M

Onbaşı
06 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
ikinciel HONDA TODAY 50 CC ARIYORUM
merhaba arkadaşlar
ben honda today arıyorum.satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen yazın.
M
15 yıl
TEMPORARY INTERNET FİLES
MEERHABA
BİR YARDIMA İHTİYACIM VAR.NOTEBOOK TAKİ TEMPORARY INTERNET FİLES'TAKİ BAZI DOSYALARI SİLEMİYORUM.BUNLAR GIF PNG RESMİ JPEG RESMİ GİBİ DOSYALAR.BEN BUNLARI NASIL SİLEBİLİRİM.SEÇİP SİL DİYORUM AMA HEPSİ DURUYOR.YARDIM EDER MİSİNİZ?
M
16 yıl
Philips DSX 6010 cihaz arıyorum
merhaba arkadaslar
ben Philips DSX 6010 dijitürk alıcısı arıyorum satan varsa lütfen bana mesaj atsın.teşekkürler
M
17 yıl
HARİCİ HDD TAVSİYESİ
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN BİR BİR HARİCİ HARD DİSK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.NOTEBOOK KULLANIYORUM.HAFIZASI YETMİYOR.BANA HIZI İYİ SORUN ÇIKARMIYACAK BİR HDD TAVSİYE EDERMİSİNİZ? Toshiba 500 GB External Drive StorE art 2.5" USB Taşınabilir Disk (HDDR500E04ER) ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .AYRICA BEN OYUNLARIMI BU HDD KURUP OYNAYABİLECEKMİYİM? FARKLI PROGRAMLARA İHTİYAÇ DUYACAK MIYIM?
M
17 yıl
NOTEBOOK TAVSİYESİ
MERHABA ARKADAŞLAR

BEN BİR NOTEBOOK ALACAĞIM.FAKAT HANGİ MARKA ve MODEL ALMAM GEREKTİĞİ KONUSUNDA KARARSIZIM.BANA BİR SATICI
TOSHIBA L300-1Ef VEYA DELL PP41L-INSPIRON 1545 ÖNERDİ.HP ISINMA SORUNU YAŞANIYORMUŞ.ARTI SERVİS SORUNU.BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?BAŞKA ÖNERİLERİNİZDE OLABİLİR.
NOTEBOOK DERS ARAŞTIRMASI VE OYUN İÇİN KULLANILACAK.BİR GÜNÜM KALDI.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
M
17 yıl
tavsiyenize ihtiyacım var
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN BİR NOTEBOOK ALACAĞIM.FAKAT HANGİ MARKA VE MODEL ALMAM GEREKTİĞİ KONUSUNDA KARARSIZIM.BANA BİR SATICI
TOSHIBA L300-1Ef VEYA DELL PP41L-INSPIRON 1545 ÖNERDİ.HP ISINMA SORUNU YAŞANIYORMUŞ.ARTI SERVİS SORUNU.BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?BAŞKA ÖNERİLERİNİZDE OLABİLİR.
NOTEBOOK DERS ARAŞTIRMASI VE OYUN İÇİN KULLANILACAK.BİR GÜNÜM KALDI.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
M
17 yıl
phılıps 3980 mi phılıps 3360 mı
merhaba arkadaşlar
ben bir dvd player satın almak istiyorum.biraz araştırdım ve 2 model arasında kaldım.phılıps 3980 ile 3360arasında usb farkı olduğunu öğrendim.3360 modelinde usb var aralarındada 40 tl fark var sizce usb özelliği önemli mi?.hangi modeli almalıyım?
M
18 yıl
NOTEBOOK TAVSİYESİ
ARKADAŞLAR
BİR NOTEBOOK SATIN ALACAĞIM.1500 TL CIVARINDA .TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.UYGUN NEREDEN ALABİLİRİM.
M
18 yıl
Notebookumu nasıl hızlandırırım ?
Merhaba arkadaşlar
Elimden önceden aldığım bir notebook var.
asus l 4800r.
ıntel pentium 1.50 ghz 600mhz 192mb ram.atı mobılıty radeon 900 ıgp.
bu notebook u hızını arttırmak ve küçük oyunlar oynayabilecek hale getirmek istiyorum.
ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.hangi parçaları değiştirmeliyim.ayrıca bileniniz varsa ne kadar harcamam gerekiyor.teşekkür ederim
M
18 yıl
DVD YAZMA SORUNU
BİR ARKADAŞIMDAN FİLM ALDIM.O İNTERNETTEN İNDİRMİŞ.WİNDOWS FİLMİ DİYE YAZIYOR.SANIRIM AVİ DOSYASI.BUNU DVD DE SEYREDEMİYORUM.NERO İLE KENDİ-VİDEO DVD Nİ YARATTAN DÖNÜŞTÜRME YAPIYORUM.BURN DE HATA VERİYOR.BEN 1-8X DVD YE KAYIT YAPIYORUM.AMA DVD YE YAZMIYOR.NE YAPMALIYIM YANLIŞLIK NERDE.AYNI DVDYE VERİ DVD Sİ YARAT DEDİĞİM ZAMAN YAZIYOR.VERİ DVD LERİ DVD PLAYERLARDA SEYREDİLEBİLİR Mİ?DVD LERİN - VE + VAR.1-6X DVD VAR.BUNLAR HAKKINDA BİLGİ VERECEK VARMI?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.