T

Binbaşı
12 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Bein Connect Muhteşem Cuma İndirimleri-YANIYOOOR
Bein connect’te indirim furyasına katılmış. Fiyatlar çok çok iyi.

1 yıllık eğlence paketi: 99tl
Sezonluk tüm maçlar: 199tl
Sezonluk tek takımın maçları: 99tl
Sezonluk Spor extra+ : 99tl

Smart tv üyelikleri dahil değildir.
Mevcut Digiturk üyeleri ek bein connect üyeliği açabilir.

https://www.beinconnect.com.tr/landing

Denemek isteyenler film&dizi kanallarını da içeren 1 aylık eğlence paketini alıp üyeliklerini daha sonra iptal edebilirler.

https://www.beinconnect.com.tr/eglence
T
7 yıl
Tivibu Uydu Süper Paket 1 TL\u0027den başlıyor
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde haber sitelerinde gördüğümüz üzere Tivibu yeni kampanyasının detaylarını internet sitesinde açıklamış.

Üyelik ücretleri, sitedeki fiyatlara göre 1 TL'den başlıyor (2 hat ve yüksek tarifeli numaralar referans verilirse) 12 TL'ye kadar çıkıyor.
http://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi
https://bireysel.turktelekom.com.tr/turk-telekom-paketleri/kampanyalar/Sayfalar/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi.aspx
T
7 yıl
Digiturk\u0027e Eklenen / Çıkartılan Kanallar
Merhaba arkadaşlar, Digiturk'e eklenen kanallarla ilgili forumda konu başlığı aradım ancak bulamadım. Bu nedenle buradan Digiturk'e eklenen / çıkartılan kanalları, kanallardaki değişiklik / gelişmeleri paylaşalım derim.

İlk olarak; bugün gözüme çarpan değişiklik 469. Kanala Christmas Songs dijital müzik kanalı eklenmiş.
T
8 yıl
Whatsapp ios son güncellemeyle ortaya çıkan problem
Arkadaslar merhaba,

Son whatsapp guncellemesiyle birlikte 700mb yer kaplayan whatsapp telefonda ne kadar bos hafiza bulursa yiyor ve saklama alani az diyip whatsapp'i kullanmaya izin vermiyor. Whatsapp'i sildigimde telefonda 2 gb kadar bos yer aciliyor. Eksi'de de bu sorunu yasayan arkadaslari gordum. Sizde de bu tur bir problem var mi?
T
11 yıl
Ben Yaptım TC Kimlik Kaydı
Merhaba arkadaşlar, ben yaptım paketlerine 25 yaş altı kimliğiyle yanlızca 1 hattan mı faydalanabiliyoruz? Örneğin tek TC Kimlik no ile 1 hat Turkcell faturalı, 1 hat Hazır Kart Ben Yaptım paketlerine kayıt olabilir miyim?
T
12 yıl
TURKCELL LİMİTSİZ(15GB AKK) VINN 44TL-KURUMSAL
http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/kampanyalar/Sayfalar/kontratli-internet-paketi-kampanyalari.aspx

​​Limitsiz pakette, Adil Kullanım Politikası doğrultusunda 15GB aşıldığında, 3G hızı 128 kbps olacak, paket aşım ücreti uygulanmayacaktır.
Kurumsal Faturalı Hat sahibi müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilir.
Kampanyadan yararlanabilmek için ödenmemiş faturanızın bulunmaması gerekir. Kontratlı İnternet Paketi’ni 12 ay boyunca kullanacağınıza dair taahhüt vermeniz ve sözleşme imzalamanız karşılığı kampanyaya katılabilirsiniz.
Başvurularınızı Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi veya Turkcell Satış Yöneticiniz aracılığıyla yapabilirsiniz.
T
12 yıl
Zyxel Adsl parametreleri nerede yazıyor
Merhaba arkadaşlar,dün ZyXEL P-660N-T1A modemi aldım.192.168.1.1 den Web Tabanlı Yapılandırıcıya girerek adsl parametrelerimi görmek istiyorum.Bayaa karıştırdım ancak nereden bakılacağını bir türlü bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim
T
12 yıl
Vodafone yok yere bakiyemi sıfırladı!
Merhaba arkadaşlar,
Hattımda heryöne SMS,heryöne DAKİKA ve SINIRSIZ BİS paketim (live ayarları kapalı olduğundan internet ayarları kapalı yalnızca BİS kullanımına açık hat) varken ve bunların yenilenmesine 10 gün varken bugün 11.8tl bakiyem bir anda düşürüldü ve hattım aramaya ve internete kapatıldı.2 kere telefonu kapayıp açtığımda internetim ve arama yapabilmem aktif oldu ama olan 11.8tllik bakiyeme oldu.Cepshoplar deseniz benden bilgisiz,müşteri hizmetlerininde çok farkı yok.15 senedir Turkcell hattımda böyle bir sorun yaşamamıştım ilk aydan Vodafone'un böyle bir hatayı yapması hiç hoş olmadı.Geçmeyi düşünen arkadaşların dikkatine..
T
12 yıl
Vodafone 20tlye 100tl kampanyasiyla ilgili
Merhaba arkadaslar,hattim yarin vodafone atasiniyor ancak 2 tane merak ettigim konu var.ilki cepozgur tarifesinde sabit hatlari aramanin 5 dksi 40 kurus oldugu yazmakta.peki 444 lu numaralari aradgimizda da 5dksi 40kurusa mi konusmus olacagim? ikincisi ise 20tlye 30gun gecerli 100tl vermekte.Cepozgur tarifesinin ozelliklerinde gunde 1 smsten sonrasi ucretsiz denmekte.o zaman ilk sms im 100tlden dusup daha sonrasinda ucretsiz mi olacak yoksa 100 tl kampanyasindan yararlandigimdan atilan her sms ler bu bakiyeden mi dusecek?
T
12 yıl
Uydunet kota hesaplaması
Arkadaşlar örneğin bugün(23.02) 1mbit sınırsız üyeliğimi 10mbit 20gb kotalı pakete gecirsem ay sonuna kadar 6 gün kaldığından 20gb kotam 6 gün icin mi gecerli olur yoksa 30günü 20gb ye bölüp o kadar kota hakkım mı oluyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.