1-2 gün önce forumdan bir arkadaştan Les Paul Wireless Gitar satın aldım.Fakat bir türlü PS 3'e tanıtmayı başaramadım.Aynı model gitarı daha önce 2 kez kullanmıştım ve receiver'ı ps 3'e taktığım anda gitar ile eşleştirme yapmıştı.Fakat şimdi taktığımda tanımadı. İlk önce wireless receiver'ı takıyorum ps 3'e.Sonra gitarın ps tuşuna basıyorum.4 ışık birden yanıyor.3. aşamada da receiver'ın ufak düğmesine basıyorum.15 saniye sonra gitarın tüm ışıkları sönüyor.Receiver ışığı ise normal olarak yanmaya devam ediyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İlk önce wireless receiver'ı takıyorum ps 3'e.Sonra gitarın ps tuşuna basıyorum.4 ışık birden yanıyor.3. aşamada da receiver'ın ufak düğmesine basıyorum.15 saniye sonra gitarın tüm ışıkları sönüyor.Receiver ışığı ise normal olarak yanmaya devam ediyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.