Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1040
Tıklama
0
Öne Çıkarma
canton movie cd 151 ve onkyo nr 509
D
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar onkyo nr 509 ile canton movie cd 151 aldım... bu konularda malesef bilgim zayıf gittim dinledim hoşuma gideni aldım. Sizce karar nasıl ? Ayrıca bu sisteme nasıl kablo tavsiye edersiniz...

derin bilgilerinizden faydalanmak isterim...

sistemi malesef eylül ayına kadar kuramıyorum evimde tadilat var yeni evleniyorum :(



D
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kimsenin konu hakkında söyleyecek bir şeyi yok mu arkadaşlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Teğmen

Kendi sistemimi almadan önce bu seti bayağı araştırmıştım. Özellikle yurtdışı forumlarda fiyat/performans ürünü olarak bilinen, fiyatına ve boyutlarına göre genelde çoğu kişinin memnun kaldığını söylediği bir set. Canton pek ülkemizde popüler olmasa da, özellikle Almanya'da bayağı bilinen ve tutulan bir marka. İçiniz rahat olsun, güle güle kullanın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
13 yıl
Yüzbaşı

Kaç m2`de kullanacağını yazmamışsın ama 20-30 m2 alanlarda özellikle Sinema performansından memnun kalırsın. İmzamdaki sistemi almadan önce Canton Movie CD 151 + Denon 1911 kullanıyordum. Speakerları Mid - Tiz - detay konusunda iyidir, alt frekansları da sub dolduruyor zaten. Yalnız müzik için aynısını söyleyemeyeceğim. Speaker Çapları küçük olduğundan Müzik konusunda beklentin yüksek olmasın. Sub`u da sinema için üretildiği için müzik dinlerken biraz uğuldar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

açıkcası oldukça uygun bir fiyata aldım. neredeyse piyasa fiyatının yarısına denk geldi.

Kullanacağım alan L şeklinde bir salon. SAlonun tamamı 42 m2... fakat ses sisteminin bulunacağı salonun sadece oturma alanı 28 m2 kadar.

home theater işine ilk defa giriyorum açıkcası ilk girişte çok çok bir beklentim yok fakat yinede standart lg, samsung gibi firmaların paket sistemlerine oranla daha iyi performans almak istiyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 28 Temmuz 2011; 17:10:58 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.