D

Yüzbaşı
27 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
130 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
Asrock 970 extreme 3- Çözüldü
ÇÖZÜLDÜ.

Selam arkadaşlar yeni bir sistem topladım, herşey yerli yerinde takılı bilgisayarı açıyorum fanlar filan çalışmaya başlıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor... Bios pilini filan çıkarıp tekrar taktım, ramlerin yerini değiştirdim yine olmadı, kafayı yiyecem bir türlü çözemiyorum problemi. Pek umudum yok ama yinede yardım çıkabilir diye yazayım dedim

Sistem bileşenleri:

Fx 4100 işlemci

Asrock 970 extreme 3

Gskill Sniper 2x4 gb 1600 mhz

500 W high power psu

(Yukarıdaki 4 parça sıfır)

8800 gt idareten

120 gb hdd (hdd ve ekran kartı başka sistemde test ettim sorunsuzdur)
D
15 yıl
Bir playstation oyunu arıyorum
PS 1de 6-7 yıl kadar önceden oynadığım bir oyun vardı ismini hatırlayamıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Aksiyon-araba yarışı tipinde bir oyun, mavi bir impreza benzeri aracımız vardı belirli görevler veriliyordu şehiriçi onları yerine getiriyorduk. Aracın üzerinde nitro füzeleri bulunuyordu (otomatik kilitlenen ve manuel şekilde) ve arabaları helikopterleri vurabiliyorduk ara sıra üstün donanımlı araçlarla da kapışıyorduk. Oyundan hatırlayabildiklerim bu kadar, bilen vardır umarım
D
15 yıl
Askerlik yoklaması gelmiş, bir sorum var.
Elime bugün askerlik yoklaması ulaştı, şaşırdım biraz. Kayıtlı bulunduğum üniversite 3 yıllığına tecil ettirmişti, resmi olarak kayıdım üniversiteden şu anda silinmiş durumda değil. Fakat üniversiteden ayrılmak için dilekçe verdiğim tarihte öğrenci ertelemesi bitmiş görünüyor.

Bu sene össye hazırlanıyordum bu konular hakkında fazla bilgim olmadığından yoklama gelince şaşırdım. Okuldan resmi olarak kaydımı sildirince askerlik şubesine başvuracaktım tecil için, okulun tecili halen devam ediyor sanıyordum.

Soracağım şu, tekrardan tecil ettirebilir miyim?
D
15 yıl
Firefox\u0027un İndirme Yaparken Takılma Sorunu
Firefox'ta indirme yöneticisi dosya indirirken 3-5 saniye indiriyor, ardından bir süre takılıp tekrar devam ediyor indirmeye, böyle kısır döngü takılıp takılıp indiriyor.. Sadece rapidden indirme yaparken takılıyor sanıyordum fakat az önce farklı bir yerden indirme yaparkende takıldı..Güncellemeler tamam, fakat sorun neyden kaynaklanıyor anlayamadım, mutlaka vardır aynı sorunla karşılaşan. Yardımcı olun lütfen..
D
15 yıl
C\u0026C Generals Vista uyumsuzluğu?
Arkadaşlar vista yüklü bilgisayarıma c&c generals ve generals zero hour yüklememe rağmen oyunlar açılmıyor. xpde çalışıyorlar bir sorun olmuyor fakat vistada böyle bir sorun çıkartıyorlar.. çözümü var mı?
D
16 yıl
Taş plak işleriyle uğraşanınız var mı?
Ya arkadaşlar, elimde 80 küsür yıllık 24 adet taş plak bulunmakta, bunları elimden çıkarmak istiyorum fakat değerlerini bilmediğim için açıkça kazık yemekten de korkuyorum.İlgileneniniz varsa bana bu konuda yardım edebilirler mi, detaylı bilgide vermek isterim pm yoluyla.Teşekkürler şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.