E

Çavuş
30 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Oyun oynamıyorum 2000tl
Selamlar 2000tl lik bütçe ile pc almayı düşünüyorum. 15 yıldır hiç masaüstü toplamadım bu süre zarfında 4 adet 1000 1500 tl arası notebook kullandım ama hiç birinin kullanım hızı istediğim gibi değildi

Özel program falan kullanmıyorum.

Sizce; sadece sörf için masaüstü toplamaya değer mi?
E
13 yıl
uzmanlardan kablo tavsiyesi
evde müzik dinlemek için 2000 tl bütce ile bir sistem kurmaya karar verdim sistemde bilgisayardan kayıpsız format mizik dosyalarını dinlemek istiyorum

sistemde
usb dac olarak HLLY HIGH END SMK-III Balanced siparişi verdim ebay dan 320 usd adından da anlaşılacağı gibi Balanced çıkışları var.
hoparlörler yamaha hs80m bilinen stüdyo monitörü
ancak usb dac ile monitörü xlr mikrofon kablosu ile bağlamam gerekiyor ama bu kablolar KORUMALI ve KORUMASIZ tiplerde bulunuyormuş kafam biraz karıştı uzman arkadaşların yüksek kaliteli kablo tavsiyesi gerekiyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
E
14 yıl
yamaha için Teac A-R610 nasıl bir tercih ?
Yamaha NS-777 hoparlörler için Teac A-R610 Amplifikatör nasıl bir tercih olur sizce.
E
15 yıl
vob yardım
arkadaşlar orjinal dvd den katdediğim vob dosyalarını divx yapmadan içeriğindeki dublaj seçeneklerini de kullanarak nasıl çalıştıra bilirim böyle bi tecrübesi olan varmı şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.