A

Yüzbaşı
05 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
138 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Vodafone esnek tarife adında dolandırıcılık %50 zam
Yaklaşık 2 ay önce hattımı vodafone'a taşıdım taşıma esnasında bana 56 TL'lik bir fatura bedeli olduğunu ilettiler bunun karşılığında verilen dakika SMS ve gb'lar oldu. 2 ay sonra ne olduğuna bakalım Bir de şu an faturam 77 TL arayıp görüştüğümde benim taahhütümün sadece dakika SMS ve GB üzerinde olduğu ücret üzerinde bir taahhütümün olmadığını ilettiler önümüzdeki hafta 80 TL cayma bedelini ödeyip bu hırsızlıktan kendimi kurtarıp diğer operatörlere geçeceğim zaten bütün forumlarda okursanız en kalitesiz interneti en kalitesiz görüşmeyi ve en kalitesiz faturalandırma şeklinin Vodafone'da olduğunu göreceksiniz. Vodafone hattını almayın aldırtmayın. Kendilerince buldukları %50'ye yakın zammı kabullenemiyorum. Diğer arkadaşların da bu mesajı görmesi için lütfen aşağıya artı bir yazabilir misiniz.
A
4 yıl
HEPSİBURADA.COM REZALETİ - HEPSİBURADA SATICI
Herseyden once mesaj gonderip destek olanlara one cikara basanlara yorum atanlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum çok güzelsiniz çok🇹🇷

Üst edit ve çözüme ulaşıldı bu surecte en hizli cozum. Twitterdan Hepsiburada aysenurla gorusmek

< Resime gitmek için tıklayın >

Sorunun cozumunde bana destek olan hepinize tesekkur ediyorum ve sunu da eklemek istiyorum hepsiburadadan son alisverisimi de yaptim bebegine ihtiyaci olan birisine 40tl lik çeki ucretsiz verebilirim.


Merhabalar Hepsiburada üzerinden 19 MART 2020 de aldığım ürünü ne gönderdiler ne para iadesi yaptılar ben 1 buçuk aydır ürünle ilgili defalarca hepsiburadayı aradım ve kesinlikle dönüş yapmadılar.

Ürünün alışverişi ile ilgili görsel

https://prnt.sc/s8s35w

Ürünü göndermeme sebeblerine gelince de " Biz farkına varmadık ürün bizim stoklarda kalmamış satıştaymış." defalarca aradım yazdım vs vs. bugün 30 nisan.

Bir özel sektör öğretmeniyim maaşım yok malum krizdeyiz diyip işsiz bırakıldım. bu zor zamanda minik kızım için bebek bezi aldım onda da hepsiburada bizi rezil etti. Sinirden stressten uyuyamıyorum zaten bir de kullanamadığım ürünü kredi kartıyla ödedim.
Konuşmalar için.
1:https://prnt.sc/s8lhq9
2:https://prnt.sc/s8li3h
3:https://prnt.sc/s8lidg
4:https://prnt.sc/s8lipu
5:https://prnt.sc/s8lizm
6:https://prnt.sc/s8lj8n

Sizden sadece öne çıkar ya da yorum yaparak yardımlarınızı istiyorum.
Bu zor zamanlarda bir de bunun gibi saçmalıklarla uğraşmak inanın insanı 2 kat yoruyor. Hayatımızı bu şekilde yaşamak zorunda değiliz. Ben bu stresi çekmek zorunda değilim.
Sizler bana mesaj yoluyla ya da öne çıkarla destek olursanız biliyorum ki anasayfaya düşer ve daha hızlı çözümlenir.
Seviliyorsunuz DonanımHaber bekliyorum desteklerinizi.

Payalaşmasam olmaz iyilik bulaşıcıdır. Özelden bez almak isteyen elimde aynısından var diyip göndermek isteyen arkadaşlara çok teşekkürler. Sizlerin yazışmalarınızı paylaşmalıyım. Çok Teşekkürler Çok Güzel İnsanlarsınız. Bez tedarik ettik bu süreçte çok sağolun.

1. Teşekkürler
https://prnt.sc/s94d2l

2. Teşekkürler
https://prnt.sc/s94e3x

3. Teşekkürler
https://prnt.sc/s94ebb

iyi düşünen insanlar , ayağınıza taş değmesin.
Alt Edit:
Mesaj atan bütün dostlara teşekkür ederim. Hepsiburada nın twitter adresinde hepsiburada ayşenur ile iletişime geçebildim ama site hala aynı iade gerçekleşmedi gerçekleştiği an sizlere de haber vereceğim. Sorunun sadece bende olmaması herkeste aynı sorunun olması can sıkıcı bunun için gelen çözüm önerileri.
1. Bankayı arayıp ücret iadesi talebinde bulunmak.
2. Twitterde HepsiburadaAyşenur a yazabilirsiniz.
3. Tüketici hakem heyeti online başvuruları alıyor hala.
4. Hepsiburadayı arayıp yönetici bağlantısı istemek (Home office çalıştıkları için genelde reddediyorlar.)
A
4 yıl
DH Geleneksel 23 Nisan Bayramlaşması (100. Yıl Özel)
Bayramımız kutlu ola Türk'ün Türk olduğunu en çok hissettiği zamanlar bayramlarıdır.
Çocuklarımız sizlerin de bayramı kutlu olsun.

