M

Yüzbaşı
16 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Huawei Cihaz ve Switch
Bugün Huawei cihazı getirip kapıdan bıraktılar dedim ben kurarım, taktım baglantı yok, modeme baktım cihaz görünüyor MAC adresi falan orada ama cihaz baglantı hatası veriyor. Musteri hizmetleri ile konustuktan sonra anladım ki bu cihazı dogrudan superonline modemi LAN portlarından birine takmak gerekiyormuş. Benim evde 2 adet switch var ve modeme dogrudan bir kabloyu TV+ a ayıramam.

Acaba böyle bir durumda switch uzerinden bu Huawei cihazı kullanabilen var mı?
M
8 yıl
Sony A7S II Nereden alınır ?
Selamlar,

Fiyatlar çoğu firmada fiyat aynı ama bir kaçı arasında kaldım. Esnaflığı dürüstlüğü güvenilirliği konusunda referans verebileceğiniz varmı aralarında ?

fotografium.com
arasfoto.com
klasfoto.com.tr
novafotograf.com

Sizce hangisi iyidir ? Yada tavsiye edebileceginiz Avrupa yakasında alternatif magaza var mı ?

Şimdiden teşekkürler.
M
8 yıl
Gliserin nereden satın alabilirim ?
Arkadaşlar dekor üzerine sprey ile ile sıkıp damlacık etkisi oluşturulabiliyormuş, acaba nereden gliserin satın alabileceğimi bilen var mıdır ?
M
8 yıl
Oyun içi takım adı
Selamlar,

Geçen sezon sonu ara verdim oyuna şimdi tekrar arada giriyorum ama oyunda bazı oyuncuların üstünde takım adları gibi kısaltmaları yazıyor isimleri yerine, acaba bu şekilde takım adımı göstermek için ne yapabilirim.
M
8 yıl
MVS kartuş ve boardları.
MVS arcade oyun kartuşları ve boardları arıyorum, olurda NeoGeo AES sistemi olupta satmak isteyen olursa onuda konuşabiliriz.
M
9 yıl
Vertical Limit
Karsima boyle bir eleman geldi girdim baktim, siz nasil yorumlarsiniz :)

http://www.lolking.net/summoner/tr/7453871

< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Digiturk\u0027de TV8 sizde varmı ?
27 den 29 a atlıyor TV8 gg. Sizde durum nedir ?
M
9 yıl
Crimson Raptor Buff
"Crimson Raptor'ı smite ile kesmek herhangi bir Ward tarafından tespit edildiğinizde size 10 saniyelik True Sight vermekte."
M
9 yıl
Shaco Tavsiyeleri
Selamlar,

Shaco ile jungle konusunda uzmanlaşmaya çalışıyorum, jungle ok gibi ama AD yi bir kerede ortadan kaldırma işinde başarılı değilim pek.
Stealth den çıktığımda en fazla %50 %60 hasar verebiliyorum. Skill order, item, debuff siralamasi konusunda en efektif çözüm nedir, tavsiyelere ihtiyacım var :)
M
9 yıl
Lava Lambası Yedek
Selamlar, benim Mathmos lava lambasının lambası öldü ama yedek satan biyerde bulamadım. Nerden bulabileceğim konusunda bilgisi tavsiyesi olan varmıdır hayrına :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.