S

Kurmay Yarbay
08 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
697 (Bu ay: 6)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Whatsapp Sohbet Geçmişini Geri Getirme
Beyler belki 10 kere Whatsapp'ı silip tekrar yüklemişimdir. Her seferinde 3 senelik mesajlar bile geri gelmişti hep.Dün tekrar yükledim bir sebepten dolayı,bu sefer mesajlar gelmedi.tekrar o mesajları geri getirmenin yolu yok mu?
S
2 yıl
Bu içerik Kullanılamıyor Hatası!
Ps5 The evil withın2 oyunu var kardeşlik ile sec aldığım.menüde hata verip duruyor,lisanlar doğrulanıyor diyor.geçende oldu ama lisansları geri yükle yapınca açılmıştı.şimdi ise olmuyor öyle yapınca. < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
İp Çakışması?
Mrb kablolu yada kablosuz modeme bağlanınca internetim kopuyor.birde resimdeki en stabil ayar hangisi acaba?yardımcı olursanız sevinirim. < Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Gelen Güncellemenin Kaybolmasi!!!
Mrb redmi 9T telefonuma öğlen güncelleme gelmisti.disarda olduğum icin eve dönünce yaparim demiştim.sonra eve geldim ama güncelleme kaybolmuştu..bir kaç araştırma yaptim.belli sure guncelleme yapmayınca sistemleri baska kullaniciya veriyor falan yaziyordu nette..sonra yine araştırınca bölgenizi değiştirin belki geri gelir diye bir takım yazıları okudum.farkli ülkeleri seçerken bir baktim,benim suan kullandigim sürümümden 2-3 üst versiyon sürümlerinin güncellemesini gördüm:S

Benim anlamadığım ben hâlâ mevcut sürümüm olan 12.0.5.0 kararlı iken,diger ülkeler neden benim sürümünden Üstünler acaba?
S
3 yıl
(KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]
Yeni Sezon güncellemesi 2024!



Konsollar için 6 Eylül'de indirmeye açılacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Platformlar: Ps5-Ps4-Xbox seresi x-Xbox series s-Pc-Mobil

Resmi Site:https://www.konami.com/efootball/tr/
S
3 yıl
android dropper virus heur trojen?
Telefona virüs bulaşmış,bir kaç virüs programı ile tarattım,virüsü buluyor ama ama sistem dosyası diye silmiyor.var mı bunun bir çözümü??

< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
BİR ŞARKI VARDI?
2009 da dinliyordum galiba,elektro gitar ile giriş yapıyordu,söyleyen ahaa ahaaa deyip giriyordu şarkıya..klibinde aklımda kalan ise tank vardı eve giriyordu bir kız miydı ne sürekli kacıyordu.kosova mı çekya mı desem sanki orada olan sokak olaylarını anlatıyordu klip..tank vardı abi çözen oradan çözer :)
S
3 yıl
Lenovo laptop güncelleme sorunu
Arkadaşlar şu laptop aldığım günden beri güncellemeleri çok yavaş yapıyor.işkence yemin ederim güncelleme geldiğinde.

Model g50
Windows 8.1
S
4 yıl
Philips 40Puk Youtube Girmeme Sorunu
Tv'yi yeniden kurmuştum.kurmadan önce youtube'a giriyordu. ama şimdi girmiyor( bu işeme izin verilmiyor hatası alıyorum)

İnternetten araştırdım baya kişiler de giremiyormuş..neden tekrar kurulum yaptım,keşke yapmasaydım
S
4 yıl
PES 2021 Season Update \u0026 myClub [PS ANA KONU]
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.