D

Binbaşı
04 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
32 üye
Görüntülenme (?)
233 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
3DS XL NİNTENDO KONSOL,NINTENDO CLUB\u0027A NASIL KAYIT ETTİRİLİR?
Nintendo 3DS XL konsolumu,clubnintendo'ya kayıt ettirmeyi denedim.Fakat konsolun seri numarasını sistem kabul etmedi ve geçersiz kod uyarı yazısı ekranda belirdi.Ülke olarak İngiltere seçmiştim.Konsolumda da adres İngiltere olarak kayıtlı.Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?Nintendo,kayıt olanlara bir adet oyun indirme hakkı hediye edeceklerini açıkladı.
D
13 yıl
GOD OF WAR ORIGINS(GOW HD COLLECTION 2) KARDEŞLİĞİ
Gow Origins oyununu Psn üzerinden satın alacak ve açılan hesaba ortak olabilecek arkadaşlar arıyorum.Katılacak dört kişiden(3 kişi de olabilir) bir kişinin psn üzerinden ödemeyi yapması gerekmektedir.
D
13 yıl
LES PAUL GİTARI,PS 3\u0027E TANITAMIYORUM !
1-2 gün önce forumdan bir arkadaştan Les Paul Wireless Gitar satın aldım.Fakat bir türlü PS 3'e tanıtmayı başaramadım.Aynı model gitarı daha önce 2 kez kullanmıştım ve receiver'ı ps 3'e taktığım anda gitar ile eşleştirme yapmıştı.Fakat şimdi taktığımda tanımadı.
İlk önce wireless receiver'ı takıyorum ps 3'e.Sonra gitarın ps tuşuna basıyorum.4 ışık birden yanıyor.3. aşamada da receiver'ın ufak düğmesine basıyorum.15 saniye sonra gitarın tüm ışıkları sönüyor.Receiver ışığı ise normal olarak yanmaya devam ediyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
D
15 yıl
X BOX 360 HARDDİSK\u0027İN ORJİNAL OLDUĞU NEREDEN ANLAŞILIR?
120 gb harddisk almak istiyorum ama piyasada satılan harddisklerin çoğu yan sanayi.Orjinal microsoft ürünü olduklarını nereden anlayabiliriz?Kore,Çin,Singapur,Tayvan,Japonya,Filipinler şimdiye kadar gördüğüm harddisklerin yapım yerleri.Hepsinde de Microsoft hologramı var,2 adet.Bazılarında yan yazılmış microsoft kabartma yazısı var.
Ayrıca harddiskin yan sanayi olması,X bOx için bir sorun yaratır mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.