U

Yüzbaşı
16 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
6 yıl
ps4 pro satıp xbox one x aldım. Son durum nedir?
Merhaba uzun yıllar ps4 kullandım. exec oyunlardan sadece god of war ve last of us oynadım. 4K 65" TV var. Özellikle metro exodus da aynı TV de ps4 pro da oynamış biri olarak xbox one x de ciddi grafik farkını görüyorum. Gamepass olayıda çok güzel 9 ay üyelik var aldığım kasa da gold da var. Gamepad xbox one x de çok iyi. özellikle FPS oyunlarda.
U
6 yıl
2.El Xbox one x alırken nelere dikkat etmeliyiz
Merhaba 2. El Xbox one x almak istiyorum . Sizce nelere dikkat etmeliyim ?
U
6 yıl
ps4 den ps4 pro ya geçtim
Merhaba herkese , 3 yıldır konsol kullanıyorum. ps4 de metro exodus ciddi kasıyordu. rdr 2 yi daha denemedim bile. sattım üzerine para verip ps4 pro aldım. Takılma ve kasma yok. Görüntü olarak da çok ciddi fark var diyemem ama açık ortamda farkı görüyorsunuz. Ama Aklım da xbox one x de kaldı.
U
7 yıl
Samsung UE55JU6570 55\u0027\u0027 kanal listesi
Arkadaşlar merhaba. Samsung UE55JU6570 55'' 140 Ekran Ultra HD [4K] Curved Smart LED Televizyon sahibiyim. smc uzantılı dosyaları usb (FAT32 FORMATLI) den kanal yüklemek isterken USB KAYDEDİLMİŞ KANAL LİSTESİ YOK diyor. İşin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim
U
8 yıl
320d yerine araç tavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar. 2006 320d aracım var.160 bin km. Model yükseltmek istiyorum. Sadece haftasonları kullanacağım ve yılda 10 bin km yol yapacağım. 0 Scirocco düşünüyorum yada a3 sedan 1.4 . Sizler neler önerirsiniz. ?

Max bütçe : 105 bin
U
16 yıl
Yeni Peugeot 407 almayı düşünüyorum..
Arkadaşlar yeni peugeot 407 almayı düşünüyorum. 1.6 dizel 110 hp 24 tork motoru var. focus alacaktım 3 gün sürdüm içeri aşırı ses alıyor. Yeni LAguna kullandım araba gitmiyor : ) Honda Civic kullandım fena değildi ama torku 407 den çok düşük. Sizlerin tavsiyesi nedir. elimdeki param 50 milyardır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.