K

Yüzbaşı
07 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 ay
EA FC 24 ,2 m Coin satılık ps5
merhaba ea fc 24 de 2 m coin var. İlgilenen varsa 3.5 bin tl toplam satış fiyatı.
K
11 ay
PlayStation 5 kardeşlik yardım
Merhaba ben diablo 4 aldım. Yeni bir hesap oluşturdum. Ama oyunu kendi ana hesabımdan oynuyorum. Arkadaşıma da diğer ps5 hakkını verdim. O ( diablo 4 hesap) olan hesaptan oynuyor yani ( sec) birde Ps4 için arkadaşıma vericem. O nasıl hangi hesap ile oynaması gerekiyor . İlk kez böyle kendim hesap açıp paylaşıyorum. Yardımcı olur musunuz.
K
3 yıl
Maya programı için laptop öneri ( animasyon)
Merhaba .maya programında animasyon yapıyorum. Oyun için öneri istemiyorum. Sadece maya programında animasyon yapmak için. Malesef bütcemde cok yok 5 bin civarı cıkabilirim. Tabi siz yinede önerilerinizi yaparsanız sevinirim. Belki elimde ki masaüstü pc yi satıp üstüne koymaya calısırım. sıfır yada 2.el bir sistem olabilir .
K
7 yıl
Kolye için taş nasıl delinir ?
beyler elimde bir taş var ve kolye için delmek istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi . Kücük bir taş zaten.
K
7 yıl
Driver yüklemiyor ( Amd HATASI )
Beyler bilgisayarda şuan için ekran kartımın driver'ı yüklü ancak ben güncellemek istiyorum. Bunun için yeni driverı indirdim fakat yüklerken hata veriyor. Şöyle ki ilk başta otomatik bulsun diye kendi sitesinden programı indirdim programı yüklemedi hata verdi. Ben indireyim dedim . İndirdim yüklerken yine aynı hatayı veriyor. Sorun nedir .

amd r7 200 serisi.

< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
asus monitör hakkında yardım ! ( hdmi sorunu )
beyler bu linkteki monitörü almak istiyorum ancak hdmı cıkışı yok. Oyun için alıcam. Tepkime süresi , inç ve fiyatı istedigim tutarlarda. Hdmi'ın eksikligi hisseder miyim ?

http://www.gameekstra.com/ASUS-VP228TE-215-1ms-Full-HD-Led-Monitor,PR-5192.html


ASUS VP228TE 21.5'' 1ms Full HD Led Monitör
K
8 yıl
rx 480 ve 1060 beklemek istemeyenler için öneri !!
Beyler. Bu iki ekran kartı beklemek istemeyenler için önerileriniz nelerdir. 970 , r9 390 bu iki ekran kartını araştırdım ve bir sonuca ulaşamadım. Daha dogrusu rx 480 kafamı karıştırıyor. Cünkü 480 yeni mimari ve yeni teknolojilerle geliyor galiba. Bu eski ekran kartlarını alırsam , rx480'i beklemedigime ileride pişman olur muyum ? Asıl problem burada oluyor. Yardımcı olur musunuz.

i5 6.nesil 8 gb ram var.
K
8 yıl
2.300 \u0027e pc topladım. Yardım.
Beyler şöyle bir şey topladım. Sizce nasıl. Saçma mı olmuş ? Ultra ayarlar istemiyorum zaten, high yeri gelir orta olur. Ancak Kesinlikle fps yerlerde gezmesin.< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
1700 tl pc toplamak yardım
Merhaba. 1700 lira param var. Ancak maximum 2000 tl kadar cıkabilirim. daha fazlası olmaz. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
K
8 yıl
Beyler Absürd hikaye yazıyorum
Siliyorum. Milleti sonra buralara dikmek zorunda kalmayalım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.