T

Yüzbaşı
28 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
357. DÖNEM (KASIM 2014) 1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / MANİSA MERKEZ
Arkaşdaşlar 1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MANİSA MERKEZ 'de acemilik yapacak arkadaşlar burada toplanalım. Askerliğini burada yapmış arkadaşlar da tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa seviniriz.
T
12 yıl
Acil Tavsiyeye İhtiyacım Var
Arkadaşlar acil para ihtiyacımdan dolayı xps l701x laptopumu satmak istiyorum. alırken 2300 dolar civarı para vermiştim. sizce şimdi kaç para eder bu 2000 tlye alıcı var satayım mı sizce?
T
14 yıl
Sistem Tavsiyesi (sadece kasa)
Merhaba arkadaşlar. Aslında sesinden şikayet ettiğim ekran kartımı değiştirecektim sadece ama 200 tlyi sadece ekran kartına vermek istemedim. Sistemimi yenilemeyi düşünüyorum. Monitör, klavye-fare, ekran kartı (bir süre eskisiyle idare edeceğim), hoparlör almayacağım. Sistemi inventus’ra toplamayı düşünüyorum. Amd tabanlı olmasını istiyorum. 700-750 TL nakit ayırdım bu iş için.



Şöyle bir şey ouşturdum.

AMD Athlon II X3 440 işlemci

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H Anakart

KINGSTON KVR1333D3N9/2G 2GB DDR3-1333MHz, Cas9, 1.5V Ram

WESTERNDIGITAL WD5000AAKS Caviar Blue 500GB 16MB 7200rpm SATA 3.0Gb/s Sabit disk

SAMSUNG SH-S223C 22X Siyah, Kutusuz Dvd yazıcı

ASUS TA-9A1-350 350W 2 adet sessiz 120mm Kasa


İşlemci+ Anakart uyumludur anladığım kadarıyla. Crossfire yapmayı düşünmüyorum Anakartı seçmemin özel bir sebebi yok farklı bir kart öneriniz olur mu (m. atx olmasın lütfen) İşlemci olarak da (Amd) farklı bir tavsiyeniz varsa lütfen belirtin. Rami iyi galiba. Sabit disk (500 gb yeterli benim için) sessizlik önemli bu disk nasıl bilmiyorum. Dvd yazıcı için fazla bir alternatif yok zaten. Kasa konusunda şöyle bir düşüncem var. Şu an ki sistemimde FSP Bluestorm II 500 W var. Almayı düşündüğüm sistemdeki güç kaynağını eski sisteme FSP’yide yeni sisteme takmayı düşünüyorum. Farklı bir kasa tavsiyeniz olursa (küçük kasalardan olmasın ekran kartı aldığım zaman sığacakmı diye tasa yapmak istemiyorum )

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
T
16 yıl
Cpu Soğutucu Değiştirmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba ben cpu soğutucumu değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında kullandığım cpu soğutucusunun fanını değiştirmek istedim ama sakıncalı olabilirmiş. Benim şu anki cpu soğutucum standart soğutucu İşlemcim p4 lga 775 2.93 ghz buna uygun cpu soğutucusu önerebilirmisiniz. Şu bilgileri de vereyim, şimdi kasa m. atx bir kasa anakart da m. atx uyumlu kasanın içi dar yani . bir de soğutucum vida ile montajlı baktığım bütün cpu soğutucuları klipsli. bu klipsli soğutucular uygun olurmu? yorumlarınızı bekliyorum.bunun gibi bilgileri verirseniz lütfen. (eksik bilgi varsa vereyim)
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.