A

Yarbay
01 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Ocak\u0027ta alacağımız ehliyet çipli mi olacak?
Arkadaşlar merhaba. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde, yılın son günü B sınıfı ehliyet için dosyamı verdim. 1 gün önce 300'e yakın kişiden sıra gelmeyince sabah 7:30'da sıraya girdim. Her neyse, işlemler tamamlandı. Ayın 23'ünde ehliyetimi alabileceğim söylendi.

Merak ettiğim şey, sağda solda haberler var "22 Ocak 2015 itibariyle tüm ehliyetler çipli olacak" gibi. Acaba ayın 23'ünde alacağım ehliyet çipli mi olacak?
A
11 yıl
Acer 5750G Devir Düşüşü Hakkında
Arkadaşlar merhaba, Acer 5750G dizsütü bilgisayarım var. Office 2010 kullanıyorum. Şu sıralar tez yazarken 10 dakikada bir harddisk sanki uykuya dalıp uyanıyor gibi oluyor. Cinnet geçirmeme ramak kaldı. Western Digital'in harici harddisklerinde olan intellipower gibi birşey mi bu?
A
12 yıl
ext4 olarak formatlanan hafıza kartı.
Arkadaşlar merhaba, bir mallık yapıp partition programı ile samsung 5830i ile kullandığım hafıza kartını ext4 olarak formatladım. telefon haliyle okumuyor, kart okuyucu olmadan telefonla nasıl tekrar formatlayabilirim? Ext4'ü formatlayamıyor android, program da bulamadım.
A
12 yıl
Mp3 Çalar Piyasasına Ne Olmuş?
Arkadaşlar en azından Türkiye için konuşuyorum, mp3 çalar piyasasına ne olmuş böyle? 2-3 yıldır takip etmiyorum ama Cowon'u, I-River'ı bırak, Creative bile yok hiçbir yerde. Iphone Touch var adam gibi o da kocaman telefon kadar bir cihazı taşımak çok akıl karı gelmiyor bana, Samsung'un da var sanırım öyle bir cihazı. Cep telefonlarının müzik çalma yeteneklerinin gelişmesi mi neden oldu buna? Talep mi azaldı, nedir?
A
12 yıl
Earphonesolutions hakkında...
Arkadaşlar seneler sonra tekrar merhaba, mp3 playerlar bölümüne yazmayalı bayağı olmuştu. Earphonesolutions'dan westone um1 almayı düşünüyorum 119 dolar gibi bir fiyatı var, fedex international ile 30 dolar civarı kargo ödeyeceğim, problem şu ki, gümrükle uğraşmak zorunda kalır mıyım? Teşekkür ederim..

http://www.earphonesolutions.com/westoneum1.html
A
13 yıl
OWA dışarıdan erişim sorunu.
Arkadaşlar merhaba, işyerimin mail sistemine (Outlook Web Access) işyeri dışından erişmeye çalışınca;

"Error Code: 403 Forbidden. The server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). Contact the server administrator."

Hatasını alıyorum. Kullanıcı bazında yetkim olup olmadığını teknik destek birimimize sordum, dışarıdan da erişebileceğim söylendi. Nitekim erişebilen arkadaşlarım var.

Ne yapmam gerekir?
A
13 yıl
SAMSUNG 32C650 alternatif?
Arkadaşlar merhaba SAMSUNG 32C650 alternatifi 32 inç, 100hz benzer ve üst özellikler olabilir, alternatiflerim ne olur acaba?
A
13 yıl
Cisco 7942 ve 7941 Ip Telefonlar..
Arkadaşlar teknik sayılabilecek bir sorum olacak, yardımcı olabilir misiniz acaba?
A
13 yıl
Kendim mi toplasam hazır sistem mi alsam?
HP XT279ES-3130MT fena gözükmüyor aslında ama aynı paraya daha iyi birşeyler de toplayabilirim gibime geliyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xt279es-3130mt-intel-core-i5-650-3.2ghz-4gbddr3-750gbhdd-1gbvga-win7-home-basic/productdetails.aspx?I_ID=52925#divDigerResimler
A
13 yıl
Facebook\u0027da sayfayı beğenenlerin listesi?
Arkadaşlar merhaba. Facebook'da gruplardaki tüm üyelerin isimlerine bakabiliyoruz fakat sayfalarda (eğer yönetici falan değilsek) sadece sayfanın sol sütunundaki 6 kişi ile mi sınırlı kimlerin beğendiğini görebilme yetkimiz? Tamamını gösteren liste olmuyor mu acaba? Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.