C

Çavuş
03 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
ANTALYA Ucuz Otogaz ve YerLeRi
Malum ekonomik şartlardan dolayı olabildiğince iktisat yapmamız gerektiğini düşünüyorum ve Antalyada yaşadığım için buradaki ucuz otogaz satan yerlerden bildiğimi paylaşmak istedim.
Katkıda bulunmak isteyen arkadaşlardan bildikleri yeri yazmalarını istiyorum.

Yazarken tarih belirtilirse güncel olup olmadığınıda öğrenmiş oluruz.

6 aralık
Petrol Ofisi Yeni Hal Şubesi Erdem Petrol
Göksu Mahallesi Altınova Caddesi No:12 Kepez / ANTALYA

2,97

tel:0 242 345 5956

Total Kırçiçeği Akaryakıt istasyonu
Habibler Mahallesi, Kırçiçeği Cd., 07320 Kepez/Antalya
2.96
C
11 yıl
LİNK ÇEVİRME
Elimden geldiğince linklerinizi çevirmeye çalışırım tıkladığınızda reklamı geç diyerek destek vermenizi istiyorum sadece her türlü linki çevirmeye çalışırım limit 2gb olmak şartı ile

blogum:

http://premiumagel.blogspot.com/
C
11 yıl
AVEA TÜKETİCİ HEYETİNE BAŞVURMA
Yaklaşık 5 yıldır avea kullanıcısıyım.30/01/2013 tarihinde eşimle birlikte yurtdışına çıktım ve orada da hattımızı kullanalım dedik.(Hata yaptık sanırım )
İkimizde aveanın aylık 30 dk paketini aldık 19 tl ye.Ancak ben bayiden bilgi alırken bana 1 sn bile konuşsanız 1 dk nız gider gibi açıklama zahmetinde bulunma gereği duymadı sanırım bende çok dikkat etmedim ve oradaki konuşmalarımızı sn sn hesaplayarak konuştuk.

Sonuç
Ben yaklaşık 10 dk aştığımı düşünürken 54 dk paketi aşmışım ve fatura 297 tl eşimin hiç aşmadığını düşünürken ona da 200 tl fatura geldi.

İşin garibi o kadar müşteri memnuniyetini düşünen avea !!!!!! mesala benim onların hesaplamasına göre dk periyodi ile 54 dk paket aşımına yaklaşık 250 tl alırken aylık 90 dk paketi 45 tl .Bide orada yazan paket bitiminde dünya varmış tarifesini de bi bulamadım aveanın sitesinde !!!!

En kısa zamanda üzerimdeki tüm hatları kapatıp çevremdeki insanlarada AVEA nın ne kadar müşteri sevdalısı!!!!!! insanlar olduğunu anlatacağım

İki kere müşteri hizmetleri ile görüşmeme , mail atmama rağmen ellerinden hiç bir şey gelemeyeceğini söylüyorlar. Bende yarın tüketici heyetine başvuracağım.Karşılığını almadğım bir hizmet için (hemde emsal ücreti bu kadar düşükken ) hakkımı arayacağım hem bu dünyada hemde diğerinde .Artık hangisinde makes bulur bunu bekleyip göreceğiz.

Siz değerli arkadaşları bilgilendirmek ve nacizane tavsiyeleriniz varsa almak için bu konuyu açtım.İyi forumlar....
C
11 yıl
Buyincoins sipariş İPTALİ
Arkadaşlar buyincoinsten alışveriş yaptım hero tablet aldım toplamda 173,9 $ tuttu ama paypalla ödeme yaptım karttan tl olarak 320 tl çekmişler kart provizyonunda da 183,1 dolar olarak gözüküyor paypalı aradım onlarda tl ye çevrildiği için böle bi şeyin bankanın yaptığını söylediler ve bundon sonra ki dönemde $ alışverişlerinin de $ olarak geçeceğini söylediler ama olan benim 12 tl ye oldu.

ondan dolayı siprişi dün geçtim iptal etmek istiyorum bana bu konuda yol gösterecek yardım edecek ve öneri verebilcek arkadaş var mı ? ucuz diye taa Çinden aldık yine de zarara girdik

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....
C
13 yıl
probook dizüstü tavsiye acil
Probook PRBU12A11 bilgisayar almayı düşünüyorum net, film, bide sınırlı oyun işte at ve kılıç, yüzüklerin efendisi, CM(manager ) gibi bu bilgisayar kaldırır mı tercih sebebimde fiyatının şuan benim maddi durumuma uygun olması ...Arkadaşlar her türlü tavsiyelerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim..istanbul bilişiimde..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/prbu12a11-,28722.html javascript:void(AddText(''))
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.