D

Yüzbaşı
04 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
Perdella vs Boğaziçi Perde (Projeksiyon Perde)
Arkadaşlar birşeyi çok araştırınca insanın kafası daha fazla karışıyor :(

Uzun zamandır beyaz duvarda izlediğim Panasonic ax200 projektörümü farklı bir odaya taşıyorum ve projektör perdesi kullanma ihtiyacım doğdu.

Kullanmayı düşündüğüm boyut 400x225 cm ve motorlu bir perde. Pek çok firma ile görüşüp fiyat bilgileri aldım fakat fiyatlar gerçekten çok değişken ve maalesef bu aralar perde için öyle büyük bir bütçe ayırmam da mümkün gözükmüyor. verebileceğim max. 1000 TL.

Konuda yazdığım iki firmanın fiyatları açıkcası bana uygun geliyor ama her ikisi hakkında da bilgi sahibi değilim. Daha önce bu firmalardan ürün almış memnun veya memnun olmayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. projeksiyon perdesi hakkında hangi web sitesine girsem altından boğaziçi perde çıkıyor anladığım kadarıyla firma internette baya sıkı reklam yapmaya çalışıyor.

Birde motor konusu var Perdella Raex marka motor kullanıyormuş sitesinde söylediğine göre Boğaziçi Perde ise Mosel. Motorlardan anlıyan tanıdıklarıma sorduğumda sessiz ve devir/dk (28-30-32 gibi...) yüksek olmasının gerektiğini söylediler.

bu firmaların haricinde bendeki bütçeye uygun başka tekliflere de tabiki açığım.

Her türlü yorum, teklif, onay, şikayet mesajlarını bekliyorum.
D
12 yıl
Pirelli DRG A226G modemime Tp Link WA901ND repeater bağlamaya çalışıyorum
Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi Pirelli DRG A226G modemim var yalnız ev iki katlı ve wireless performansından memnun değilim. Dün TP LİNK WA901ND access point cihaz satın aldım. Universal ve normal repeater modları mevcut. Fakat ne yaptımsa bir türlü sağlık bağlantı kuramadım.

Pirelli de ne gibi bir ayar yapmam gerekli superonlineı aradım teknik arkadaşlar uzun bir bekletme süresi sonunda ayara gerek yok takın olsun yada ayar varsa biz bilmiyoruz modundalar.

fakat bu modem de WDS diye bir bölüm var ciddi anlamda karışık ne yapmam gerektiği ile iligli bilgim yok.

bazı durumlarda bağlantı kurmayı başardım fakat internet hızı tatmin edici değildi ayrıca evimde bir tane mac bilgisayarım var onunla ağa bağlanmayı başaramıyorum SSID seçince benden hem kullanıcı adı hemde şifre istiyor ilk defa karşılaştığım bir konu normalde diğer bilgisayarlar sadece şifre istiyor normal olarak bağlanıyor. eğer TP LİNK kapalı olursa mac in bağlantılarında bir sıkıntı olmuyor.

Sorum,
pirelli de yapmam gereken ayarlar nelerdir?
açıkcası TP LİNK ayarları çok basit gibi ama dikkat etmem gereken bir konu varmıdır bunun ayarlarında ?
D
12 yıl
Mac deki internet windows dan daha yavaş
evde 20 mbit internet kullAnıyorum sorum aslında çok basit.

windows işletim sistemi olan bilgisayarımdan speedtest ve downloadlarda 2,4 mb/sn hızlara çıkabiliyorum
mac osx lion işletim sistemi olan bilgisayarımdan speedtest ve download larda 0,6 mb/sn hızlarını anca görüyorum
samsung galaxy s2 telefonumda bile 15 mbit internet hızına ulaşıyorum speedtest te

ayrıca ilk zamanlar ethernet kablosu ile bağlanabilirken modeme artık mac im ethernet kablosunu tanımıyor fakat windowsda böyle bir sorun yok.

sorun Nedir acaba ve nasıl çözebilirim.
D
12 yıl
Mac deki internet windows dan daha yavaş
evde 20 mbit internet kullanıyorum sorum aslında çok basit.

windows işletim sistemi olan bilgisayarımdan speedtest ve downloadlarda 2,4 mb/sn hızlara çıkabiliyorum
mac osx lion işletim sistemi olan bilgisayarımdan speedtest ve download larda 0,6 mb/sn hızlarını anca görüyorum
samsung galaxy s2 telefonumda bile 15 mbit internet hızına ulaşıyorum speedtest te

ayrıca ilk zamanlar ethernet kablosu ile bağlanabilirken modeme artık mac im ethernet kablosunu tanımıyor fakat windowsda böyle bir sorun yok.

sorun nedir acaba ve nasıl çözebilirim.
D
13 yıl
canton movie cd 151 ve onkyo nr 509
arkadaşlar onkyo nr 509 ile canton movie cd 151 aldım... bu konularda malesef bilgim zayıf gittim dinledim hoşuma gideni aldım. Sizce karar nasıl ? Ayrıca bu sisteme nasıl kablo tavsiye edersiniz...

derin bilgilerinizden faydalanmak isterim...

sistemi malesef eylül ayına kadar kuramıyorum evimde tadilat var yeni evleniyorum :(
D
16 yıl
Bigisayarda Tık bile yok ! ! !
dün akşam bilgisayarımı açmaya çalıştığım zaman bilgisayarda kesinlikle bir hareketlenme olmadı. sadece power tuşunun led i yanıyor geri kalan hiç bir şey çalışmıyor sanki power tuşuna hiç basılmamış gibi... tuşun soketini bir iki kere taktım çıkardım, soket bağlantı yerine iletken tel le kendim güç verdim kesinlikle fayda etmedi... power supply dan şüphelendim ama power tuşunun ledi yanıyor... anakarta giden power kablolarını çıkarınca power ışığıda sönüyor, sanırım bu elektrik geldiğine işaret...


sizce sorun ne olabilir ?
D
18 yıl
MOVED: AÇILMAYAN POWER POİNT SUNUMU
D
18 yıl
AÇILMAYAN POWER POİNT SUNUMU
arkadaşlar mailime gelmiş olan power point sunumlarından bazılarını açamıyorum (.ppt)..

power point programı "e mail ile gelen bazı sunumlar açılamaz " gibi bir uyarı veriyor ne yapmalıyım...
D
18 yıl
film bulamıyorum :(
arkadaşlar <polaroid 779/600 plus> film bulmaya çalışıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba bu tarz filmleri en ucuz olarak istanbulda nereden bulabilirim ?
D
18 yıl
YARDIM AverMedia cardbus plus tv kartı
arkadaşlar bir sorunum var cumartesi günü avermedia cardbus plus tv kartı aldım fakat hareketli görüntülerde sorun yaşıyorum eğer ekrandan hareketsiz bir görüntü varsa görüntü mükemmel fakat iş hareketli görüntü olunca garip bir görünüm alıyor arkasında garip parça parça bir iz bırakıyor hareket eden cisim ama hareketsiz yerlerde görüntü kaybı yok kart da mı bir problem var diye bu akşam değiştirdim ama aynı hatayı yeniside yapıyor acaba ekranda mı hata var diyorum fakat dvd izlerken yada oynarken böyle bir problem yaşamıyorum

sizce neden olabilir böyle birşey yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.