O

Binbaşı
25 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Nfc Etiket
Arkadaşlar araçta evde kullanmak amacıyla nfc etiketi alacağım. Merak ettiğim bir konu var. Etiketlere sadece tek bir komut mu verebiliyoruz. Örneğin ben arabaya koyacağım etikete telefon dokunduğunda blutooth ve telefonun modem özelliğinin açılmasını istiyorum. Bu iki komut tek bir etikete yazılabilir mi?
O
3 yıl
Ram Ekleme Sorunu
Sistemim:
Msı 450m Gaming Plus max
16 gb ram Gskill 3200 mhz ddr cl16
3600x işlemci
Msı 5700 xt Gaming x ekran kartı

Arkadaşlar sistemi vatandan toplamıştım. O zaman ellerinde çift modül 8.2 ram olmadığı için 16 gb tek aldım. Bugünde yukarıdaki ramın aynısından bir tane daha aldım ve 32 gb yapayım dedim. Ramları yan yana taktığımda çalışıyorlar fakat pc açılırken uyarı veriyor ve yerlerini değiştir diyor. Dediği gibi yaptığımda ise ekrana görüntü gelmiyor. Anakartta ram ışığı yanıyor sürekli.
Her şekilde denedim sadece yan yana takılı iken görüntü geliyor. Ramları tek tek denediğimde ikisi de çalışıyor. Sistem bana ramları kırmızılara takmamı söylüyor. Taktığımda ise ekrana görüntü alamıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
B450m gaming plus max düşük ses seviyesi
Arkadaşlar Steel series actris 3 var.
Msi b450m gaming plus max
Msi 5700xt gaming x
3600x
16 gb ram var.
Bu sistemi yeni topladım ve bilgisayarin kendi sesi olsun oyun olsun ses düşük geliyor. Önceki pc de sesi yüzde 60 larda bırakırdım rahatsız olmamak için fakat şu an 100 de 100 olsa da yetersiz bir ses sorunu var.
Driverler güncel ve Windows güncel.
Fikirlerinizi bekliyorum.
O
4 yıl
Donanım güncelleştirme
Merhaba arkadaşlar.
Msi h110m Pro vd
Intel i5 6500 cpu
Gtx 1060 3g msi ekran kartı
8 gb ram.

Ben bu sistemi güncelleştirmeyi düşünüyorum. Ram zaten alacağım. Fakat AMD ye dönmek için bu parçalardan hangilerinin değişmesi gerekir ve tavsiyeniz nedir?
Ekran kartını beni bir süre daha idare eder mi?
Şimdiden teşekkürler.
O
6 yıl
Erken seçim kararından itibaren benzine zam gelmiyor??
Arkadaşlar malum erken seçim kararı alındı alınali benzine zam gelmiyor. Üstelik dolar uçtu gitti. Benzin brent fiyatı da keza arttı. Yaklaşık 72 dolar civarındaydı brent fiyatı.

Demek ki neymiş yok dolar yükseldi, yok varil fiyatı arttı hepsi hikaye.
O
6 yıl
Media markt kasko ve sonuç
Arkadaşlar öncelikle konuyu açma sebebim her yerde bu kasko ile ilgili olumsuz şeyler okumamdan kaynaklı. Hemen konuya geceyim.
Yaklaşık 6 ay önce media marktan s8 aldım. Müşteri danışmanları da kasko yapmamı önerdi. Bende yaptırdım. Geçtiğimiz hafta eşim araçtan inerken telefonu düşürdü. Ekran da arkalı önlü kırıklar oluştu. Neyse ben de kasko var diye gittim teslim ettim media markta. Sonuç olarak bir hafta sonra telefon yapılıp teslim edildi. Gayet memnun kaldım.
Öncelikle telefonu verir vermez kasko ile ilgili araştırmaya başladım. Neredeyse hiç olumlu yorum yoktu. Herkes bir şekilde şikayet etmiş. Inanın tek bir olumlu yorum ya da konu görmedim.
Kısacası konuyu da olumlu bir görüşte bulunsun diye açtım. Benim ürünü çok güzel bir şekilde yapıp teslim ettiler.
Kesinlikle reklam amaclı değildir. Profilden de anlayabilirsiniz zaten.
Saygılar.
O
7 yıl
Ön sol tekerlekten gelen ses acil
Beyler araç hyundai era. Balataları bir ay önce değiştim. Frene biraz sık kullanınca on tekerlekten bir sürtme sesi geliyor. İki ustaya gösterdim. Adamlar bir sorun görünmüyor dedi. İkinci ustaya aracı getirirken sesi duydu fakat çözüm bulamadı. Frene bastığım zaman ses kesiliyor. Ayrıca araba akmıyor arkadaşlar. Hafif yokuşta normalde arabam geri kayardi. Bu sorun oldu olalı araba akmıyor. Ayrıca aracım 400 km az gitmezdi en kötü kullanımda. 340 km gitti bir depo ile. Normalde çok takmazdim ama neredeyse 60 70 km farkettiriyor tekerleği sıkan bir durum var fikirlerinizi bekliyorum. Ses ıslık sesi gibi geliyor. Bir şey sürtuyor belli ama çözemedim. Bugün ses başlayınca ıslattım lastiği sesi kesti. Usta çok inceledi etti ama oda bir şey görünmüyor diyor. Sesi duydu arabayı getirirken ses o derece çıkıyordu. En son disk falan allah yarattı demeden değisecegim.
O
8 yıl
Görüş öneri acil
http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcz1080-i7-6700k-16-gb-2tb240ssd-gtx1080-msi-pmu72099

Arkadaşlar linkteki kasayı almış bulunmaktayım. Olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.
O
8 yıl
Acil yardım bu sistem iş görür mü?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-intel-core-i5-4570-oc-4.40-ghz-r9-280x-3gb-384-bit-gddr5-339990467/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sivi-sogutmali-8-cekirdekli-oyun-canavari-4-gb-256-bit-plus16-gb-ram-326436097/detay

Arkadaşlar masaüstü alacağım. Toplatmak istemiyorum hazır toplanmış olabilir. Üst düzey aşırı bir performans beklemiyorum. Amacım yeni çıkmış veya çıkacak olan oyunları akıcı bir şekilde oynamak. Örneğin yeni çıkan bir oyunu 1366-768 gibi bir çözünürlükte ultra ayarlarda oynamak benim için yeterli olacaktır. Yardımlarınızı bekliyorum. Şu sistemi topla gibisinden mesajlar bana yardımcı olmayacaktır fakat yukarıda linklerdeki gibi toplanmış hazır bir sistem varsa olabilir. Teşekkürler.
O
9 yıl
Catalyst omega driver sorunu
Arkadaslar leptop kullanıyorum. AMD 7690 driver var. Omega driver başarılı bir şekilde kuruluyor fakat bilgisayar açılışta hoşgeldiniz yazısında yaklaşık 1 dakika donuyor. Ayrıca açıldıktan sonra sağ tıkladığımda da yine aynı şekilde donuyor bir süre sonra kendine geliyor. Windows gezgini hatası veriyor. Çözüm önerileriniz nelerdir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.