Yaşa Mustafa Kemal Paşa

Konuyu öne çıkarıp yorum atarak gündemeb sokabiliriz.


< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
ADSL tavsiye
Bulundugum bolgede sadece adsl var acaba sınırsız kotasiz yani hizi cok muhim degil ucuz olsun yeter hangi tarifeyi onerirsiniz?
A
5 yıl
Gss Borcu olanlar muayene olamayacak. 01 Ocak 2020
1 ocak 2020 itibariyle gss (genel sağlık sigortası) prim borcu olan t.c vatandaşlarını hastaneler kabul etmeyecek. " 29 mart 2019 " tarihinde yayımlanan cumhurbaşkanı kararnamesi ile " 31 aralık 2019 " tarihine ertelenen karar " 1 ocak 2020 " tarihi itibariyle yürürlüğe girdi.

çalışsın, çalışmasın t.c vatandaşı olan tüm insanların başına musallat edilen gss prim borçları, hastane kapılarının milletin yüzüne kapanmasına ve sağlık hizmeti alamamasına sebep olacak. buna özel hastaneler de dahil.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
bak sana bir şey diyeceğim bizleri düşman belleyen insan. o hastane kapılarını yüzüne çarptıklarında anlayacaksın ki; sesini yükseltenler, her karşı duruşunda vatan haini yaftası yiyenler, dinsiz, imansız addedilenler hep sizlerin, hepimizin sesiydiler. işte şimdi aynı gemideyiz ve birlikte batacağız.
A
5 yıl
Vga kablolu projeksiyona görüntü yansıtma
Arkadaslar merhabalar bir okulda ogretmenim ve şöyle bir sıkıntım var. Projeksiyon VGA girişli benim elimdeki telefondaki görüntüyü nasil yansitabilirim.
A
5 yıl
Plaka değiştirme
Arkadaslar selam arabamin plakasini değiştirme nasil oluyor? Suan araba 3 yildir üzerimde varsa bi yolu nedir kucuk bi kredisi kaldi onu kapatırım da nasil degistiricez.
A
5 yıl
Dershane Özel Ders Fiyat Teklifleri İl il [2019-2020]
Sevgili canlar merhabalar il il hangi eğitim kurmunun nasıl fiyat belirlediği kaç kişilik sınıflarla çalıştığı gibi bilgileri birbirimizle paylaşabiliriz bu şekilde dershane özel okul kurs fiyatları konusunda bilgilendirilmiş oluruz. Malum başlığın benzeri araba konusunda araç teklifi alanlar sayfasında bulunuyor Taslak olarak şöyle olabilir.

İl:.... / İlçe:....
Kurum(Kolej Dershane Etüt) Adı : ..... / Özel Ders ise öğretmen adı: ....
Teklif alınan sınıftaki öğrenci sayısı :
Öğrencinin Bölümü : Sayısal veya EA veya Sözel Veya Dil hangisi ise.
Extra ödemeler : Yemek , Yol , Kitap , Kamp gibi extraların fiyatları.
Ücret :


Birbimize daha net bilgiler kazandırabilir bu. Geçen seneki eğitim ücretlerinizi vs. de ekleyebilirsiniz.
Sevgilerle...
A
5 yıl
Ücretsiz Udemy Kursları hakkında
Merhabalar udemy üzerinden ücretsiz bir kurs açtım bi göz atmak istersen eğer. Udemy kursları online eğitim almanı sağlayan ücretsiz veya ücretli kursları barındıran bir site bu site üzerinden yüzlerce km uzaklıktaki öğretmenlerden eğitim alma fırsatını sunuyor.  Aşağıdaki kurslar tamamen kendi oluşturduğum kurslardır. Dilersen şöyle 2 tane ücretsiz kurs yayınladım eğer ki hoşuna giderse bir iki tık uzağında 12. sınıfta 1. dönem göreceğiniz iki tane yeni konu var çok zorlamayan konular bunlar bunların birincisi. Diziler içinde pdf var çıktısını alıp rahatça uygulayabilirsin.
https://www.udemy.com/diziler-2020-ayt/
ikincisi ise logaritma. Bunun da temiz pdf si var temelden anlatmaya çalıştım detaylara tabiki soru çözümleri ile gireceğim ama şimdilik sadece konu anlatım ve anlatıma uygun sorular bulunuyor bi göz atmanı öneririm :) 
https://www.udemy.com/logaritma-2020-ayt/
  Düzeltmem eklemem gereken bütün fikirlerine de açığım bu arada

Sizden yorumlarınızı bekliyorum canlar sevgilerle.
A
5 yıl
Youtube Matematik Kanalı Isim önerileri
Arkadaslar merhabalar youtube de matematik kanalim bulunuyor fakat isminden hic memnun değilim acaba bu konularda bana yardimci olarak isim turetebilirmisiniz.
Kanalin suanki adi: Arif Hoca
Aklimdaki fikir.
Matematikçi ARF
Ya da
Arf Matematik.

Sizden yardinlarinizi bekliyorum
Kanali merak edenler icin.
https://youtu.be/b55-xpo7ewU
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.