K

Yüzbaşı
06 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
Klima Kapalı da olsa açıkta olsa sürekli metal kısımlardan elektrik çarpıyor kaçak var ?
Arkadaşlar merhabalar . 1 Hafta önce evime klima bağladım Ancak klima ister çalışıyor olsun ister kapalı olsun dış motorun olduğu kasanın metal kısımlarından elektrik çarpıyor yani kaçak var galiba . Sorun sizce ne olabilir müşteri hizmetlerini aradım topraklama hattınızı kontrol edin diyor Ama topraklama hattım sıkıntılı veya yok diyelim bu durumda bile cihazın sadece çalışırken elektrik çarpması gerekmez mi veya sıfır cihaz topraklama hattı olmasa bile nasıl elektrik kaçırabilir sizce Yardımlarınızı bekliyorum .
K
8 yıl
Windows 10 Sıfırdan kurulumda Orjinalliğini kaybeder mi ?
Arkadaşlar 1 ay önce aldığım pc de orjinal bir şekilde Windows 8.1 yüklü idi ve ben bunu Windows 10 a sorunsuz olarak yükselttim ve şu an PC im orjinal Windows 10 Home single lang. yüklü görünüyor . Ancak ben internetten Windows 10 Pro İSO Dosyası indirip bunu CD ye yazıp sıfırdan temiz kurulum şeklinde bilgisayarıma yüklemek istiyorum bu işlem sonucunda doğal olarak harddisklerimdeki herşeyi formatlayıp sileceğim Ama çekincem şu ; böyle birşey yaparsam eğer sonraki Yükleyeceğim Pro versiyonu öncekiler gibi orjinal windows lisansına sahip olur mu yoksa yeniden key mi satın almam gerekecek ?? Bilgisayarı Media Markt'tan aldım bana hiç ürün keyi veya cd si falan vermediler sonuçta .
K
8 yıl
Eski nokialarda bulunan M Cuzdan uygulamasi tarzi uygulama ariyorum
Evet arkadaslar basliktada belirttigim uzere Eski nokia telefonlardan m cuzdan diye bildigimiz , not defteri kisminda yazilarimi telefonda kayitedip sifreleyerek yetkisiz kisilerin gormemesini saglayavilecegim kullanimi basit uygulama ariyorum. Var mi bildiginiz acaba ??
K
9 yıl
80\u0027ler ve 90\u0027lı yıllar yapımı Yabancı film önerileriniz
Arkadaşlar merhabalar Başlıktada belirttiğim üzere Savaş Gerilim ve Korku türleri hariç yani Aksiyon olur komedi olur dram olur aşk olur vb. 80 lerden ve 90 lardan film önerilerinizi bekliyorum . Tavsiyeleriniz için Şimdiden Teşekkürlerimi sunarım .
K
9 yıl
Galaxy A3 Telefon için müzikçalar uygulaması
Arkadaşlar Galaxy A3 telefon için müzikçalar programı indirecem ama indirdiğim müzikçalar sadece sistemimdeki kayıtlı müzikleri çalsın başka özellik falan olmasın internet bağlantısı reklam falan istemesin yalın olsun . Böyle bildiğiniz müzikçalar varmı acaba bildiğiniz ??
K
9 yıl
Arkadaşlar Bollywood-Hollywood filmleri konusunda münazara çalışmam var yardımcı olurmusunuz ??
Arkadaşlar Merhabalar Bir Konuda Yardımlarınıza İhtiyacım Vardı . Özellikle çok film izleyen film tutkunu arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim .
ÇalıştığımIz kurum bizlere bir münazara konusu verdi işte topluma hitap etme şeklimiz konferanslarda konuşma yeteneğimiz falan vb. gelişsin diye .
Konu : Bollywood sineması mı daha iyi , üstün daha güzel filmler çekiyor yoksa hollywood mu diye
benim bulunduğum grup bolywood sinemasını savunacak
şu an internette araşt. yapıyorum ama Sizlerinde görüşünü almak istedim Sizce bollywood filmeri mi daha güzel yoksa holyywood mu ?? Her ikisininde artıları eksileri sizce nelerdir . Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
K
9 yıl
Arkadaşlar Telefon alacağım Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar iyi günler

Gariban E 72 im en sonunda miladını tamamladı ne yazık ki bu yüzden artık bende akıllı telefonlar furyasına geçmeyi düşünüyorum bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var .

En birinci ve en önemli isteğim Birincisi şarjı olabildiğince çok gitmeli hatta bu fiyat aralığında şarjı en fazla gien telefon veya telefonları önerin

ikincisi telefonu navigasyon ve internette gezinti amaçlı kullanacağım o yüzden oyunla moyunla işim olmaz ama yinede internette gezinirken fotoğraf çekinirken vb. hızlı ve seri olsun kasmasın

Her markaya her modele açığım Önerebileceğiniz telefonlar 500 tl lik de olabilir 1500 tl likte olabilir ama 1500 tl yi geçmesin . Sizce hangi telefonu almalıyım ??? şimdiden teşekkür ederim
K
9 yıl
Dizüstümü şebeke prizine bağlayınce ekran titriyor
Arkadaşlar Acer 6935 g dizüstüm var Adaptörü bzulduğundan Bir süre önce Çin malı adaptör almıştım ilk başlarda sorun yoktu sorunsuz çalışıyordu Ama daha sonraları bunu şebeke elektriğine bağlayınca ekran titriyor . Adaptörü prizden çekiyorum sıkıntı yok ama geri prize takınca görüntü sanki floresan lambalar gibi kip kip ediyor .Sorun ne olabilir ?? Bu arada evde ayrı markalarda 3 adet daha pc var bunlarda böyle bir sorun yok
K
9 yıl
Fiat Linea Hakkında Bilgi Sahibi olan arkadaşlar bir kaç sorum vardı .
Arkadaşlar İyi Günler

Allah izin verirse bu ilkbahar veya en geç yaza araba almayı düşünüyorum ve en son çıkanlardan bir önceki kasa olan 1.6 motor dizel Linea'larda karar kıldım . Donanım olarak araştırdığım kadarıyla emotion en fullü ve bunun bir altıda dynamic plus galiba . Peki bu dynamic-dynamic plus ve emotion donanımları arasında farklar nedir bilen varsa yazarsa sevinirim özellikle hız sabitleyicisi hepsinde varmıdır ?? Ayrıca bu araçların ses yalıtımı nasıldır ben şahsen hiç linea kullanmadım internette araştırıyorum bazı yerlerde ses yalıtımın iyi olmadığı ve özellikle rüzgar sesinin falan araç içine çok girdiğini yorumlamışlar Sizin düşünceleriniz nelerdir ??
K
9 yıl
Kapı Bafiks Demiri hakkında bir sorum vardı
Arkadaşlar iyi günler Ben kapı bafiksi alacağım ama oturduğum evde kiracıyım yani kapılara o monte vidalarını vurmak istemiyorum ve monte vidalarını kullanmadan direkt bafiks demirini iyice çevirip sıkıştırıp böyle kullanabilirmiyim acaba olur mu sağlam olur mu ? Ağırlık olarakta ağır değilim zaten 1.69 boyunda 60 kiloyum nasıl olur sizce ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.