atmak istemiyorum hdd nin içinde önemli dosyalarım var nasıl yedekleyebilirim
K
10 yıl
toplama kasa 2.el yardım
bir arkadaştan 2.el kasa alacağım sizce nasıl günümüz oyunlarını açar mı, fiyatı ortalama ne eder? abilerim bi yardım eder misiniz?
İşlemci= intel i5 3450 - 3.10 ghz 3.nesil
Anakart= MSİ R77A
Ekran kartı= Asus gtx560 925mhz 1gb 256bit
Ram= 2adetx4gb gskill 1866mhz
harddisk= 1tb
K
10 yıl
acil yardım telefon kitlendi.
arkadaşlar whatsapp ayarlarını karıştırırken yazı bölümünde ekran okuyucusunu açtım telefonda hiçbir işlem yapamıyorum bastığım yeri okuyor sadece. açma kapama tuşuyla kapatabildim geri açtım aynı. nasıl düzelteceğim
K
10 yıl
müzik cdsi kopyalama flac-wav?
merhaba arkadaşlar. elimde birçok orjinal müzik cdsi mevcut. arşivlemek istiyorum harici diskime. sürekli tak dinle olayı zor oluyor ve cd çalardan gelen seste rahatsız ediyor. 10-11 cdmi flac formatında level 8 olarak sıkıştırdım fakat kafama takılan soru cdlere en yakın kalite hangisidir flac mı wav mı. wav olarak kaydetsem flactan ne farkı olur?.birde flac levelleri arasındaki farkı bilen varsa anlatabilir mi :). ses sistemin yoksa mp3 yap gitsin gibi cevaplar vermeyin lütfen.
teşekkürler
K
11 yıl
ipod touch 5.nesil 64gb alınır mı?
evet arkadaşlar okuyanlar ve cevap verecekler için teşekkür ediyorum. 3-4 gündür kafamda var. müzik dinlemeyi seven biriyim, video oynatmasını da isterim. müziklerimi depolarım internetten açmayı fazla sevmem o yüzden 64gb tercihim olacak. mediamarkt 939 tl ye satıyor, en uygun fiyat orada şuanda. mavisini düşünüyorum. sizde bu alete o kadar para verilir mi? değer mi? şarj süresi nedir uzun gider mi? en az 3 yıl idare eder mi? birde uzun süreli kulaklık kullanmayı sevmiyorum beynim uyuşuyor gibi oluyor. hopörlürü yeterlimidir?
K
11 yıl
yarın l925 alacağım yardım
arkadaşlar elime bir miktar para geçmesi sonucunda sony tipo telefonumu lumia 925 modeli ile değiştirmek istiyorum.. bu telefonu kullanan arkadaşlar androitten eksiklerini söyleyebilirmi marketi dışında .. market o kadar önemli değil.. samsung almak istemiyorum herkesin elinde var belediye dağıtmış gibi geçmişte 4-5 nokia kullanmıştım o zamanlar yeterliydi tabi :) baya araştırdım aslında ama 925 yeni model olduğu için fazla eksikleri yazılmamış.. pil ömrü nedir. aşırı ısınma sorunu varmı. ses+titreşim aynı anda yapamama gibi küçük eksikleri nelerdir yazarsanız sevinirim
K
11 yıl
acil!!! windows kurulum sorun disk görmüyor
bilgsayarımı formatlamam gerekiyordu .. bilgsayarı alırken yanında yeniden kurulum dvd sinide aldım windows 7 samsung .. onu kullanarak kuruluma gittim fakat ssd ye kurmam gerekiyordu kuruluma başlamadan öncede biçimlendirdiğim için şu anda windows yüklü değil ve ssd ya da hdd yi görmüyor hiçbirini seçemiyorum ayrılmamış alan yazıyor acil yardım edin lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.